Necip Memili Haberleri Ve Son Dakika Necip Memili Haberleri

Necip Memili Haberleri Ve Son Dakika Necip Memili Haberleri

Oyuncu Necip Memili 27 Mayıs 1980 tarihinde Adana’da doğdu.

Endüstri meslek lisesi elektrik bölümü mezunu olan Memili Çukurova Üniversitesi Tiyatro Oyunculuğu bölümünde öğrenim gördü.

1999 yılında Adana’da Seyhan Belediye Tiyatrosu’nda amatör olarak rol almaya başladı. 2006 yılında “Uçurtmanın Kuyruğu” ve 2015 yılında “Bira Fabrikası” isimli tiyatro oyunlarında oynadı. 2005 yılından beri birçok televizyon dizisi ve sinema filminde de ekranlarda görüldü. Özellikle Orhan Kemal’in aynı isimli romanından uyarlanan “Hanımın Çiftliği” isimli televizyon dizisinde canlandırdığı “Zaloğlu Ramazan” karakteriyle tanınırlığını artırdı.

Bunun yanında “Yaprak Dökümü, Arka Sokaklar, Muhteşem Yüzyıl, Çukur” gibi popüler projelerde de boy gösteren Memili 2020 yılında Didem Dayıcıoğlu ile evlendi.

Necip Memili Haberleri

Dev buluşma... Demet Akbağ'lı Sandık Kokusu'na bomba transfer! Atilla'nın babasını canlandıracak

Show TV ekranlarında yayınlanan Sandık Kokusu dizisine usta oyuncu dahil oldu. Dizide Metin Akdülger'in canlandırdığı Atilla rolünün babasına hayat verecek olan değerli aktörün hikâyeye yeni bir soluk getireceği ve dengeleri değiştireceği öğrenildi.

Magazin 28-02-2024 22:40

Sandık Kokusu'nun Reha'sı Necip Memili kimdir, nereli ve kaç yaşında? Necip Memili'nin hayatı ve biyografisi

Necip Memili, Sandık Kokusu dizisinde Reha karakterine hayat veriyor. Başarılı oyuncu; Özge Özpirinçci, Demet Akbağ ve Metin Akdülger ile başrolleri paylaşıyor. Show Tv'nin yeni dizisi Sandık Kokusu'nu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme aldı. Dizinin yönetmenliğini ise Nezaket Coşkun üstlendi. Sandık Kokusu'nun Reha'sı Necip Memili kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Necip Memili'nin hayatı ve biyografisi...

Magazin 06-12-2023 19:53

Ünlü oyuncu Demet Akbağ yeni projesi ile anlaştı! Rol arkadaşları belli oldu

Usta oyuncu Demet Akbağ ekranlara dönüyor. Son olarak Akrep dizisinde 'Perihan' rolünü canlandıran Akbağ'ın yeni projesi belli oldu. Akrep dizisinin ardından "Demet Akbağ ile Güldürme Beni" programını sunan ünlü isim bu kez bir dizide rol alacak.

Magazin 30-09-2023 11:07

Yasak Elma'nın Sedai'si bakın kimin kardeşi çıktı! Duyunca çok şaşıracaksınız

Fox Tv'nin altı sezondur büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Yasak Elma bu akşam 177. bölümüyle ekran macerasını noktalayacak. Dizinin bitmesine üzülen hayranları karakterler hakkında araştırmalar yapmaya başladılar. Dizide Sedai rolü ile büyük beğeni toplayan Bahtiyar Memili'nin ağabeyinin kim olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 05-06-2023 16:31

Ah Belinda filmine Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu'nun sevişme sahneleri damga vurdu! Sosyal medyada gündem oldu

1986 yılında Türk sinemasına damga vuran Ah Belinda filmi, Netflix'te yeniden uyarlandı ve seyircisinin karşısına çıktı. Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu'nun başrollerini paylaştığı filme Atagül ve Çayoğlu'nun sevişme sahneleri damga vurdu.

Magazin 10-04-2023 09:34

Yüz Yıllık Mucize'nin yıldızı Necip Memili'nin eşini görenler aynı şeyi söyledi! 'Nasıl zarif nasıl güzel'

Ekranların yeni dizisi Yüz Yıllık Mucize'de Turgut karakterine hayat veren Necip Memili başarılı oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da gündeme geliyor. Necip Memili'nin eşi gören herkes aynı şeyi söyledi. Memili'nin eşi Didem Dayıcıoğlu güzelliğiyle adeta büyüledi.

Magazin 30-03-2023 17:38

Darmaduman dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Darmaduman ne zaman başlıyor? Yerli Beverly Hills!

Darmaduman dizisi Fox Tv'nin yeni sezon dizi yapımlarından biri olarak karşımıza çıkacak. Darmaduman, Amerikan yapımı Beverly Hills, 90210 dizisinden uyarlama gençlik dizisidir. Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu gibi birçok ünlü oyuncunun yer aldığı Darmaduman dizisi hakkında detaylar dizi severler tarafından merak konusu oldu. Peki, Darmaduman dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

Magazin 27-10-2022 22:54

Darmaduman nerede çekiliyor? Darmaduman dizisi çekim yerleri merak konusu oldu

Darmaduman dizisinin çekim yerleri seyirciler tarafından merak konusu oldu. 27 Ekim Perşembe akşamı Fox Tv'de yayın hayatına başlayacak olan Darmaduman dizisinin başrollerinde Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu gibi isimler yer alıyor. Darmaduman, Amerikan yapımı Beverly Hills, 90210 dizisinden uyarlama gençlik dizisidir. Peki, Darmaduman nerede çekiliyor? Darmaduman dizisi çekim yerleri ve detaylar...

Magazin 27-10-2022 22:53

Darmaduman hangi diziden uyarlama? Darmaduman oyuncuları kimler? İşte merak edilenler

Darmaduman dizisinin hangi diziden uyarlama olduğu seyirciler tarafından araştırma konusu oldu. Fox Tv'nin yeni dizisi Darmaduman ile beraber dizi hakkında birçok detay merak konusu oldu. Her perşembe akşamı seyirciyle buluşacak olan Darmaduman dizisinin başrollerinde Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu gibi isimler yer alıyor. Peki, Darmaduman hangi diziden uyarlama? Darmaduman oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Magazin 27-10-2022 22:51

Yerli Beverly Hills Gelecek Uzun Sürer dizisine yeni bir oyuncu daha! Bakın o sarışın güzel kimmiş?

Beverly Hills, 90210 adlı Amerikan yapımından uyarlama olan Gelecek Uzun Sürer dizisi yakında FOX Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak. Başrollerinde Mert Yazıcıoğlu ve Hafsanur Sancaktutan gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna yeni isimler de dahil olmaya devam ediyor. Son olarak okulun en havalı kızı olan Derin'in annesi karakteri ile yeni bir isim dahil oldu.

Magazin 16-08-2022 13:52

Çukur'un Cumali'si Necip Memili'nin yeni sezondaki dizisi belli oldu!

Çukur dizisinde canlandırdığı Cumali Koçovalı karakterinin ardından son olarak Üç Kuruş'ta rol alan Necip Memili'nin yeni dizisi belli oldu. Başarılı oyuncu Necip Memili, "Beverly Hills, 90210" dizisinin yerli uyarlaması "Gelecek Uzun Sürer" adlı yapımda başrolde oynayacak.

Magazin 03-08-2022 21:38

Çukur dizisinin oyuncuları yeniden buluştu!

Show TV'de 4 sezon boyunca ekrana gelen fenomen dizi Çukur'un yıldız oyuncuları, uzun bir aradan sonra yeniden bir araya geldi. Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli, Cumali rolündeki Necip Memili ve Aliço'su Rıza Kocaoğlu'nun da olduğu grup, yemekte hasret giderdi. O kareler sosyal medyada da paylaşıldı.

Magazin 24-05-2022 00:37

Üç Kuruş dizisinin Kılıç Hicaz'ı Necip Memili kimdir? Necip Memili nereli ve kaç yaşında? Evli mi?

Üç Kuruş dizisinin Kılıç Hicaz'ı Necip Memili televizyon izleyicileri tarafından merak konusu oldu. Show TV ekranlarında yayınlanan dizide hayat verdiği Kılıç Hicaz karakteri ile beğeni toplayan oyuncu ile ilgili Üç Kuruş dizisinin Kılıç Hicaz'ı Necip Memili kimdir? Necip Memili nereli ve kaç yaşında? Evli mi? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi...

Magazin 05-04-2022 09:30

Üç Kuruş'ta Necip Memili fırtınası esecek! Baybars'ın büyük oğlu Kılıç dengeleri değiştirecek

Show TV'de yeni sezonda Çukur'un yerine ekrana gelmeye başlayan Üç Kuruş'un yeni bölümünde Necip Memili sürprizi yaşanacak. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Üç Kuruş'a katılan Necip Memili, Baybars'ın büyük oğlu Kılıç'ı canlandıracak. Kılıç'ın dengeleri nasıl değiştireceği şimdiden büyük bir heyecan bekleniyor.

Magazin 28-03-2022 00:53

Üç Kuruş'ta bomba isim! Çukur'un Cumali'si Necip Memili hangi rolde oynayacak?

Show TV'de yeni sezonda Çukur'un yerine ekrana gelmeye başlayan Üç Kuruş dizisinde büyük bir sürpriz yaşanacak. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Üç Kuruş'a, Çukur'da Cumali Koçovalı rolünü canlandıran ünlü oyuncu Necip Memili konuk olacak.

Magazin 21-03-2022 21:59

Maske Kimsin Sen'de Ördek, Tavus kuşu ve Kuzgun kim çıktı? Maske Kimsin Sen'de Ördek, Tavus kuşu ve Kuzgun belli oldu mu?

FOX TV ekranlarında yayınlanan Maske Kimsin Sen programında Ördek, Tavus kuşu ve Kuzgun gibi maskelerin altında hangi ünlülerin olduğu merak ediliyor. Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol'un jüri koltuğunda oturduğu yarışma bugün final bölümüyle ekrana geldi. Peki Maske Kimsin Sen'de Ördek, Tavus kuşu ve Kuzgun kim çıktı? İşte maskelerin altındaki ünlü isimler...

Magazin 15-02-2022 18:32

Kanunsuz Topraklar 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kanunsuz Topraklar 1. bölümde neler oldu?

Fox'un yeni sezondaki iddialı dizisi Kanunsuz Topraklar 1. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili’nin paylaştığı dizinin 2. bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Dizi, 1939 Türkiye’sinde Davut (Uğur Güneş) adlı maden işçisinin kurulu düzene isyanını ve kendisinden farklı bir hayata doğan Gülfem’le (Esra Bilgiç) yaşadığı fırtınalı aşkını konu alıyor.

Magazin 30-09-2021 02:39

Necip Memili, Kanunsuz Topraklar dizisinde

Son olarak Çukur dizisinde boy gösteren başarılı oyuncu Necip Memili, yeni sezonda hayranlarının karşısına Kanunsuz Topraklar dizisinde çıkmaya hazırlanıyor.

Magazin 26-09-2021 00:12

Kanunsuz Topraklar ne zaman? Yayın tarihi belli oldu

Başrollerini Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili'nin paylaştığı “Kanunsuz Topraklar”ın merakla beklenen yayın tarihi belli oldu. Kanunsuz Topraklar dizisi 29 Eylül Çarşamba günü FOX ekranlarından yayınlanacak.

Magazin 20-09-2021 14:57

Kanunsuz Topraklar ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı! İşte Kanunsuz Topraklar konusu ve oyuncuları

Fox'un yeni sezondaki iddialı dizisi Kanunsuz Topraklar'ın yayın tarihi belli oldu. Başrollerini Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili’nin paylaştığı dizinin 1. bölümünden de yeni fragman yayınlandı. Dizi, 1939 Türkiye’sinde Davut (Uğur Güneş) adlı maden işçisinin kurulu düzene isyanını ve kendisinden farklı bir hayata doğan Gülfem’le (Esra Bilgiç) yaşadığı fırtınalı aşkını konu alıyor.

Magazin 17-09-2021 21:57

Kanunsuz Topraklar dizisinden yeni fragman yayınlandı! Kanunsuz Topraklar ne zaman başlıyor? İşte konusu ve oyuncuları

Fox'un yeni sezondaki iddialı dizisi Kanunsuz Topraklar'dan yeni fragman yayınlandı. Başrollerini Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili’nin paylaştığı dizi, Eylül ayında FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizi, 1939 Türkiye’sinde Davut (Uğur Güneş) adlı maden işçisinin kurulu düzene isyanını ve kendisinden farklı bir hayata doğan Gülfem’le (Esra Bilgiç) yaşadığı fırtınalı aşkını konu alıyor.

Magazin 14-09-2021 02:25

Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili başrolde! Kanunsuz Topraklar konusu ve oyuncuları gündemde

FOX’un yeni dizisi “Kanunsuz Topraklar”ın merakla beklenen ilk tanıtımının yayınlanmasının adından dizinin oyuncuları ve konusu merak edildi. Başrollerini Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili’nin paylaştığı dizi, Eylül ayında FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Magazin 26-08-2021 16:56

Çukur final bölümü son sahnesi! Yamaç öldü mü? Çukur finalinde İdris Koçovalı ve Sena sürprizi! Ercan Kesal ve Dilan Çiçek Deniz Çukur'a konuk oldu

Çukur dizisi 4 yıllık ekran macerasını bomba gibi bir final bölümüyle noktaladı. Çukur final bölümü son sahnesinde, yaşlanan Yamaç'ın ölüm sahnesi dikkat çekti. Çukur'dan ayrılan ünlü oyuncular Ercan Kesal, Dilan Çiçek Deniz, Mustafa Üstündağ ve Öner Erkan final bölümüne konuk oldu. Çukur'un finalinde Yamaç, eski eşi Sena ve babası İdris ile yeniden buluştu. İdris Koçovalı, Yamaç, Cumali, Selim, Salih ve Kahraman Koçovalı aynı masada bir araya geldi. Çukur'un finali sosyal medyayı da salladı.

Magazin 08-06-2021 00:54

Cem Yılmaz Erşan dizisinin provalarından paylaştı

Cem Yılmaz, Netflix’te yayınlanacak olan Erşan dizisinin hazırlıklarından yaptığı paylaşımlarla hayranlarını heyecanlandırdı. Cem Yılmaz’ın hem Instagram hem de Twitter hesabından yaptığı paylaşımların altında ise dikkat çeken bir yorum vardı.

Magazin 21-05-2021 22:15

Cem Yılmaz açıkladı: Çukur'un başrollerinden Necip Memili Erşan Kuleli'nin kadrosuna dahil oldu!

Geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezi çıkışında yakın arkadaşı Zafer Algöz ile görüntülenen komedyen Cem Yılmaz, yeni dizisi Erşan Kuneri hakkında konuştu.

Magazin 19-05-2021 11:17

Çukur dizisinin Cumali’si Necip Memili, Kanunsuz Topraklar dizisine transfer oldu

Çukur dizisinde canlandırdığı Cumali karakteriyle hayranlarının gönlünü kazanan Necip Memili’nin sıradaki projesi belli oldu. Necip Memili, Fox Tv’de yayınlanacak olan Kanunsuz Topraklar dizisinde boy gösterecek.

Magazin 11-05-2021 07:23

Necip Memili: Kız çocuğu insana destur getiriyor

8 ay önce baba olan Necip Memili, kızının doğumundan sonra hayatının değiştiğini söyleyerek, babalığın nasıl olduğunu anlattı.

Magazin 12-04-2021 09:24

Çukur’un Yamaç’ı paylaştı! Sosyal medya yıkıldı

Show TV’nin fenomen dizisi Çukur, adım adım finale doğru ilerliyor. Çukur dizisinin sevilen üç oyuncusu Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Hare Sürel’den keyifli set fotoğrafı hayranları tarafından çok beğenildi.

Magazin 13-03-2021 01:10

Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu finale kaç bölüm kaldığını açıkladı

Fenomen dizi Çukur'un merakla beklenen finali için heyecan dorukta. Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu finalle ilgili açıklama yaptı.

Magazin 12-02-2021 08:05

Çukur 109. son bölüme damga vuran banka soygunu sahnesi! Çukur'dan La Casa de Papel göndermesi

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur 109. son bölümüyle ekrana geldi. Çukur'da Cengiz Erdenet'ten intikam almak isteyen Yamaç, Erdenetler'in para sakladığı yerlerden birisi de banka şubesindeki duvarlar olduğunu öğrendi. Yamaç, adamlarıyla birlikte Cengiz Erdenet maskesi takarak bankaya girdi. Çukur'da La Casa de Papel dizisine gönderme yapılan sahnede Yamaç kendine İstanbul adını verirken, adamlarına ise Antalya, Mardin ve Adana diye seslenmesi izleyenleri güldürdü.

Magazin 29-12-2020 02:11

Necip Memili: Burunlarımızı tokuşturmayı seviyoruz

Geçtiğimiz aylarda baba olan oyuncu Necip Memili, kızı Asya ile birlikte çekilen karesini sosyal medya hesabından yayınladı. Memili'nin "Ben ne yapayım? Bu kız ile burunlarımızı tokuşturmayı seviyoruz" notunu düştüğü gönderiye takipçilerinden beğeni yağdı.

Magazin 28-11-2020 15:24

Çukur 105. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Çağatay Cumali'yi öldürecek mi? Çukur'da Cumali'den duygusal veda!

Show TV'de ekrana gelen Çukur dizisinin 105. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Çukur'da Çağatay Erdenet, mahallenin tapularını geri vermek için Cumali'ye şok bir teklif yapıyor. Çağatay, "Tapuları yarın akşam kardeşinize vereceğim. Ama siz öldükten sonra" sözleri karşısında Cumali zor bir seçim yapıyor. Ailesine giden Cumali ise son bir akşam yemeği yedikten sonra Çağatay'ın karşısına çıkıyor. Peki Çukur'da Çağatay Erdenet Cumali'yi öldürecek mi? Necip Memili diziden ayrılacak mı?

Magazin 27-11-2020 22:26

Çukur’un Cumali’si Necip Memili’den eşi ve kızına duygusal paylaşım!

Show TV’nin fenomen haline geln Çukur dizisinde Cumali Koçovalı karakterine hayat veren Necip Memili 21 Ocak 2020 tarihinde yaşamını Didem Dayıcıoğlu ile birleştirdi. Çift mutlu evliliklerini aşklarının meyvesi Asya ile taçlandırdı. Yakışıklı oyuncu sosyal medya hesabından eşi ve kızının fotoğrafını paylaşarak duygusal bir mesaja imza attı.

Magazin 02-10-2020 11:01

Çukur'un Cumali'si Necip Memili'den minik kızıyla dans videosu: Pazar neşem

Çukur dizisinde canlandırdığı Cumali Koçovalı karakteriyle dikkat çeken ünlü oyuncu Necip Memili'nin, iki aylık kızı Asya ile dans videosu hayranlarının beğenisini topladı.

Magazin 14-09-2020 02:27

Necip Memili: Biz kaçar

Geçtiğimiz haftalarda baba olan oyuncu Necip Memili, kızı Asya ile pozunu sosyal medya hesabından yayınladı. Memili, paylaşımına "Biz kaçar" notunu düştü.

Magazin 01-09-2020 11:50

Çukur'un Cumali'si Necip Memili, kızıyla poz verdi

Çukur dizisinin sevilen karakteri Cumali'yi canlandıran Necip Memili, geçen ay kucağına aldığı kızının fotoğrafını ilk kez paylaştı.

Magazin 12-08-2020 20:58

Çukur'un Cumali Koçovalı'sı Necip Memili'den yeni sezon paylaşımı: Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Çukur ne zaman başlıyor?

Show TV'de ekrana gelen Çukur dizisinin yeni sezon çekimleri başlıyor. Çukur'da Cumali Koçovalı rolünü canlandıran Necip Memili'den dizinin hayranlarını heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Ünlü oyuncu diziden bir kareyi "Hiçbir şey, ama hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" notunu yazdı.

Magazin 09-08-2020 22:25

Necip Memili baba oldu

Usta oyuncu Necip Memili ile Didem Dayıcıoğlu bebeklerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Magazin 15-07-2020 14:28

Aras Bulut İynemli'nin sevgilisi Bige Önal rüzgarın azizliğine uğradı! İç çamaşırı da giymeyince...

Dün akşam dünyaevine giren Çukur dizisinin oyuncusu Necip Memili'nin nikahına sevgilisi Aras Bulut İynemli ile katılan oyuncu Bige Önal, rüzgarın azizliğine uğradı. Rüzgarda eteği havalanan Önal, frikik vermekten kurtulamadı.

Magazin 21-01-2020 12:17

Çukur'un Cumali'si Necip Memili evlendi

Çukur dizisinde 'Cumali' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Necip Memili, bir süredir aşk yaşadığı mücevher ve saat editörü Didem Dayıcıoğlu ile evlendi.

Magazin 20-01-2020 20:38

Çukur'da Cumali öldü mü? Necip Memili ayrıldı mı? İşte Çukur 80. son bölüm final sahnesi

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur ekrana gelen 80. son bölümüyle nefesleri kesti. Çukur'un son bölümünde, Yamaç'ın evine basarak kardeşi Kadir'i öldürdüğü Azer korkunç bir intikam planı yaptı. Çukur final sahnesi ise Kahraman Koçovalı'nın öldürüldüğü sahneyi akıllara getirdi. Azer, Yamaç ve Selim'in gözleri önünde otel çıkışında Cumali'yi vurdurttu. Kanlar içinde yere yığılan Cumali'ye ne olduğu ve başarılı oyuncu Necip Memili'nin Çukur'dan ayrılıp ayrılmadığı ise merak konusu oldu.

Magazin 17-12-2019 00:55

Çukur'un Cumali'si Necip Memili aşka geldi!

Çukur'un Cumali'si Necip Memili, Asmalımescit'te sarışın bir kadınla görüntülendi. Sokakta aşka gelen ikili, dudak dudağa yakalandı.

Magazin 01-08-2019 09:24

Çukur'da aşk bombası! Necip Memili bakın kimleymiş!

Çukur dizisinin Cumali Koçovalı'sı Necip Memili gönlünü oyuncu arkadaşı İrem Altuğ'a kaptırdığı iddia ediliyor! İki ünlü oyuncu sokaklarda el ele dolaşırken görüntülenmiş.

Magazin 09-11-2018 14:15

Çukur'un oyuncuları düğünde döktürdü! Aras Bulut İynemli sahneden inmedi

Çukur dizisi oyuncuları katıldıkları düğünde kendilerinden geçti. Rıza Kocaoğlu, Necip Memili ve Aras Bulut İynemli düğün boyunca dans pistinden inmedi

Magazin 01-10-2018 11:50

Çukur dizisinin Cumali Koçovalı'sı Necip Memili sette kaza geçirdi

Çukur dizisinde Cumali Koçovalı karakterini canlandıran ünlü oyuncu Necip Memili, dizi setinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılarak ameliyat oldu.

Magazin 26-09-2018 21:30

Çukur 2. sezon 1. bölümden nefes kesen yeni fragman! Cumali Koçovalı, Karakuzular'a karşı!

Ay Yapım imzalı Çukur’un merakla beklenen yeni sezon 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Necip Memili'nin canlandırdığı ve yeni sezona damga vuracak karakter olan Cumali Koçovalı'nın ilk defa ortaya çıktığı Çukur yeni sezon 1. bölüm fragmanında, Yıllardır hapishanede olan ve ailesiyle görüşmeyen Cumali’nin “Adamlar dışarıda benim ailemi katletmişler!” sözleri tüm dengelerin değişeceğinin sinyallerini veriyor. Karakuzuların Yamaç’a vurduğu sahnede ise gerilim tavan yapıyor.

Magazin 13-09-2018 00:31

Çukur'un Cumali Koçavalı'sı Necip Memili oldu! İşte ilk fotoğraf

Çukur'un 2. yeni sezonu için geri sayım başladı. Sezonun merakla beklenen karakterlerine hayat verecek olan Erkan Avcı (Çeto), Berkay Ateş'in (Mahsun) ardından; Necip Memili'nin hayat vereceği Cumali Koçavalı karakterinin de ilk görselleri de yayınlandı

Magazin 11-09-2018 16:35

Çukur'da Cumali rolünü kim oynayacak? Çukur'a bomba transfer!

Çukur dizisinin gizemli karakteri Cumali'yi kimin oynayacağı belli oldu. Çukur'un merakla beklenen 2. sezonuna damga vuracak olan karakter Cumali Koçovalı'yı Necip Memili canlandıracak.

Magazin 27-08-2018 23:13

Bedel Final Bölümü Fragmanı

Ali ve Begüm, perişan haldedir. Günlerdir kızları kayıptır. Polislerin araştırmalarından henüz bir sonuç çıkmamıştır. Ali de Begüm de bu işin arkasında Naciye Seyhanlı'nın olduğundan emindir ancak bunu ispat edememektedirler. Vedat'ın Ela'nın yerini bildiğini düşünen Begüm, onunla konuşmaya gider ama Vedat hiçbir şey bilmediğini söyler. Begüm'ü de buna inandırmaya çalışır. Ali ise Vedat'ın onu kızına götüreceğinden emindir. Meryem'den mahkemede Vedat'ın serbest bırakılmasını sağlamasını ister. Sonunda Vedat serbest kalır. Ali ve Vedat son kez karşı karşıya gelirler. Bu büyük hesaplaşmanın bedeli herkes için çok ağır olacaktır. Bedel final bölümüyle 18 Haziran Perşembe akşamı saat 21:15'te atv'de...

Magazin 15-06-2015 11:33