Nfc Haberleri

NFC nasıl kullanılır? NFC ile temassız ödeme nasıl yapılır?

alma işlemleri eskisinden çok daha hızlı yapılabiliyor. Teknolojinin, günlük hayatın her anında olmasının bir sonucu olarak yaşanan bu durum akıllı telefonlar aracılığı ile birkaç dakika içinde birçok işlemin yapılmasını da sağlıyor. Mobil ödemelerin daha çok tercih edildiği günümüzde NFC adı verilen bir özellik ile telefonlar ödemelerde daha etkin bir şekilde kullanılabiliyor.

Haber 16-09-2023 01:18

NFC özelliği kullanım alanları nelerdir? NFC ile temassız ödeme nerelerde ve neden kullanılır?

NFC teknolojisi, başta akıllı telefonlar olmak üzere birçok akıllı cihaza entegre edilmeye başlandı. Ödeme konusunda sağladığı kolaylığın yanı sıra güvenlik anahtarları, giriş çıkışta okutulan kartlar ve otobüs kartlarının yerini alabileceği düşünülen bu teknoloji, QR kodun bir üst versiyonu olarak tanımlanabilir. Günümüzde her işlemi kolayca gerçekleştirmemizi sağlayan cep telefonlarının çoğu NFC teknolojisine sahiptir. NFC ile neler yapılabilir? NFC özelliği kullanım alanları nelerdir?

Haber 27-09-2022 14:30

NFC telefonun neresinde? NFC sensörü telefonun arkasında mı?

NFC özelliğine sahip bir telefonunuz varsa alışverişlerinizde kredi kartına gerek duymadan telefonunuzu kullanarak kolayca ödeme yapabilirsiniz. NFC kullanımı oldukça basittir. Ancak NFC’yi kullanabilmek için telefonunuzda NFC’nin olup olmadığını öğrenmeniz gerekmektedir. NFC nereden açılır, telefonun neresinde? NFC özelliği nasıl kullanılır? Android ve iPhone NFC özelliğini etkinleştirme adımları nelerdir?

Haber 27-09-2022 14:30

NFC etiket tipi desteklenmiyor nedir? NFC etiket tipi desteklenmiyor hatası ve çözüm yolları

NFC Türkçe anlamıyla Yakın Alan İletişimi, cep telefonlarından ya da NFC destekleyen akıllı cihazlardan veri paylaşımı ve temassız ödeme yapmak için kullanılan bir kablosuz bağlantıdır. Her sistemde olduğu gibi NFC teknolojisinde de bazı sorunlar yaşanabilir, hatalar meydana gelebilir. Bu hatalardan biri olan NFC etiket tipi desteklenmiyor nedir?

Haber 27-09-2022 14:20

Nfc

Nfc Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Nfc Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Adımları ile NFC İstanbul Kart yükleme: Telefondan NFC ile İstanbul Kart bakiye yükleme ödemesi nasıl yapılır?

İstanbul Kart yükleme için kullanılan NFC, Bluetooth ve Wi-Fi’ye nazaran daha zayıf güçlerde çalışır. Kısa mesafelerde kullanılabilir. Kablosuz paylaşım teknolojisi ile bu teknolojiye sahip cihazların Wi-Fi ya da Bluetooth’a gerek duymadan veri alışverişi yapmasını sağlamak amaçlanır. NFC ile temassız ödeme ve kartlara para yükleme işlemleri de gerçekleştirilebilir. NFC ile İstanbul Kart yükleme işlemi nasıl yapılır? Telefondan NFC ile İstanbul Kart ödeme adımları için yapılması gerekenler...

Haber 27-09-2022 14:17

NFC okuma hatası çözümü nedir? NFC okuma hatası neden olur, neden olur?

NFC, gelişen teknolojinin sağladığı kolaylıklar arasında yer alır. Ödeme ve paylaşım yöntemlerini pratikleştiren NFC, akıllı cihazlar aracılığıyla temassız şekilde veri aktarımı ve ödeme yapılmasını sağlar. Son yıllarda üretilen Android ve iOS işletim sistemiyle çalışan akıllı telefonların ve cihazların neredeyse hepsi NFC’yi destekler. Her teknolojik cihazda olduğu gibi NFC’lerde de bazı sorunlar meydana gelebilir. NFC okuma hatası neden olur?

Haber 27-09-2022 14:17

NFC özelliği olmayan telefona NFC yüklenir mi? Telefona NFC özelliği nasıl yüklenir?

NFC; yeme içme, giyim kuşam gibi birçok alanda alışverişlerde kredi kartına ihtiyaç duymadan ödeme yapmayı sağlayan bir sistemdir. NFC özelliğini kullanabilmek için cep telefonlarında ya da diğer cihazlarda bu özelliğin mevcut olması gerekir. Peki telefonda NFC özelliği yoksa ne yapılır?

Haber 26-09-2022 21:20

Adımları ile NFC kredi kartı tanımlama: Kredi kartına NFC ile mobil temassız ödeme özelliği nasıl tanımlanır?

NFC, yakın alan teknolojisi olarak tanımlanır. NFC kredi kartı tanımlama özelliği, kart kullanmadan telefon ile alışveriş yapmayı sağlar. Bu işlemi yapılabilmesi için telefonun NFC ile uyumlu olması ve bu özelliği ayarlar adımlarından aktive edilmesi gerekmektedir. NFC kredi kartı tanımlama işlemi için hangi adımları izlemek gerekir? Tamamlanan adımların ardından telefonu temassız özelliğe sahip olan POS'a yaklaştırmak, NFC ile şifresiz ödeme işlemi için yeterli olacaktır.

Haber 26-09-2022 20:12

NFC etiket okuyucu nedir, ne işe yarar ve nasıl kullanılır? NFC etiket okuyucu ile neler yapılabilir?

Teknolojinin her geçen gün gelişmesi hayatımızı daha da kolay bir hale getirmektedir. Teknoloji büyük bir hızla hem günlük hayatımıza hem de iş hayatımıza olumlu yönde katkılar sağlamaya devam etmektedir. İngilizce ismiyle Near Field Communication (NFC) olan Türkçe ismiyle ise yakın alan iletişimi olarak tanımlanan iletişim teknolojisi de hayatımızı fazlasıyla kolaylaştıran teknolojik yeniliklerden biridir.

Haber 25-09-2022 22:28
NFC

NFC ile ödeme nasıl yapılır? Telefondan NFC özelliği ile kredi kartı mobil temassız ödeme nasıl yapılır?

NFC sistemi ile hiç kredi kartı kullanmadan, şifre girme işlemi ile uğraşmadan ödeme yapmak mümkün. Bunun için NFC uyumlu bir telefona sahip olmak yeterli. Tek yapmanız gereken NFC adımlarını takip ederek banka kartınızı tanımlamak ve ödeme işlemi için NFC özelliğini kullanmak. NFC ile ödeme nasıl yapılır?

Haber 25-09-2022 22:17

NFC nedir, nerelerde kullanılır? Telefona NFC özelliği nasıl açılır ve kapatılır?

NFC, hayatımıza yakın zaman önce giren teknolojik yeniliklerden biridir. NFC özelliği, çoğu temassız işlemlerde yaygın olarak kullanılmaktadır. Neredeyse birçok akıllı telefon modelinde NFC özelliği vardır. Minimum pil ile kullanılan cihazın işlevselliğini arttıran bir özellik olan NFC (Near Field Communication) telefonlarla ödeme yapılmasını sağlar. Telefondaki NFC özelliği nasıl kullanılır, ne işe yarar?

Haber 25-09-2022 22:16
NFC

Vodafone, yüzde 100 dijital başvuru sürecini başlattı

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin: - "Uçtan uca dijital müşteri deneyimi hedefimiz doğrultusunda bir adım daha atarak, müşterilerimize hat başvurusu ya da numara taşıma işlemlerini ‘Vodafone Yanımda’ uygulamamız üzerinden yüz tanıma ve Yakın Alan İletişimi teknolojisi ile evraksız bir şekilde yapma kolaylığı sunuyoruz" - "Daha önce Vodafone Simple ile müşterilerle buluşan bu teknolojiyi artık Vodafone’a geçmek isteyen herkes kullanabiliyor"

Yurthaber 16-03-2022 13:53

Apple AirTag, ilk kez hacklendi!

Bir güvenlik araştırmacısı, Apple'ın takip aksesuarı AirTag'ı hacklemeyi başardı. Araştırmacı, hacklenen AirTag ile hacklenmemiş AirTag arasındaki farkı ise bir video ile ortaya koydu. Sonuç, oldukça şaşırtıcı.

Haber 10-05-2021 11:14