Numan Kurtulmuş Haberleri Ve Son Dakika Numan Kurtulmuş Haberleri

Numan Kurtulmuş Haberleri Ve Son Dakika Numan Kurtulmuş Haberleri

Kurtulmuş, Amentü Şerhi Yazarı Merhum Binbaşı Numan Kurtuluş'un torunu, bir çok kuruluşta çalışmalara imza atmış Merhum Tabip İsmail Niyazi Kurtulmuş'un oğlu olarak 1959’da Ünye’de dünyaya gelmiştir.

Numan Kurtulmuş, İstanbul İmam Hatip Lisesi'ndeki eğitiminden sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden 1982 yılında mezun oldu.

Numan Kurtulmuş, 1984 yılında, yine aynı Fakülte’de yüksek lisansını tamamladı. 1988-1989 öğretim yılında ABD’de Temple University School of Business & Management’da lisansüstü çalışmalarını sürdürdü. Kasım 1990 ile Haziran 1993 tarihleri arasında ABD’de Cornell University New York State School of Industrial & Labor Relations’nda Misafir Öğretim Üyesi olarak bulundu.

Yazarın, sosyal siyaset, işçi-yönetim ilişkileri, yönetim ve organizasyon, sendikalar ve sendikacılıkta yeni trendler ve insan kaynakları yönetimi konularında yayınlanmış makaleleri vardır. Ayrıca çeşitli uluslararası ve yerli kuruluşların sempozyum ve seminerlerinde tebliğler sundu.

Numan Kurtulmuş, “Stok Yönetiminin Data Base Yaklaşımıyla Entegre Edilmesi” ve “Model İnsan Tipi Açısından Endüstri İlişkilerindeki Değişim” konularında yüksek lisans ve doktora tezleri ile “Post-Endüstriyel Dönüşüm” ve “Japon Sisteminde İşçi-Yönetim İlişkileri” isimli doçentlik çalışmaları mevcuttur.
Numan Kurtulmuş, 1992 yılında İktisat Doktoru, 1994 yılında Çalışma Ekonomisi Anabilim dalında Doçentlik unvanını aldı. Sanayi Ötesi Dönüşüm adlı eseri yayınladı.

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak çalışmalarını sürdüren NumanKurtulmuş, Önder İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği yönetim kurulu üyeliği ve Fazilet Partisi İstanbul İl Başkanlığı görevini yaptı. FP'nin Anayasa Mahkemesi'nce 22 Haziran 2001'de kapatılmasından sonra kurulan Saadet Partisi'nin GİK'inde görev aldı.

Daha sonra Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı ve Genel Başkan Yardımcılığı görevlerini birlikte yürüttü. Numan Kurtulmuş, 2004 yılında profesör oldu, akademik çalışmalarını İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak sürdürmektedir. Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş'la evli olan Numan Kurtulmuş üç çocuk sahibidir.

Eserleri;
Sanayi Ötesi Dönüşüm ve İnsan Kaynakları Yönetiminde Japonya Modeli adlı kitaplarının yanında Stok Yönetiminin Data Base Yaklaşımıyla Entegre Edilmesi ve Model İnsan Tipi Açısından Endüstri İlişkilerindeki Değişim konularında yüksek lisans ve doktora tezleri ile birçok yayımlanmış makalesi mevcuttur.

Numan Kurtulmuş Haberleri

Bayramdan sonra Mecliste 'anayasa' mesaisi: Numan Kurtulmuş tek tek tüm partileri ziyaret edecek

Ramazan Bayramı'nın ardından anayasa değişikliği konusunda temaslar tempo kazanacak. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Tek tek hepsiyle görüşürüm" diyerek siyasi partileri ziyaret edeceğini bildirdi. Kurtulmuş'un Irak'la terörle mücadelede uzlaşıya ilişkin mesajı da dikkat çekti.

Haber 26-03-2024 13:31

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan Can Atalay kararıyla ilgili açıklama! 'Milletvekilliği düşürülmesi başka bir süreç'

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Habertürk'te soruları yanıtladı. Kurtulmuş, Can Atalay kararıyla ilgili de açıklamalarda bulundu. TBMM Başkanı, "Milletvekilliği düşürülmesi başka bir süreç, milletvekilinin düşmesi başka süreç. Bir fezlekenin gelmesiyle milletvekilliğinin düşürülmesi. Burada kesinleşmiş mahkeme kararının sadece Meclis'te okutulması, daha doğrusu Meclis'in bilgilendirilmesi zaruri bir adımdır." ifadelerini kullandı.

Haber 09-02-2024 19:50

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Can Atalay açıklaması: Ankara'da olsaydım da...

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Teamüller gereği Ankara’da olsaydım da Can Atalay'la ilgili kararı Sayın Bozdağ okutacaktı. Buradan doğacak siyasi tartışmaları sokakta halletmeye kalkmak doğru değil" dedi.

Haber 01-02-2024 17:12

Akşener-Erdoğan görüşmesinden sonra İYİ Parti'nin talebi karşılık buldu! Milletimizin beklentisi bu

Türkiye'nin yüreğine kor düşüren şehit haberleri Türkiye Büyük Millet Meclisinin de bir numaralı gündem maddesi haline geldi. Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ve İYİ Parti lideri Meral Akşener ile bu kapsamda önemli görüşmeler gerçekleştirmişti. Son olarak İYİ Parti'den gelen adım karşılık buldu, bunun üzerine Mecliste grubu bulunan tüm partilere yazı gönderildi.

Haber 14-01-2024 08:30

Numan Kurtulmuş

Numan Kurtulmuş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Numan Kurtulmuş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sadece İYİ Parti katılmadı! Tüm muhalefet partilerinden ortak bildiri: Sessiz kalmayacağız

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'la görüşen 8 muhalefet parti temsilcisi görüşmenin ardından ortak bildiri yayımladı. Muhalefet partilerinden sadece İYİ Parti bildiriye imza atmadı. Ortak bildiride, "TBMM'nin olağanüstü toplanması talebimizin reddi, açık bir hukuk ihlalidir" denildi.

Haber 11-01-2024 15:54

SON DAKİKA | Erdoğan'dan sürpriz görüşme trafiği! Önce Bahçeli, ardından Kurtulmuş

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önce MHP lideri Devlet Bahçeli ile ardından da TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'la bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi. Peş peşe yaşanan kritik görüşmelerin Can Atalay hakkındaki mahkeme kararları ile ilgili olduğu öne sürüldü. Öte yandan 8 parti, TİP Milletvekili Atalay için Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş ile görüştü.

Haber 11-01-2024 14:05

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan 'Can Atalay' açıklaması: ‘Suhuletle çözülmesi en doğru yol’

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, tutuklu TİP Milletvekili Can Atalay’ın milletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin, "İki yargı organı arasındaki bu sürtüşmenin bir de TBMM tarafı olmaması için yazıyı şimdiye kadar genel kurula göndermedik. Bu meselenin suhuletle çözülmesi en doğru yol" dedi.

Haber 10-01-2024 15:00

Numan Kurtulmuş'tan 50+1 açıklaması! 'Geri dönüş yok'

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 50+1 tartışmasıyla ilgili olarak "Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nden geri dönüşün olmayacağı aşikar. Halkımız 3 kez bu sisteme olan güvenini teyit etti. Geri dönüş yok" dedi.

Haber 30-11-2023 13:27

TBMM Başkanı Kurtulmuş: Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde revizyon olabilir

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Kendi içerisinde, beş yıllık uygulamalar çerçevesinde revizyonlar yapılabilir, esas olan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminden geri dönüş yoktur" açıklamasında bulundu.

Haber 23-11-2023 17:31

'Gazze’de ateşkes çağrısı' istenen MIKTA Parlamento Başkanları Toplantısı’nın ortak bildirisi Avusturalya engeline takıldı

TBMM - MIKTA 9. Parlamento Başkanları Toplantısı sonrasında imzalanması beklenen ortak bildiri, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları karşısında, “sivillere yönelik ayrım gözetmeyen saldırıların kınanması talebi” ve “Gazze’de ateşkes çağrısı”nı içerdiği için Avustralya’nın itirazıyla yayımlanamadı.

Haber 23-11-2023 14:48

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan siyasi partilere ziyaret! Özgür Özel'den dikkat çeken 'Ogün Samast' mesajı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, siyasi partilerle temasını sürdürüyor. Kurtulmuş, parti ziyaretleri kapsamında Saadet Partisi Meclis Grubu'nu ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) grubunu ziyaret etti. Görüşmeler sonrası yapılan açıklamalarda, yeni anayasa ile ilgili konuşulup konuşulmadığına ilişkin verilen yanıtlar dikkat çekti. CHP lideri Özgür Özel'in, Ogün Samast'ın tahliyesi ile ilgili sözleri de gündem oldu. İşte detaylar...

Haber 16-11-2023 15:59

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Gazze mesajı! Sesimizi yükselterek insanlık cephesine katkı vermeye çalışıyoruz

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bosna Hersek Meclisini ziyaretinde konuştu. Konuşmasında İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını anımsatan Kurtulmuş, "Biz burada insanlığın yanında durarak, barışın, acil ateşkesin ve insani yardımların derhal ulaştırılması için sesimizi yükselterek insanlık cephesine katkı vermeye çalışıyoruz" mesajını verdi.

Haber 03-11-2023 15:29

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bosna Hersek'i ziyaret ediyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, çeşitli programlara katılmak ve bazı temaslarda bulunmak üzere Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'ya geldi.

Haber 02-11-2023 13:34

Anayasa Mahkemesi hak ihlali olduğuna hükmetmişti! TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan Can Atalay açıklaması: Meclis gereğini yerine getirecektir

Tutuklu TİP Hatay milletvekili Can Atalay hakkında geçtiğimiz günlerde Anayasa Mahkemesi'nden karar gelmişti. Anayasa Mahkemesi, Can Atalay dosyasında seçilme hakkı ve kişi hürriyeti ve güvenlik hakkı yönlerinden hak ihlali olduğuna hükmetmişti. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Can Atalay hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Atalay hakkında, "AYM kararı ortadadır, meclis gereğini yerine getirecektir." dedi.

Haber 27-10-2023 18:21

Kurtulmuş'tan İsveç açıklaması: Milletvekilleri kararını verecek

İsveç'in NATO'ya katılım protokol dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak TBMM'ye sevk edildi. Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş protokolle ilgili, "Ümit ederim en kısa sürede Genel Kurul'a gelecek, milletvekilleri kararını verecektir." dedi.

Haber 24-10-2023 17:12

Kılıçdaroğlu'ndan TBMM Başkanı Kurtulmuş'a ziyaret: 'Verimli bir toplantı gerçekleştirdik'

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kabul etti. Görüşme yaklaşık 1 saat sürdü, Kılıçdaroğlu'ndan açıklama geldi.

Haber 11-10-2023 12:05

Dün Bahçeli, bugün Akşener: Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'tan peş peşe dikkat çeken görüşmeler

Meclisin açılmasıyla birlikte siyasiler arasında görüşme trafiği de başladı. Dün MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşen TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, bugün İYİ Parti lideri Meral Akşener'i kabul etti.

Haber 04-10-2023 14:15

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan MHP lideri Bahçeli'ye ‘yeni anayasa’ ziyareti

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa ve Meclis İç Tüzüğü görüşmeleri için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Kurtulmuş ziyaretinin ardından yeni anayasa süreci hakkında değerlendirmelerde bulunarak “Bir takvim vermek zor ama ben zemini ve yöntemi doğru tartıştığımız zaman sonucu alabileceğimizi düşünüyorum” dedi.

Haber 03-10-2023 13:34

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan yeni anayasa mesajı! Fantezi değil ihtiyaçtır diyerek Meclise çağrı yaptı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa hazırlığı sürecine ilişkin bilgi verdi. Yeni yasama döneminin açılışına dikkat çeken Kurtulmuş "Şimdi bu darbeci geleneğin önünü açan anayasadan kurtulma vaktidir. 28. dönemin bunu gerçekleştirebilecek güce, siyasi iradeye sahip olduğu inancındayım" ifadelerini kullandı.

Haber 25-09-2023 14:36

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Danimarka’da Kur'an-ı Kerim yakılmasına sert tepki

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Ordu'da STK temsilcileri ve iş insanlarıyla bir araya geldi. Kurtulmuş yaptığı açıklamada Danimarka'da Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırı ile ilgili “Bu suça ortak olanlar kendi sonlarını da hazırladıklarının farkında değiller” ifadelerini kullandı.

Haber 22-07-2023 15:02

TBMM'de '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' töreni! Kurtulmuş'tan net mesaj: Kökü dışarıda olan bir darbe teşebbüsü

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, TBMM'de düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma törenine katıldı. Törende konuşan TBMM Başkanı Kurtulmuş, "İç savaşı tetiklemek üzere, kökü dışarıda olan bir teşebbüstü" diye konuştu.

Haber 15-07-2023 15:16

Erdoğan'ın kararının perde arkasını anlattı! Numan Kurtulmuş Garanti altına alındı diyerek açıkladı: Masada da onu söyledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç'in NATO üyeliği için onay verdi. Erdoğan kararı TBMM'ye götürecek. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Erdoğan'ın kararının perde arkasına dair konuşurken "Erdoğan dışarda ne söylediyse masada da söyledi" dedi.

Haber 12-07-2023 14:42

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Hep beraber çok daha ileriye gideceğiz

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Allah'ın izniyle hep beraber bu depremin yıkıntılarından nasıl ayağa kalktıysak bundan sonra da hep beraber çok daha ileriye gideceğiz. Şehirlerimiz eskisinden daha güzel hale gelecek." dedi.

Haber 28-06-2023 09:17

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan AKPM'nin 'Türkiye' raporuna sert tepki: 'Ülkemizi işgal girişiminde bulunan darbeci teröristleri aklamaya kimsenin hakkı yok!'

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'nde (AKPM) hazırlanan rapora Türkiye'den tepkiler gelmeye devam ediyor. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş söz konusu kararı kınadıklarını belirterek "Ülkemizi işgal girişiminde bulunan darbeci teröristleri aklamaya hiç kimsenin ve hiç bir kurumun hakkı yoktur!" dedi.

Haber 26-06-2023 14:47

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş kimdir, kaç yaşında ve nereli? Numan Kurtulmuş'un yer aldığı görevler!

Numan Kurtulmuş TBMM Başkanı seçildi. Meclis'in yeni dönemindeki başkanının seçilmesi için oylama geçtiğimiz gün yemin töreninin ardından yapıldı. İlk tur ve 2. turun ardından 3. tur oylaması da sona erdi. Yeni Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş oldu. Peki, Numan Kurtulmuş kimdir, kaç yaşında ve nereli? TBMM Başkanı seçilen Numan Kurtulmuş hangi görevlerde yer aldı? İşte detaylar...

Haber 08-06-2023 08:27

YENİ TBMM BAŞKANI 2023: Meclis başkanı kim oldu, seçim ne zaman? TBMM Başkanlık seçiminde kritik gün

TBMM Başkanı seçimi sonrası son dakika açıklamasının bugün yapılması bekleniyor. MHP ve AK Parti'nin Meclis Başkan adayı Numan Kurtulmuş olurken, CHP'nin Meclis Başkan adayı Tekin Bingöl olarak açıklandı. İYİ Parti'nin adayı Cihan Paçacı, Yeşil Sol Parti'nin adayı Tülay Hatimoğulları Oruç oldu. Peki, TBMM başkanı belli oldu mu, oylama ne zaman? Yeni meclis başkanı kim oldu?

Haber 07-06-2023 13:29

TBMM’de büyük gün geldi! Yeni başkan bugün seçiliyor! İşte tüm adaylar….

TBMM bugün yeni başkanını seçmek için toplanıyor. Bugün gerçekleştirilecek seçimlerde 7 aday yarışacak. AK Parti ve MHP’nin aday olarak gösterdiği Numan Kurtulmuş’un seçilmesine kesin gözüyle bakılırken TBMM Başkanlığı için aday gösterilen diğer milletvekilleri de belli oldu. İşte TBMM Başkanlığı seçimi ile ilgili tüm detaylar…

Haber 07-06-2023 07:42

CHP'den Numan Kurtulmuş'un adaylığına şartlı destek: İkinci dönemde karşısına aday çıkarmayız ama...

AK Parti TBMM Başkan adayı olan Numan Kurtulmuş, adaylık dilekçesini sundu. Meclis'teki partilere nezaket ziyaretinde bulunan Kurtulmuş, CHP TBMM Grubunu da ziyaret etti. Ziyaretin ardından CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, yaptığı açıklamada yarın aday çıkaracaklarını ancak ikinci dönemde Kurtulmuş'u destekleyebileceklerini söyledi. Özel, verecekleri destek için de şartlarını açıkladı.

Haber 06-06-2023 13:12

TBMM Başkan adayı Numan Kurtulmuş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Numan Kurtulmuş TBMM Başkanlığı için dilekçesini sundu

TBMM Başkan adayı Numan Kurtulmuş hakkında son dakika olarak geçilen haberler sonrası araştırmalar hız kazandı. Cumhur İttifakı tarafından TBMM Başkan adayı olarak gösterilen Kurtulmuş adaylık başvurusunu gerçekleştirdi. Peki, TBMM Başkan adayı Numan Kurtulmuş kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, TBMM Başkanlığı için dilekçesini sunan Numan Kurtulmuş hakkında merak edilenler...

Haber 06-06-2023 11:45

Numan Kurtulmuş kimdir, nereli ve kaç yaşında? TBMM Başkanı adayı Numan Kurtulmuş adaylık başvurusu yaptı

Numan Kurtulmuş, TBMM Başkanı adayı oldu. Cumhur İttifakı tarafından TBMM Başkan adayı olarak gösterilen Numan Kurtulmuş adaylık başvurusu yaptı. Bu gelişme sonrası Kurtulmuş hakkında internette araştırma yapılıyor. Peki, TBMM Başkanı adayı Numan Kurtulmuş kimdir, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?

Haber 06-06-2023 11:34

Son dakika | 'Diğer siyasi partileri de ziyaret edeceğiz' diyerek duyurdu! Numan Kurtulmuş TBMM Başkanlığı için dilekçesini sundu

Son dakika haberi: AK Parti ve MHP tarafından TBMM Başkanlığı'na aday gösterilen AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, adaylık için dilekçesini Meclis'e sundu. Kurtulmuş yaptığı açıklamada randevu aldıkları diğer siyasi partileri de bugün ziyaret edeceğini duyurdu.

Haber 06-06-2023 11:32

Son dakika: AK Partili Numan Kurtulmuş, TBMM Başkanı adayı oldu

Son dakika haberi... AK Parti İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı adayı oldu. Kurtulmuş'un aday gösterildiği dilekçe Meclis Genel Sekreterliğine sunuldu.

Haber 05-06-2023 19:28

TBMM Başkanlığı için ismi geçiyordu, 3'lü zirve iddiası gündem yarattı! Numan Kurtulmuş...

TBMM Genel Kurulu, yemin töreninin ardından resmen yeniden açılırken gözler yeni Meclis Başkanı'nın kim olacağına çevrildi. Kulislerde AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un ismi konuşulurken, "3'lü zirve" iddiası gündem yarattı. Öte yandan Anayasa gereği, milletvekilleri ant içtikten 5 gün sonra Meclis Başkanı seçim işlemlerinin başlatılması gerekiyor.

Haber 04-06-2023 09:42

Kabinede kimler yer alacak? Canlı yayında açıkladı, o isim dikkat çekti: 'Dün sorsaydınız söylemezdim ama bugün...'

Türkiye, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin ardından oluşturulacak yeni kabineyi merak ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu hafta açıklaması beklenen kabinede yer alacaklarla ilgili isimler gelmeye başladı. Canlı yayında kabine ile ilgili açıklama yapan Abdülkadir Selvi, ekonominin koltuğuna Mehmet Şimşek'in oturmasını beklediğini ifade etti. Selvi'nin Meclis Başkanlığı için açıkladığı isim de dikkat çekti.

Haber 01-06-2023 09:30

AK Partili Kurtulmuş'tan Kabine ve Meclis'te yeni dönem mesajları! Seçimden sonra olan işler de var

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, seçim sonrası TBMM ve Kabine gündemine dair açıklamalar yaptı. Seçimlerin tamamlandığına değinen Kurtulmuş, "Bunlardan biri Kabine'nin açıklanması, bir tanesi Meclis'teki görevlerin seçilmesi" diyerek mesajlar verdi.

Haber 30-05-2023 12:33

Numan Kurtulmuş görüşmenin detaylarını anlattı: Sayın Özdağ bizden bakanlık talep etti

14 Mayıs seçimlerinde neticelenmeyen cumhurbaşkanlığı yarışı tüm gözleri 28 Mayıs'a çevirdi. İkinci tura kalan adaylar ilk turda yarışan diğer adayları ikna turuna çıkmıştı. Bu çerçevede AK Parti'yi temsilen Numan Kurtulmuş Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ ile görüşmüş ancak Özdağ Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini belirtmişti. Kurtulmuş bu görüşmenin detaylarını anlattı ve Özdağ'ın bakanlık istediğini açıkladı.

Haber 25-05-2023 20:23

SON DAKİKA | Ümit Özdağ-Numan Kurtulmuş zirvesi! 'Gönüllü dönüş' ve 'gerekirse zorla' ifadeleri damga vurdu

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu öncesi Ankara'da görüşme trafiği hızlanırken; Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ile bir araya geldi. İki isim kritik görüşme sonrası kameraların karşısına geçti. AK Partili Kurtulmuş, "Umuyoruz ki Zafer Partisi de Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a destek verir." ifadesini kullanırken; Özdağ ise yaptığı açıklamada "Aramızda temel farklılıklar olduğu açıktır. Faydalı görüşme olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Haber 22-05-2023 14:04

SON DAKİKA | Sinan Oğan pazartesiyi işaret etmişti! Ümit Özdağ ile Numan Kurtulmuş görüşecek

Son dakika haberi: Türkiye 28 Mayıs'ta ikinci tur seçimleri için sandık başına gitmeye hazırlanırken, ATA İttifakı'nın nasıl bir karar alacağı merak konusu. Son bir hafta kala Ankara'da görüşme trafiği hız kazanırken; Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş yarın bir araya gelecek.

Haber 21-05-2023 14:37

SON DAKİKA | AK Partili Numan Kurtulmuş'tan çok konuşulacak Akşener yorumu: 'Ben dememiş miydim?' diyordur

Seçim sonuçlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ikinci turda oylarını daha da artıracağını söyledi. "Göç bakanlığı düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Kurtulmuş, Sinan Oğan'a oy veren seçmen kitlesinin ikinci turda yapacağı tercihle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. İYİ Parti lideri Akşener için de çok konuşulacak ifadeler kullanan Kurtulmuş "'Ben dememiş miydim?' diye bir ruh hali içinde olabilir" dedi.

Haber 18-05-2023 11:36

Meclis Başkanı kim olacak? Kulislerde konuşulan isimler belli oldu! En güçlü aday olarak onun adı geçiyor…

Milletvekili seçim sonuçlarının belli olması birlikte parlamentoda çoğunluğu elde eden Cumhur İttifakı’nın yeni dönem için Meclis Başkanı’nı da belirlemesi bekleniyor. AK Parti kulislerinde Meclis başkanlığı için 3 kişinin ön plana çıktığı öğrenilse de son gelen bilgilere göre Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın adının en güçlü adaylar arsında geçtiği belirtildi. İşte TBMM’de yeni başkanın kim olacağı ile ilgili son dakika gelen kulis bilgileri…

Haber 18-05-2023 09:08

'İstanbul mitingini gölgeledi' Numan Kurtulmuş seçime günler kala 'Müsaade etmeyelim' diyerek uyardı! '3-5 tane fazla oy alacağız diye...'

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, canlı yayında dikkat çeken değerlendirmelerde bulunurken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitinginde yaşanan taşlı saldırı olayıyla ilgili de konuştu. "İstanbul mitingini gölgeledi" diyen Kurtulmuş "Provokasyon yapmak isteyenlere asla müsaade etmeyelim. 3-5 tane oy fazla alacağız diye belli şehirlerde öne geçeceğiz diye demokrasi dışı yollara sapmak isteyenlerin elini rahatlatacak bir takım eylemlerin içinde olmayalım" şeklinde konuştu.

Haber 10-05-2023 13:56

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş'tan Altılı Masa açıklaması

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, canlı yayında soruları yanıtladı. "HDP'nin oyları olmadan Altılı Masa, o zaman altıydı. Altılı Masa'nın, kimi aday çıkarırsa çıkarsın Cumhurbaşkanlığı seçimine ortak olması dahi mümkün değildir. Matematik söylüyor bunu. Siyasal matematik bunu söylüyor. Dolayısıyla er ya da geç bunlar alenen, HDP ittifakının açıklanmasını sağlayacaklar." ifadelerini kullandı.

Haber 06-05-2023 00:13

14 Mayıs'a 14 gün kala son AK Parti'nin masasındaki anket sonuçları! Numan Kurtulmuş açıkladı: Açık ara kazanacağız

Katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, seçimlere 14 gün kala son anket sonuçlarını değerlendirdi. "Bunu neredeyse tüm anketlerde görüyoruz" diye konuşan Kurtulmuş, 10-15 puanlık bir fark olduğunu belirterek; 14 Mayıs akşamı AK Parti'nin açık ara birinci parti olacağını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden seçileceğini söyledi.

Haber 30-04-2023 11:24

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Günbegün yükseldiğimizi görüyoruz

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Ümit ederim ki, 14 Mayıs'ta sandıklar açıldığında hem cumhurbaşkanlığı seçimi hem de Cumhur İttifakı'nın açık ara birinci olmasıyla Türkiye Yüzyılı'nın kapıları sonuna kadar açılacak. Günbegün yükseldiğimizi görüyoruz." dedi.

Haber 24-04-2023 23:58

Numan Kurtulmuş'tan dikkat çeken ifadeler! 'Bay Kemal demeyelim...'

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Esenyurt’ta Karadenizli vatandaşların bayramlaşma töreninde açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs seçiminin önemine değinen Kurtulmuş, "İsterseniz bu bayram da şöyle diyeyim Bay Kemal demeyelim yazıktır. Bay Bay Kemal deyin. Çünkü az kaldı. Onun da Türkiye siyasetinde inşallah emekli olacağı seçim 14 Mayıs olacaktır" dedi.

Haber 22-04-2023 21:10

Siyasette 'soğan' gündemi! AK Partili Numan Kurtulmuş eleştiriler böyle yanıt verdi: 'Biz Togg diyoruz adamlar soğan diyor'

Soğan fiyatları 14 Mayıs seçimleri öncesi iktidar ve muhalefetin ana gündem maddelerinden biri oldu. Muhalefet cephesi soğanın kilosunun pazarda 30 TL'ye kadar yükseldiğine dikkat çekerken, eleştirilere yanıt AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan geldi. Kurtulmuş yaptığı açıklamada "Biz Togg diyoruz adamlar soğan diyor. Biz TCG Anadolu diyoruz, adamlar sarımsak diyor" diye konuştu.

Haber 13-04-2023 10:21

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş canlı yayında yanıtladı! Partilerin kendi listesiyle seçime girmesi 'kaybetme riski' oluşturur mu?

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş canlı yayında gündemi değerlendirdi. AK Parti, MHP, Yeniden Refah ve Büyük Birlik Partisi'nin kendi kimlik ve listeleriyle seçime gireceğini ifade eden Kurtulmuş, partilerin kendi listesiyle seçime girmesinin "kaybetme riski" oluşturup oluşturmadığı şeklindeki soruya da yanıt verdi.

Haber 07-04-2023 18:27

Devlet Bahçeli ve Hakan Fidan iddiası kulisleri hareketlendirmişti! AK Partili Numan Kurtulmuş canlı yayında nokta koydu

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, ittifak görüşmelerinin sürdüğü Yeniden Refah Partisi ve HÜDA-PAR'la ilgili değerlendirmelerde bulundu. Liste tartışmalarıyla ilgili konuşulan Kurtulmuş, "Bizim için kendi tercihleri birinci öncelik" derken, devam eden görüşmelerle ilgili "bir sorun görünmüyor" ifadelerini kullandı. Kurtulmuş, kulislerde konuşlan MHP Lideri Devlet Bahçeli ve MİT Başkanı Hakan Fidan'ın cumhurbaşkanı yardımcılığı iddialarına da yanıt verdi.

Haber 16-03-2023 11:33

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş: Bir anlık görüntüyü çarpıtarak algı oluşturmak, siyasi yağmacılıktır

Türkiye, depremin yaralarını sarmaya devam ederken bir yandan da büyük felaketin 8. gününde mucizeler de yaşanıyor. Adıyaman'da, Kahramanmaraş'ta, Hatay'da arama kurtarma faaliyetleri devam ediyor. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, sosyal medya hesabından bir açıklama paylaştı.

Haber 13-02-2023 14:56