Nergis Kumbasar Haberleri Ve Son Dakika Nergis Kumbasar Haberleri

Nergis Kumbasar Haberleri Ve Son Dakika Nergis Kumbasar Haberleri

25 Mayıs 1963 yılında Ankara'da dünyaya gelen Nergis Kumbasar, kariyer hayatı boyunca mankenlik, oyunculuk, sunuculuk ve senaryo yazım alanlarında faaliyet göstermiştir. Profesör ünvanlı iç hastalıkları ve kardiyoloji doktoru babasının çalışmaları dolayısıyla anaokulu dönemini Amerika'da geçiren Kumbasar, TED Ankara Koleji'nde eğitim görürken annesi tarafından mankenlik ve zerafet okuluna kayıt oldu. Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ndeki eğitimini yarım bırakarak İstanbul'da mankenlik yapmaya başlayan Kumbasar, mankenliğin yanı sıra birçok reklam filminde de kamera karşısına geçti. Dokuzuncu Hariciye Koğuşu dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Nergis, 1980'li yıllarda sunucu olarak da ekranlarda yer aldı. 1989-1995 yılları arasında Mehmet Ali Erbil ile evli olan Kumbasar'ın bu evlilikten Yasmin adında bir kızı oldu.

Nergis Kumbasar Haberleri

Yasmin Erbil'e tatil yaramadı! Aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve ünlü oyuncu Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil, bir süredir TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasından tanınan Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Şu sıralar sevgilisi ile tatilin tadını çıkaran Yasmin Erbil'in son pozları olay oldu. Ünlü ismin aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 01-09-2023 10:38

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil süper mini şortuyla poz verdi! Beğeni yağdı

Ece Ronay'ı taciz suçlamasıyla yargılanan Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'in her yaptığı olay oluyor. Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Yasmin Erbil Instagram'da cesur ve iddialı tarzını konuşturuyor.

Magazin 18-04-2023 13:15

Yasmin Erbil yatak odasından göğüs dekolteli pozunu paylaştı!

Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar çiftinin kızı Yasmin Erbil, iddialı paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. En son Yasak Elma dizisinde 'Canan' karakterine hayat veren Yasmin Erbil, yatak odasından göğüs dekolteli pozunu paylaştı.

Magazin 12-03-2022 13:44

Mehmet Ali Erbil'e kızının dekolteleri sorulunca... Eski eşi müdahale etti

Ece Ronay'ın mesajlarını ifşa ettiği Mehmet Ali Erbil eski eşi Nergis Kumbasar ile birlikte Karaköy'de arkadaşlarıyla buluştu. Erbil'e kızı Yasmin Erbil'in iddialı kıyafetleri sorulunca konuya eski eşi Nergis Kumbasar girerek tepki gösterdi.

Magazin 30-12-2021 07:01

Nergis Kumbasar

Nergis Kumbasar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nergis Kumbasar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Nergis Kumbasar kızı Yasmin Erbil'in kıyafetleri hakkında konuştu! Yasmin çok dozunda giyiniyor

Başarılı oyuncu Nergis Kumbasar, kızı Yasmin Erbil'in cesur kıyafet tercihleri hakkında suskunluğunu bozdu. Kızının hakkında yapılan haberleri kaldırabildiğini söyleyen oyuncu, "Kızım yaşıtlarına göre çok dozunda giyiniyor" dedi.

Magazin 21-12-2021 17:11

Yasmin Erbil mini elbiseli ayna pozunu paylaştı

Sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminin ilgiyle takip ettiği isimler arasında yer alan Yasmin Erbil, bu defa mini elbiseli ayna pozuyla dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 07-12-2021 09:27

Ece Ronay’ın Mehmet Ali Erbil’i ifşa etmesi sonrası Nergis Kumbasar sessizliğini bozdu

Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Nergis Kumbasar, önceki gün alışveriş yaparken görüntülendi. Nergis Kumbasar, eski eşi Mehmet Ali Erbil'in Ece Ronay'ı mesaj yoluyla taciz etmesi hakkında konuştu.

Magazin 14-10-2021 07:30

Nergis Kumbasar'dan Mehmet Ali Erbil hakkında çıkan taciz iddialarına yanıt!

Önceki gün Bebek'te görüntülenen Nergis Kumbasar'a eski eşi Mehmet Ali Erbil'in klibinde rol aldığı Ece Ronay'ı taciz ettiği iddiaları soruldu. Konuyla ilgili konuşmak istemediğini ifade eden Kumbasar, "Bu olayın muhatabı ben değilim. Bana benim işimle ilgili soru sorun" ifadelerini kullandı.

Magazin 09-10-2021 07:19

Sevgilisiyle çıplak poz bile vermiş! İşte Mehmet Ali Erbil'in ağızları açık bırakan aşk listesi

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, şüphesiz Türk magazin tarihinin en renkli figürlerinin başında yer alıyor. Özellikle hızlı aşk hayatıyla adından söz ettiren Erbil'in unutulmaz skandallarına, gelin hep birlikte göz atalım.

Magazin 07-10-2021 11:35

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, cesur pozlarıyla yürek hoplatıyor!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, Instagram hesabından paylaştığı iddialı pozlarla nefes kesiyor. Erbil'in cesur pozlarına beğeni ve yorum yağıyor.

Magazin 27-09-2021 16:39

Her yaptığı olay! Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin meğer o işe de el atmış!

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil, sunuculuğun yanı sıra oyunculuk da yapıyor. Sosyal medyada her paylaştığı olay olan Erbil'in o sinema projesinde de de yer aldığı ortaya çıktı. Erbil, 2016'da gösterime giren sinema filminde meğer ünlü oyuncularla aynı kadroda yer almış. İşte ayrıntılar...

Magazin 05-08-2021 11:16

Yasmin Erbil bu sefer annesi Nergis Kumbasar ile babası Mehmet Ali Erbil’in havuz sefasını paylaştı

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar’ın kızları Yasmin Erbil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Yasmin Erbil bu sefer annesi ve babasının havuz sefasını paylaştı.

Magazin 19-07-2021 11:06

Yasmin Erbil'den yeni pozlar! Annesi çok beğendi

Annesi Nergis Kumbasar ile çıktığı Dubai tatilinden paylaştığı pozlarla günlerce konuşulan Yasmin Erbil yeni paylaşımlarıyla gündeme geldi.

Magazin 12-07-2021 16:26

Yasmin Erbil peçe taktı! Paylaşımı olay oldu

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve oyuncu Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil, annesi Kumbasar ile birlikte Dubai’ye uçtu. Annesiyle keyifli bir tatile çıkan Erbil, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Magazin 25-06-2021 09:42

Yasmin Erbil'den çok konuşulacak bikinili pozlar! Babası sansürlemişti, engelleyemedi...

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve oyuncu Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil, annesi Kumbasar ile birlikte Dubai’ye uçtu. Annesiyle keyifli bir tatile çıkan Erbil, sosyal medya üzerinden paylaştığı pozlarla çok konuşuldu. Yasmin Erbil, daha önce babası Mehmet Ali Erbil'in sansürüne uğramış ve açık pozlar verdiği gerekçesiyle tepki almıştı. Yasmin Erbil'i babası yine durduramadı.

Magazin 23-06-2021 18:05

Yasmin Erbil straplez büstiyeriyle poz verdi

Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil dekolte tercihiyle yine hayranlarını mest etti. Erbil'in paylaşımlarına beğeni yağdı.

Magazin 25-04-2021 14:03

Mehmet Ali Erbil'den aylar sonra güzel haber! Ailesiyle gezmede...

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki gün eski eşi Nergis Kumbasar, kızı Yasmin ve Seren Serengil ile bir araya geldi. "Çok uzun zamandır ilk kez dışarı çıkıyorum" diyen Erbil, "Çok zor günler geçirdim. Allah'a çok şükür iyiyim" ifadelerini kullandı.

Magazin 20-03-2021 09:48

Nergis Kumbasar'dan Mehmet Ali Erbil açıklaması! 'HES kodu olmadan eve alınmıyoruz'

Sihirli Annem dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Nergis Kumbasar, eski eşi Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili konuştu. Ünlü oyuncu "HES kodu olmadan alınmıyoruz" dedi.

Magazin 18-12-2020 15:15

Sihirli Annem'in eski oyuncuları ortak mesaj yayınlamıştı! Nergis Kumbasar'dan cevap gecikmedi

Oyuncu Nergis Kumbasar, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Yeniden çekilecek olan Sihirli Annem'in Dudu'su Nergis Kumbasar, dizinin ilk versiyonunda yer alan ancak yeni versiyona çağrılmayan eski oyuncuların yaptığı sitem dolu açıklamalara cevap verdi.

Magazin 04-12-2020 14:24

Nergis Kumbasar'dan Mehmet Ali Erbil açıklaması

Önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Nergis Kumbasar, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Kumbasar, eski eşi Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumunun iyi olduğunu ve fizik tedavi gördüğünü ifade etti.

Magazin 28-11-2020 11:18

Sihirli Annem'in yeni Dudu'su Nergis Kumbasar konuştu! 'Yeni oyuncularla...'

Bir döneme damga vuran dizi Sihirli Annem yıllar sonra yeni oyuncularla tekrar çekiliyor. Sihirli Annem'in yeni Dudu'su Nergis Kumbasar diziyle ilgili bakın ne dedi.

Magazin 27-11-2020 13:33

Yasmin Erbil'den güldüren İyi Günde Kötü Günde paylaşımı! 'Bu ifade çok tanıdık'

İyi Günde Kötü Günde dizisi ilk bölümüyle gündem oldu. Yasmin Erbil de İyi Günde Kötü Günde dizisiyle ilgili yaptığı paylaşımla güldürdü.

Magazin 13-09-2020 12:05

Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Nergis Kumbasar'dan vasiyet açıklaması

Uzun süredir hastanede yatan Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Nergis Kumbasar ve kızı Yasmin Erbil Bebek'te görüntülendi. Nergis Kumbasar eski eşi Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu hakkında da kısa bir açıklama yaptı.

Magazin 31-01-2020 09:54

Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Nergis Kumbasar kimdir?

Mehmet Ali Erbil yeniden yoğun bakıma alınınca herkes eski eşi Nergis Kumbasar'ı merak etti. Konu hakkında henüz bir açıklama yapmayan Nergis Kumbasar kimdir?

Magazin 12-01-2020 16:29

Yasmin Erbil'in bacak dekolteli pozuna ilk yorum annesi Nergis Kumbasar'dan

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, sosyal medya hesabından paylaştığı kırmızı mini elbiseli fotoğrafıyla yine tüm dikkatleri üzerine çekti. Fotoğrafa ilk yorum yapanlardan biri de annesi oyuncu Nergis Kumbasar oldu.

Magazin 30-11-2019 12:55

Star TV ünlü oyuncunun fişini çekti! Yayından kaldırılıyor

Star TV, flaş bir karar alarak sunuculuğunu ünlü bir oyuncunun üstlendiği hafta içi her gün saat 13:00'te yayınlanan programını yayından kaldırıyor.

Magazin 04-02-2019 09:36

Nergis Kumbasar Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi

Uzun süredir yoğun bakımda yatan Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Nergis Kumbasar, önceki gün Akmerkez'de objektiflere yansıdı. Kumbasar, eczaneden kozmetik alışverişi yaparken objektiflere makyajsız poz verdi.

Magazin 12-01-2019 10:08

Nergis Kumbasar gözyaşlarına boğuldu! 'Çıkmadık candan umut kesilmez'

Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Nergis Kumbasar canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Konuşmakta güçlük çeken Nergis Kumbasar, ' İnşallah geçmiş olur. Umut çok önemlidir. Çok güzel bir söz var ‘çıkmadık candan ümit kesilmez…’ dedi.

Magazin 21-11-2018 15:31

'Sıla-Ahmet Kural haberini görünce şoka girdim'

Oyuncu Nergis Kumbasar, son günlere damgasını vuran Ahmet Kural'ın Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiasına şok olduğunu belirtirken, meslektaşı için "Tedavi edilebilir" yorumunda bulundu.

Magazin 06-11-2018 16:33

Star TV'den yeni gündüz kuşağı programı

Star TV'nin yepyeni bir gündüz kuşağı programı başlıyor. Ünlü oyuncu Nergis Kumbasar'ın sunacağı Nergis Zamanı isimli program hafta içi her gün ekrana gelecek.

Magazin 16-10-2018 20:04

27 ünlü isim ve tüm Türkiye keşkelerini anlattı

İdrar kaçırma sorununa dikkat çekmek amacıyla 2017 yılında başlatılan "Hayatı Kaçırma Sen, Bir Yolu Var İstersen" projesi için hayatta kaçırılan anlar ve keşkelerin toplandığı kitap projesinde yazarlar ve ünlüler 12 Mayıs'ta okurlarla buluşmaya hazırlanıyor.

Magazin 08-05-2018 10:35

Reyting kurbanı oldu

Kanal D ekranında 4 yıl boyunca yüzlerce aileyi mutlu eden mimar Selim Yuhay ve oyuncu Nergis Kumbasar’ın sunduğu 'Ekip Şahane' programı bu hafta ekranlara veda ediyor.

Magazin 31-01-2018 15:24

Seçkin Özdemir, Yasmin Erbil aşkına Nergis Kumbasar’dan ilk yorum…

Son olarak adı kendisinden 15 yaş büyük olan oyuncu Seçkin Özdemir ile anılan Mehmet Ali Erbil'in oyuncu kızı Yasmin Erbil, önceki gün annesi Nergis Kumbasar ile Akmerkez'deydi.

Magazin 24-11-2017 11:27

Yasmin Erbil: Çok yaralıyım

Yasmin Erbil, önceki gece Etiler’de annesi Nergis Kumbasar ile yemek yedi.

Magazin 19-11-2017 12:04

Nergis Kumbasar: 'Artık kim cesur pozlar paylaşmıyor ki?'

Oyuncu Nergis Kumbasar, önceki gün Mehmet Ali Erbil ile evliliğinden olan kızı Yasmin'le beraber Akmerkez’deydi.

Magazin 02-11-2017 11:13

Nesgis Kumbasar'dan Yasmin Erbil'e destel

Verdiği pozlar ile sosyal medyada gündeme gelen Yasmin Erbil'in annesi Nergis Kumbasar'dan kızına destek geldi.

Magazin 25-10-2017 11:10

O fotoğraflar hakkında konuştu

Verdiği pozlarla kısa sürede sosyal medya fenomeni olan Yasmin Erbil'in annesi Nergis Kumbasar'dan destek açıklaması.

Magazin 24-10-2017 21:15

'Zehra'nın uyarıldığını sanmıyorum'

Oyuncu Nergis Kumbasar önceki gün Akmerkez'de objektiflere takıldı.

Magazin 24-05-2017 09:04

Yasmin Erbil'den 'Lolitalar' pozu

Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın 20 yaşındaki kızları Yasmin Erbil sosyal medyada paylaştığı pozlarla fenomen olma yolunda ilerliyor.

Magazin 19-08-2016 16:29

Yasmin Erbil'in paylaşımı yine olay oldu

Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil, sosyal medyada fenomenliğe doğru ilerliyor.

Magazin 17-08-2016 14:13

Yasmin Erbil uslanmak bilmiyor

Şovmen Mehmet Ali Erbil ve oyuncu Nergis Kumbasar'ın 20 yaşındaki kızları Yasmin Erbil, sosyal medyada paylaştığı cesur pozlarına babasının uyarılarına rağmen devam ediyor.

Magazin 25-07-2016 16:11

Yasmin Erbil Bodrum'da tatilde

Mehmet Ali Erbil ve oyuncu Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil Bodrum'da arkadaşlarıyla birlikte tatile çıktı.

Magazin 20-07-2016 12:03

Yasmin Erbil annesi Nergis Kumbasar ile alışverişe çıktı

Kiralık Aşk dizisinin Neriman'ı Nergis Kumbasar, önceki gün Mehmet Ali Erbil'den olan kızı Yasmin Erbil'le Nişantaşı City's'de alışveriş turundaydı.

Magazin 10-06-2016 14:57

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar 19 yıl sonra yeniden bir aradalar

19 yıl önce boşanan Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar, yıllar sonra yeni bir reklam filminde buluşuyor.

Magazin 05-11-2015 15:54

Levent Kırca hakkında suç duyurusu

Nevşehir Barosuna kayıtlı avukat Taşan Tekeli, Londra'da yaptığı konuşmada halkı tahrik ettiği iddiasıyla tiyatro sanatçısı Levent Kırca hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Haber 28-06-2013 19:27

Mali'nin kızı Yasmin büyüdü

Kızı Yasmin Erbil ile Bodrum'da tatil yapan Nergis Kumbasar, kızını hiç yalnız bırakmıyor

Magazin 01-08-2011 12:50