New Balance Haberleri

Adidas, Puma, Levi's, Crocs... Sevilen markalarda sepet fırsatları başladı

Alışveriş severlerin heyecanla beklediği o vakit sonunda geldi, sezon sonu indirimleri başladı bile! Sezonunda yüksek fiyatlardan almak istemediğiniz o ürünleri şimdi sezon sonu gelmişken yarı fiyatına hatta çok daha uyguna almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. İndirimlere ek sepette ek fırsatlarla satın alabileceğiniz ünlü markaların ürünlerini sizin için seçtik.

Haber 06-03-2024 14:48

Son yılların en gözde ayakkabısı, spor kombinlerin adeta yıldızı! İşte New Balance'ın en ikonik modelleri

Hem performansıyla hem de şıklığıyla öne çıkan New Balance ayakkabılar, son yıllarda çok gözde. Bir kez giyen herkesin favorisi haline gelen New Balance modelleri yıllar içinde eşsiz modelleriyle adeta birer ikon haline geldi. Sizin için kombinlerinizin yıldızı olmaya aday, en sevilen ve aranan New Balance modellerini bir araya getirdik.

Haber 15-02-2024 14:12

Columbia, Merrell, Adidas, Puma... Outdoor ve spor giyimin en sevilen markaları indirimde

Spor ve outdoor giyim severlerin favori markalarında kaçırılmayacak indirimler başladı. Columbia, Merrell, Adidas, Skechers, Puma ve daha pek çok markanın kışlık giyim ürünlerine avantajlı fiyatlarla sahip olmanın şimdi tam zamanı! Gelin sizin için seçtiğimiz markalara birlikte bakalım.

Haber 05-02-2024 09:28

Hem rahat hem şık ayakkabı isteyenler için New Balance marka ayakkabı modelleri

Spor ayakkabı seçiminde şıklık ve rahatlık en önemli kriterlerin başında geliyor. Şık ve rahat spor ayakkabı denildiğinde ise akla ilk gelen markalar arasında New Balance var. Siz de yeni bir model arayışındaysanız sizin için bir araya getirdiğimiz en kaliteli, şık ve konforlu New Balance ayakkabılara göz atabilirsiniz.

Haber 03-05-2023 15:43

Adım adım tarzınızı yükseltecek 2023 en iyi ayakkabı markaları

Ayakkabı deyip geçmeyin. Şık bir kombin ile tamamlandığında harikalar yaratmayı başaran ayakkabılar, olmazsa olmaz giyim ürünleri arasında bulunur. Günlük, şık, spor gibi alternatifleri bulunan ayakkabıları doğru kullanmak ise son derece önemli. Peki, her türlü mekânda rahatlıkla giyebileceğiniz en iyi ayakkabılarını incelemeye ne dersiniz? Teklifimiz sizi de heyecanlandırdıysa okumaya devam edin!

Haber 21-03-2023 12:31

Gardırobunuzu yenilemenin şimdi tam zamanı! Moda ürünlerinde %50'ye varan indirim

Moda tutkunları buraya! Sezon sonu fırsatları en trend moda ürünlerinde %50'ye varan indirimler sunuyor. Hemen şimdi keşfedin, kombinlerinizi tamamlayacak parçalara çok uygun fiyatlarla sahip olun. Sizin için seçtiğimiz indirimli ürünlerle sadece gardırobunuzu yenilemekle kalmayacak, aynı zamanda tarzınızı da yükselteceksiniz. Tarz sahibi ve şık görünmek isteyenlerin kaçırmaması gereken bu büyük fırsat için acele edin.

Haber 13-03-2023 11:53

Spor ayakkabı alışverişinin tam zamanı: New Balance'ta %35'e varan indirimler başladı!

Ayakkabıda konfora ve rahatlığa önem verenler buraya! Siz de spor ayakkabılarınızı yenilemek istiyor ama yükselen fiyatları yüzünden sürekli erteliyor musunuz? O hâlde şimdi almanın tam zamanı! En kaliteli spor giyim markalarından New Balance'ta %35'e varan indirimler başladı. Bizden söylemesi, bu fırsat kaçmaz!

Haber 02-03-2023 10:47

Bu fiyata da ayakkabı mı olur? diyeceğiniz, telefonlarla yarışan, 10 bin TL üstü spor ayakkabılar

Birçok kişi gibi siz de alışveriş yaparken fiyat performans ürünlerini seçmeye çalışıyor olabilirsiniz. Sonuçta neye, ne kadar ihtiyacınız olsa da bütçenizi düşünmek zorundasınız, değil mi? Aynısı spor ayakkabılar için de geçerli. Fiyatına göre en iyi performansı sergileyen modeller arasından en doğru seçimi yapmaya çalışırsınız. Ancak öyle ayakkabılar var ki "Hayırdır, bizi uzaya mı çıkaracak?" dememek elde değil. İşte, 10 bin TL üstü fiyatlarıyla sizi çok şaşırtacak o modeller!

Haber 01-03-2023 17:53

Hem şıklık hem spor bir tarz isteyenlere özel en iyi erkek spor ayakkabı modelleri

Spor ayakkabılar yoğun yaşam tarzına sahip olan erkeklerin en çok tercih ettiği ayakkabı türleri arasında yer alır. İster koşuya çıkıyor ister spor salonunda antrenman yapıyor olun ya da sadece günlük hayatınızda kullanacağınız güzel bir ayakkabı arayışında olun, bu seçkide hepsi için uygun bir erkek spor ayakkabı modeli bulabilirsiniz!

Haber 24-12-2021 15:27