Mustafa Tutulmaz Haberleri

Zonguldak Valisi Tutulmaz, Filyos Limanı’ndaki çalışmaları inceledi:

"Ümidimiz, beklentimiz, çalışmalarımız, 2023 yılında, Cumhuriyetimizin 100. yılında doğal gazı halkımızın tüketimine vererek kendi enerji kaynağımızı çeşitlendirmek"

Yurthaber 31-10-2021 19:51

Zonguldak Valisi, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olanları uyardı

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, bazı iş kollarına verilen fırsatların amaçları dışında kullanıldığını ifade ederek, "Bazı iş kollarından sokağa çıkma yasağı için fırsatlar verilmiş. Bu fırsatların sadece o amaçlar için kullanılması gerek. Sadece bunu evi ile işi arasında kullanması gerek. Bunun dışında herhangi bir yerde kullanıldığı zaman ceza kesmekte daha kararlı olacağız" dedi.

Haber 23-04-2021 11:27

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz'dan Kovid-19'la topyekun mücadele çağrısı:

"Vatandaşlarımızı yeniden duyarlı olmaya davet ediyoruz. Bunu ancak biz çözeceğiz, başka birisi çözmeyecek. Hep beraber el ele vererek bunun üstesinden gelmemiz gerekiyor"

Yurthaber 30-03-2021 16:33

Çok yüksek riskli kategoriye geçen Zonguldak’ta korkutan tablo

Zonguldak’ta koronavirüsle mücadelede artan vaka sayıları tedirgin ediyor. Yüksek riskli il kategorisinden çok yüksek riskli il kategorisine yükselen kentte hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Öte yandan ek tedbirlerin de uygulanacağı kentte vaka sayıları 200’ün üzerinde görülmeye başlandı. Vali Mustafa Tutulmaz, "Halkımız kızarmayı tercih etti. Bugün 200’ün üzerinde bir rakam gördük. Eğer bu şekilde giderse yeniden eski kasımdaki piklere doğru yaklaşabiliriz" dedi.

Haber 30-03-2021 13:57

Zonguldak Valisi'nden koronavirüs uyarısı: Rakamlar 15 daha yukarıya çıkarsa kırmızı kategorisindeyiz

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve beraberindekiler, çay ocakları ve lokantalarda denetim yaptı. Denetim sonrası açıklamalarda bulunan Vali Tutulmaz, "Açık söyleyeyim. 30’un altına inmiştik. Yeniden 60’lı rakamlardayız şu anda kırmızıya doğru yaklaşıyoruz. Buradan herkesi uyarıyoruz. Bu rakamlar 15 daha yukarıya çıkarsa kırmızı kategorisindeyiz” dedi.

Haber 04-03-2021 14:13