Musul Haberleri

Irak'ta yangın faciası: 20 yaralı Türkiye'ye getirildi

Irak'ın Musul kentinde düğün salonundaki yangın faciasında yaralanan 20 kişi tedavi için Türkiye'ye getirildi.

Haber 03-10-2023 01:14

Musul'da 115 kişinin öldüğü düğünden sağ kurtulanlar dehşet anlarını anlattı: Kapıdan çıkamadık, mahsur kaldık...

Irak'ın Musul kentindeki bir düğünde havai fişekten çıkan yangında 115 kişi yaşamını yitirmiş, yüzlerce kişi yaralanmıştı. O cehennemden sağ kurtulan bir aile yaşananları anlattı.

Haber 28-09-2023 10:54

Devlet Bahçeli'den çok sert Zaho ve Musul açıklaması: Mezkûr hesap mutlaka sorulacak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Zaho ve Musul'daki saldırılara ilişkin açıklama yaptı. Bahçeli, "Irak’ın sarsak yönetimi şayet Zaho ve Musul’daki terör saldırılarının sorumlularını bulamayacaksa, buna da yanaşmayacaksa; Türkiye bu hain ve haşaratları araya araya tespit edip cezalandırmaya muktedirdir. Ve mezkûr hesap mutlaka sorulacaktır" dedi.

Haber 28-07-2022 16:38

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Başkonsolosluğumuza saldırı, İstanbul'da Müşterek Koordinasyon Merkezi, 'sosyal konut projesi' açıklaması

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'na hain saldırı, İstanbul'da açılışı gerçekleştirilen Müşterek Koordinasyon Merkezi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan 'sosyal konut projesi' açıklaması, Irak'ta Meclis baskını, Türkiye'nin Bulgaristan vatandaşlarına vize kararı, Fenerbahçe'den Kim Min-Jae transferi...

Haber 27-07-2022 17:18

Musul

Musul Hakkındaki Haberler Mynet'te. Musul Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

MSB'den Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğuna yapılan saldırıya ilişkin açıklama:

"Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden er ya da geç diğer teröristler gibi hesap sorulacaktır"

Yurthaber 27-07-2022 16:20

Son dakika: Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'na saldırıya tepkiler çığ gibi! Bir an evvel yakalanmalılar

Son dakika haberi: Bugün Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'na düzenlenen hain saldırıya peş peşe sert tepkiler geliyor. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Irak makamları, bu saldırganları bir an evvel yakalamalı ve hukuk önüne çıkarmalıdır" ifadelerini kullanırken MSB'den yapılan açıklamada ise saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden hesap sorulacağı vurgulandı. CHP'den yapılan açıklamada da saldırı kınanarak "sorumluluğun en kısa zamanda yerine getirilmesini bekliyoruz" dendi.

Haber 27-07-2022 16:12