Nou Haberleri

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin YouTube kanalları, Avrupa devlerini geçmek üzere!

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin YouTube kanalları, abone sayılarıyla, Avrupa'da ilk 10'a girme mücadelesi veriyor.

Spor 05-03-2024 11:37

Sacha Boey ilk maçına çıktı, Bayern Münih kazandı! Eski Galatasaraylı performansıyla göz doldurdu

Galatasaray'ın Alman devi Bayern Münih'e rekor bir bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği Sacha Boey, yeni takımında ilk maçına çıktı. Başarılı bir oyun sergileyen Boey ilk maçında galibiyetle tanıştı. İşte detaylar...

Spor 03-02-2024 19:53

Çok sürpriz karar! Barcelonalı futbolcuların duş almaları yasaklandı

İspanyol devi La Liga'nın köklü kulüplerinden Barcelona'da Katalonya bölgesinde yaşanan kuralık nedeniyle sürpriz bir karar alındı. İşte detaylar...

Spor 14-12-2023 15:15

Galatasaray kader maçında sahada! Kopenhag maçının 11'leri belli oldu! İşte Okan Buruk'un kadro tercihi...

Şampiyonlar Ligi'nde kader gecesi! Deplasmanda Kopenhag'a konuk olan Galatasaray, karşılaşmadan 3 puan alması durumunda gruptan çıkarak adını bir üst tura yazdıracak. Mücadelenin başlamasına dakikalar kala iki takımın da 11'leri belli oldu.

Spor 12-12-2023 21:30

Nou

Nou Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Nou Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Türk avukat Kerim Bahadır Şeker'den Manchester United'ın kalecisi Andre Onana hakkında 'dolandırıcılık' iddiasıyla suç duyurusu! Sözünü tutman lazım!

Avukat Kerim Bahadır Şeker, Manchester United'ın kalecisi Andre Onana ve eski futbolcu Dany Nounkeu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi hakkında 'dolandırıcılık' iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde açıklama yapan Avukat Kerim Bahadır Şeker, "Andre Onana sen bana bir söz verdin. Bu sözünü tutman lazım." ifadelerini kullandı.

Spor 20-11-2023 17:01

Galatasaray'da ilk ayrılık belli oldu! Okan Buruk'tan ilginç Angelino planı...

Galatasaray'da performansı eleştiri konusu olan İspanyol sol bek oyuncusu Angelino'nun takımdan ayrılacağı öne sürüldü. 6 milyon euroluk satın alma maddesi bulunan yıldız oyuncunun opsiyonunun devreye girmesine yalnızca 4 maç kaldı. Kadroda düşünülmeyen Angelino için Okan Buruk'un yeni bir plan yaptığı iddia edildi.

Spor 02-11-2023 12:25

Afrika'da yılın futbolcusu adayları açıklandı! 30 kişilik listede Galatasaray ve Beşiktaş'tan 1'er futbolcu var

Afrika'da yılın futbolcusu adayları belli oldu. 30 kişilik listede, Beşiktaş'tan Vincent Aboubakar ve Galatasaray'dan Hakim Ziyech de yer aldı.

Spor 01-11-2023 18:15

Lionel Messi'nin kazandığı Ballon d’Or ödül törenine damga vuran küfür! Kendini tutamadı ve arkadaşına sinkaflı sözler söyledi

2023 Ballon d’Or (Altın Top) ödülünün sahibi Arjantinli yıldız Lionel Messi oldu. 36 yaşındaki futbolcu 2022 Dünya Kupası’nda elde ettiği şampiyonluğun ardından, bu ödüle kariyerinde 8. kez ulaştı. Manchester City ile sezonu 3 kupayla tamamlayan Erling Haaland, yılın en iyi forveti ödülüne layık görüldü. Ödül töreninde yaşanan olay ise sosyal medyada gündem oldu.

Spor 31-10-2023 13:32

Manchester City'den İlkay Gündoğan'a doğum günü sürprizi! Adını antrenman sahasına verdiler...

İngiltere Premier Lig devi Manchester City, eski futbolcusu İlkay Gündoğan için sürpriz bir hamlede bulundu. Sezon başında City'den ayrılarak Barcelona'nın yolunu tutan yıldız futbolcunun adı, antrenman tesislerine verildi. City, bu jesti İlkay Gündoğan'ın doğum gününde gerçekleştirdi.

Spor 24-10-2023 18:37

Hamza Akman şov yaptı! Galatasaray'ın gençleri, Bayern Münih U19'u 2-1'le geçti...

UEFA Gençlik Ligi A Grubu 3. maçında Galatasaray U19 Takımı, konuk ettiği Bayern Münih U19 Takımı’nı 2-1’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmada Hamza Akman, 1 gol - 1 asistle galibiyette büyük pay sahibi oldu.

Spor 24-10-2023 16:50

Galatasaray'a müjdeli haber! Bayern Münih'te beklenmedik sakatlık... 'Kırık var'

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Bayern Münih ile karşılaşacak olan Galatasaray'a bir müjdeli haber daha geldi. Sarı-Kırmızılılar'ın zorlu rakibinde Serge Gnabry ve Dayot Upamecano'nun ardından bir isim daha sakatlanırken temsilcimize karşı iki maçta da forma giyemeyeceği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 22-10-2023 19:23

Bayern Münih'in yıldızı Noussair Mazraoui'ye Filistin paylaşımı sonrası tepki! 'Sınır dışı edilsin'

Alman devi Bayern Münih'de forma giyen Faslı oyuncusu Noussair Mazraoui, sosyal medya hesabından yaptığı Filistin'e destek çağrısı sonrası Hristiyan Demokrat Birlik (CDU) partili milletvekilinin tepkisiyle karşılaştı. İşte detaylar...

Spor 16-10-2023 13:10

Dünya Arda Güler'i konuşuyor! Golden Boy ödülünde son 25'e kaldı...

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer 20+10 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Arda Güler, 21 yaş altı en iyi futbolculara verilen Golden Boy ödülüne aday gösterilmişti. Milli futbolcu, finale kalan 25 isim arasında da yer aldı.

Spor 13-10-2023 10:06

''Galatasaray'ın gruptan çıkma ihtimali kalmamıştır'' Ahmet Çakar'dan Kopenhag maçı sonrası flaş yorum...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk haftasında konuk ettiği Danimarka'nın Kopenhag ekibiyle 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından konuşan Ahmet Çakar, sarı-kırmızılıların gruptan çıkma ihtimalinin kalmadığını ifade etti.

Spor 21-09-2023 07:57

Galatasaray Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray Kopenhag maçı hangi kanalda?

Galatasaray Kopenhag maçı ile sarı kırmızılı temsilcimizin UEFA Şampiyonlar Ligi macerası başladı. Cimbom, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk karşılaşmasında Danimarka ekibini Rams Park Stadyumu'nda ağırlıyor. Sarı kırmızılılar ikinci turda Zalgiris'i, üçüncü turda Olimpija Ljubljana'yı ve play-off turunda Molde'yi geçerek gruplara kalmayı başarmıştı. Peki, Galatasaray Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray Kopenhag maçı hangi kanalda? İşte, ilk 11'ler...

Spor 20-09-2023 19:51

Yok böyle başlangıç! Barcelona Royal Antwerp'e gol oldu yağdı... 5-0!

Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında İspanyol devi Barcleona sahasında Royal Antwerp'i ağırladı. Mücadele ev sahibi ekibin 5-0'lık skorla üstünlüğü ile tamamlandı. İşte detaylar...

Spor 20-09-2023 00:15

Cristiano Ronaldo'ya büyük şok! Ballon d'Or listesinde 18 yıl sonra bir ilk...

Futbolun en prestijli bireysel ödülü Ballon d’Or’un 2023 yılı adayları belli oldu. Listede Fenerbahçe’nin eski stoperi Kim Min-Jae de yer aldı. Öte yandan Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo, 18 yıl aradan sonra ilk kez listede kendisine yer bulamadı.

Spor 06-09-2023 23:05

Son dakika: Fenerbahçe'nin yeni transferi, yılın kalecisi ödülüne aday gösterildi!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe’nin Hırvat file bekçisi Dominik Livakovic, yılın en iyi kalecisine verilen Ballon d’Or Yachine ödülüne aday gösterildi. Hırvatistan Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda üçüncülük elde eden Livakovic'in yanı sıra Yassine Bounou, Thibaut Courtois, Mike Maignan, Ter Stegen, Ederson, Emiliano Martinez, Andre Onana, Aaron Ramsdale ve Brice Samba da listede yer aldı.

Spor 06-09-2023 21:14

SON DAKİKA: Trabzonspor'da ayrılık resmen açıklandı! Bordo-mavililer Manolis Siopis'in sözleşmesini feshetti

Son dakika... Süper Lig'in dev kulüplerinden Trabzonspor'da kadro yapılanması kapsamında çalışmalar devam ederken, bir ayrılık haberi geldi. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada Manolis Siopis ile yolların ayrıldığı duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 16-08-2023 11:16

Real Madrid reviri! Arda ve Courtois'dan sonra bir yıldız isim daha sakatlandı...

Real Madrid'de büyük bir sakatlık krizi yaşanıyor. Yeni transfer Arda Güler ve kaleci Thibaut Courtois'dan sonra Brezilyalı oyuncu Eder Militao da sakatlandı. Başarılı futbolcunun sol diz ön çapraz bağlarında kopma tespit edildiği ve oyuncunun ameliyat olacağını açıkladı.

Spor 13-08-2023 16:29

Arda Güler'in transferi sonrası sosyal medya karıştı! Efsane isimden olay sözler...

İspanyol medyası Arda Güler'in Real Madrid'e transfer olduğunu duyurdu. Arda Güler’in sosyal medya paylaşımları Barcelona ve Real Madrid taraftarları tarafından “Come To Barca&Madrid” yorumlarıyla işgal edilmiş durumda bulunuyor. Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe efsanesi Ümit Özat'tan ilginç bir yorum geldi.

Spor 05-07-2023 16:23

Türkiye Kupası yarı final rövanşı Ankaragücü Başakşehir maçı ne zaman, hangi kanalda? Finalin adı belli oldu!

Ankaragücü Başakşehir maçı canlı olarak ekrana geldi. Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında hakem Ali Şansalan düdük çaldı. Şansalan'ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Süleyman Özay yaptı. Maçın dördüncü hakemi ise Mert Güzenge oldu. Ankaragücü Başakşehir maçı canlı izleme ekranı internette araştırılıyor. Peki, Ankaragücü Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, ilk 11'ler...

Spor 26-05-2023 00:06

Özel maçta Yattara'dan asist, Süleyman Soylu'dan kafa golü!

Rami Spor Kulübü'nün FIFA standartlarındaki yeni tesisi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımı ile açıldı. Törene Bakan Soylu'nun yanı sıra Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Rami Spor Kulübü Başkanı Tayfun Aktan ve çok sayıda davetli katıldı.

Spor 30-04-2023 11:02

Laporta, Negreira olayının Barcelona'ya karşı karalama kampanyası olduğunu savundu

Barcelona Kulüp Başkanı Joan Laporta, "Negreira olayı" olarak adlandırılan hakemler hakkında bilgi almak için bir şirkete ödeme yaptıklarıyla ilgili davadaki suçlamaları reddederek, "Kulübe prestij kaybettirmek için büyük bir kampanya yürütüldüğünü" iddia etti.

Spor 17-04-2023 13:54

Fransa'da görülmemiş olay! Penaltıyı kaçırması için kale arkasındaki taraftarlar pantolonlarını indirdi

Fransa Ligue 1'de heyecan devam ediyor. Ligin 31'inci hafta mücadelesinde Clermont sahasında Angers ile karşı karşıya geldi. Mücadele ev sahibi ekibin galibiyetiyle sonuçlanırken, mücadelenin 38'inci dakikasında oldukça ilginç bir olay yaşandı. İşte detaylar...

Spor 17-04-2023 10:10

Real Madrid, Barcelona'yı bozguna uğrattı! Karim Benzema şov...

İspanya Kral Kupası Yarı Finali ikinci maçında Real Madrid, El Clasico’da Barcelona’yı deplasmanda 4-0 mağlup ederek final biletini almayı başardı. Eflatun-beyazlıların 35 yaşındaki Fransız forveti Karim Benzema 3 gol atarak yıldızlaştı.

Spor 06-04-2023 00:13

19 yaşından önce Barcelona'da Messi ile birlikte en çok gol atan isimdi! Bojan Krkic 32 yaşında futbolu bıraktı

Futbola İspanyol devi Barcelona altyapısında başlayan ve Roma, Milan, Ajax gibi dev kulüplerde forma giyen 32 yaşındaki forvet Bojan Krkic, futbolu bıraktığını duyurdu. İşte detaylar...

Spor 23-03-2023 16:52

Son dakika: Fenerbahçe'nin rakibi Sevilla, Almeria'yı yendi ama en iyi iki oyuncusunu sakatlığa kurban verdi!

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'ndaki rakibi Sevilla, İspanya La Liga'nın 25. haftasında Almeria'yı konuk etti. Ev sahibi ekip, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve 3 maçlık kazanamama serisine son verdi. Sevilla, galibiyetin yanı sıra takımın en önemli iki oyuncusunu sakatlığa kurban verdi. İşte detaylar...

Spor 12-03-2023 21:29

Barcelona, Real Madrid'i devirdi ve tur kapısını araladı!

İspanya La Liga'da şampiyonluk için mücadele eden Real Madrid ile Barcelona, Kral Kupası yarı final ilk maçında karşı karşıya geldi. Santiago Bernabeu Stadyumu'nun ev sahipliğinde oynanan maçta kazanan taraf, 1-0'lık skorla Barcelona oldu. Katalan devi böylece kendi evinde oynayacağı rövanş maçı öncesinde avantajı elde etti.

Spor 03-03-2023 07:19

Ülke karıştı! Zamalek Kulübü Başkanı Mortada Mansour Al Ahly başkanı Mahmoud El-Khatib'e hakaret gerekçesiyle hapis cezasına çarptırıldı

Mısır futbolunda ortalık karıştı. Ülkenin iki büyük kulübü olan Al Ahly ve Zamalek kulüpleri arasında gerginlik yargıya taşındı. Mahmoud El-Khatib, 2021'de Zamalek Kulübü Başkanı Mortada Mansour'un kendisine yönelik yaptığı aşağılayıcı yorumları nedeniyle Mansour'a iki hakaret davası açmıştı. Bu davalar sonuçlanırken, Zamalek Başkanı hapis cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Spor 26-02-2023 23:43

Sevilla ile eşleşen Fenerbahçe, akıllara 2008 yılını getirdi! Volkan Demirel'in devleştiği mücadelede tur gelmişti...

UEFA Avrupa Ligi'nde, Fenerbahçe son 16 turunda takımıyla eşleşti. İlk maç 9 Mart'ta İstanbul'da, rövanş ise 16 Mart'ta İstanbul'da oynanacak. Sevilla ile eşleyen sarı-lacivertlilerde akıllara 2008 yılı geldi. 2008 yılında Şampiyonlar Ligi 2. Tur Eşleşmesinde karşı karşıya gelen iki ekip tarihi bir maç oynamış ve temsilcimiz İspanya'da penaltı atışlarının ardından turu kazanmıştı.

Spor 24-02-2023 14:35

Galatasaray Ümraniyespor maçı oynanırken taraftarlara gelen o bildirim ortalığı karıştırdı!

Son dakika... Lider Galatasaray 22. hafta mücadelesinde sahasında Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Sarı-Kırmızılılar olurken, 11. dakikada Umut Nayir'in golüne engel olamadı. Golün 5 dakika sonrasında da net bir fırsat yakalayan konuk ekipte Avounou'nun şutunda Muslera gole izin vermezken, Galatasaray resmi hesabından telefonlara gelen bildirim herkesi kızdırdı. İşte detaylar...

Spor 01-02-2023 20:41

Fas aldı başını gidiyor! 2022 FIFA Dünya Kupası Fas Portekiz maç sonucu!

Fas ile Portekiz Dünya Kupası çeyrek final maçında karşı karşıya geldi. Maç, Katar Doha'daki Al Thumama Stadyumu'nda oynandı. Fas Portekiz'i 1-0 yenerek tarih yazdı! Fas-Portekiz maçı 2022 Dünya Kupası çeyrek final karşılaşmasını seyretmek isteyen sporseverler tarafından oldukça araştırıldı.

Spor 10-12-2022 20:25

JAPONYA HIRVATİSTAN MAÇI CANLI İZLE! 2022 Dünya Kupası Japonya Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler!

Japonya ile Hırvatistan, 2022 FIFA Dünya Kupası son 16 turunda kozlarını paylaşacak. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri karşılaşma öncesi merak konusu oldu. Katar'ın Al-Wakrah kentindeki Al Janoub Stadyumu'nda oynanacak. Sporseverler internette Japonya Hırvatistan maçı canlı izle konu başlığını TRT frekans bilgisi için araştırıyor. Peki, 2022 Dünya Kupası Japonya Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler...

Spor 05-12-2022 13:11

Avustralya Danimarka'yı 1-0 mağlup etti! Kupada büyük sürpriz! Elendiler...

Son dakika... 2022 FIFA Dünya Kupası'nda heyecan sürüyor. D Grubu'nun kritik mücadelesinde Avustralya Danimarka ile karşı karşıya geldi. Mücadele Avustralya'nın 1-0 üstünlüğü ile tamamlanırken, bu sonuçla Danimarka'ya turnuvaya veda etmiş oldu. İşte detaylar...

Spor 30-11-2022 19:55

AVUSTRALYA DANİMARKA MAÇI CANLI İZLE! 2022 Dünya Kupası Avustralya Danimarka maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? Muhtemel 11'ler!

Avustralya ile Danimarka, 2022 Dünya Kupası D Grubu 3. maçında karşı karşıya gelecek. Karşılaşma, Al-Janoub Stadyumu'nda oynanacak. Heyecanla beklenen maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri sporseverler tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette , "Avustralya Danimarka maçı canlı izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Avustralya Danimarka maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte muhtemel 11'ler ve maçın saati ve kanalı...

Spor 30-11-2022 11:33

Kamerun – Sırbistan maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Kamerun – Sırbistan maçı ilk 11’leri

Kamerun – Sırbistan maçı Dünya Kupası’nda yeni haftanın açılış maçı oluyor. İki ekibin karşılaşması Al Janoub Stadyumunda gerçekleşecek. Katar’da devam eden turnuvada günün ilk maçı oldukça heyecanlı bir şekilde bekleniyor. İki takım da ilk galibiyetleri için sahaya çıkacak. Peki Kamerun – Sırbistan maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11’ler ...

Spor 28-11-2022 11:16

Tunus - Avustralya maçı saat kaçta, hangi kanalda? Tunus - Avustralya milli takımı maçı canlı yayını nereden izlenir?

Tunus – Avustralya maçı günün ilk Dünya Kupası karşılaşması olacak. Katar’da oynanacak müsabakanın başlangıç saati ve muhtemel ilk 11’leri belli oldu. İki takım bugün galibiyet almak için sahaya çıkacak. Peki Tunus – Avustralya maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte merak edilen muhtemel 11’ler

Spor 26-11-2022 11:17

Seferovic, Jesus'a diz çöktürmüştü... Tarih tekerrür etti! Aynı stadyum, aynı dakika 30 yıldır böyle bir şey görmedim

Son dakika... UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan 4. hafta mücadeleleri ile sürdü. 4. haftanın dikkat çeken karşılaşmasında Barcelona, sahasında ağırladığı Inter ile gol düellosu şeklinde geçen mücadelede 3-3 berabere kalırken, karşılaşmanın son dakikalarında konuk ekip Inter inanılmaz bir gol kaçırırken, kaçan bu golün ardından akıllara Jorge Jesus'a diz çöktürerek çimleri dövdüren Seferovic geldi. İşte detaylar...

Spor 13-10-2022 12:14