Mustafa Bozbey Haberleri

Mustafa Bozbey'in mazbata töreninde gündem olan anlar! Değerli alkışlarınız bu kadar mı millet?

CHP'den Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bozbey için düzenlenen mazbata töreninde, İl Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Us'un sözleri gündem oldu. Bozbey'i anons eden Us "Değerli alkışlarınız bu kadar mı millet? Bu kadar mı beklediniz?" ifadelerini kullandı. Us hakkında ortaya çıkan görüntüler sonrası Yüksek Seçim Kurulu ve Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı idari soruşturma başlattı.

Haber 07-04-2024 18:21

Seçilir seçilmez heyecanlandıran maaş çağrısı! 20 yıl sonra el değiştiren belediyede ilk gündem personel maaşları: Beklemeden yapılsın

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bozbey'in öncelikli gündemi personel maaşları oldu. Doğup büyüdüğü köyde coşkuyla karşılanan Bozbey'in maaş çağrısı heyecan yarattı.

Finans 02-04-2024 13:37

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Bozbey, vatandaşlara hitap etti:

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre kazanan CHP'nin adayı Mustafa Bozbey, "Şimdi artık görev zamanı. Önce çocukları güldüreceğiz, oradan başlayacağız işe. Onları gülümseteceğiz." dedi.

Yurthaber 01-04-2024 08:45

Canlı Bursa seçim sonuçları! Bursa'daki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Alinur Aktaş mı CHP adayı Mustafa Bozbey mi kazanacak?

Yerel seçim heyecanı başladı! Bazı illerin seçim sonuçları merakla bekleniyor. Bu iller arasında İstanbul, Ankara ve Bursa gibi büyükşehirler var. Bursa'daki vatandaşlar da sandıktan çıkacak sonuca kilitlenmiş durumda. Bursa seçim sonuçlarında mevcut belediye başkanı ve AK Parti adayı Alinur Aktaş mı yoksa CHP adayı Mustafa Bozbey mi kazanacak?

Haber 29-03-2024 13:06

Mustafa Bozbey

Mustafa Bozbey Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mustafa Bozbey Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Mustafa Bozbey kimdir? CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı kim oldu? İşte Mustafa Bozbey'in hayatı

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Özgür Özel başkanlığındaki CHP'nin beş il için belediye başkanı adayları belli oldu. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı için Mustafa Bozbey'in ismi açıklandı. Bozbey 2019 yılındaki yerel seçimlerde de Bursa’da aday gösterilmişti. Peki, Mustafa Bozbey kimdir? CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı kim oldu? İşte Mustafa Bozbey'in hayatı

Haber 14-12-2023 21:58

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDU MU? İstanbul, Ankara, İzmir belediye başkanları kimler oldu? Ekrem İmamoğlu yeniden aday mı? 5 il açıklandı!

CHP belediye adayları belli oldu mu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Gelen son dakika açıklamasına göre 2024 yerel seçimleri için beş ilin belediye başkanı adayı belli oldu. Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Tanju Özcan'ın yeniden aday olup olmadıkları merak ediliyor. Peki, CHP ADAYLARI BELLİ OLDU MU? İstanbul, Ankara, İzmir belediye başkanları kimler oldu? Ekrem İmamoğlu yeniden aday mı? 5 il açıklandı!

Haber 14-12-2023 21:01