Nazan Şoray Haberleri

Nazan Şoray ve Türkan Şoray'ın bir kardeşi varmış! Anneler Günü fotoğrafında ortaya çıktı

Yeşilçam'ın 'Sultan'ı Türkan Şoray ve kendi gibi ünlü kardeş Nazan Şoray'ın Anneler Günü paylaşımında bir kız kardeşleri daha olduğu ortaya çıktı. Usta oyuncu Türkan Şoray'ın kız kardeşi Figen Çevik Gezer'i görenler çok şaşırdı.

Magazin 08-05-2022 11:50

Nazan Şoray kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Türkan Şoray'ın kız kardeşi Nazan Şoray albümleri ve filmleri nelerdir?

Nazan Şoray, Alişan ile Hayata Gülümse programına konuk oldu. TRT1'de canlı olarak yayınlanan programda Alişan'ın yönelttiği sorulara yanıt veren Şoray, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki Nazan Şoray kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Türkan Şoray'ın kız kardeşi Nazan Şoray albümleri ve filmleri nelerdir? Ünlü ismin hayatı ve biyografisi haberimizde...

Magazin 10-03-2022 15:25

Nazan Şoray'dan yıllar sonra gelen Türkan Şoray itirafı! Ablam artist olunca yalnız kaldım

TRT 2 ekranlarında yayınlanan, Türk Sineması’nın efsane isimlerinden Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına; Türkan Şoray'ın kardeşi, şarkıcı ve oyuncu Nazan Şoray'ı konuk oldu.

Magazin 08-01-2022 13:45

Türkan Şoray'ın tatil keyfi

Muğla'nın Fethiye ilçesine kızı Yağmur Ünal ve kız kardeşi Nazan Şoray ile birlikte tatile gelen, Yeşilçam'ın usta oyuncusu Türkan Şoray'a, halkın ilgisi yoğun oldu.

Magazin 30-08-2018 21:06

Nazan Şoray

Nazan Şoray Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nazan Şoray Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Magazin dünyasını sarsan ölüm!

Yakalandığı kanser hastalığına yeni düşen ünlülerin takı tasarımcısı Cem Lokmanhekim, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Sanatçı dostlarının katıldığı cenazede gözyaşları sel oldu.

Magazin 21-08-2017 19:52