Nurettin Nebati Haberleri

Son dakika | Ekonomide yeni dönem! Mehmet Şimşek görevi teslim aldı, 'reform' mesajı verdi: Türkiye'nin başka seçeneği kalmamıştır

Son dakika haberi: Yeni bakanlar bugün itibarıyla görevlerini devralmaya başladı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bakanlıkta düzenlenen devir teslim töreniyle görevi Nurettin Nebati'den devraldı. Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, yaptığı ilk açıklamada "Türkiye'nin rasyonel bir sürece dönme dışında seçeneği kalmamıştır" ifadelerini kullandı.

Haber

Bakan Nurettin Nebati o şarkıyı istedi, Serdar Ortaç söyledi! Nebati Baba için okuyorum

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ve Mersin'de 'Gençlik Buluşması'na katılan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati arasında geçen bir diyalog sosyal medyada gündem oldu. Bakan Nebati’ye özel Karabiberim’i söyleyen Ortaç "Nebati Baba için okuyorum" dedi.

Magazin

Emekli maaşlarına refah payı düzenlemesi! Bakan Nebati açıkladı: 7 bin 500 TL'nin üzerinde maaş alanlar...

Emekli maaşlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den dikkat çeken bir açıklama geldi. En düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL'ye çıkartılmasına dikkat çeken Bakan Nebati, 7 bin 500 liranın üzerinde maaş alan emeklilere refah payı verecek bir düzenleme üzerinde çalıştıklarını söyledi. Aile ve Gençlik Bankası kuracaklarını da belirten Bakan Nebati, Hazine ve Maliye Bakanlığına 3 bin 220 personel alımı yapacaklarını söyledi.

Finans

Bakan Nebati'den bankacılık sektörü mesajı: Sağlam adımlarla ilerlemeye devam ediyor

Sosyal medya hesabından bankacılık verilerine ilişkin açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati dikkat çeken ifadeler kullandı. Tüm dünyanın zorlu bir süreçten geçtiğinin altını çizen Bakan Nebati, "Türkiye Yüzyılı hedeflerine doğru sağlam ve kararlı adımlarla ilerlemeye devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Finans

Nurettin Nebati

Nurettin Nebati Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nurettin Nebati Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Siyasette 'Kayıp Balık Nemo' polemiği! Akşener'in çıkışına Bakan Nebati'den jet yanıt

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati için kullandığı "Kayıp bakan Nemo" ifadeleri polemik yarattı. Akşener'in grup toplantısında yaptığı açıklamalara Bakan Nebati'den yanıt geldi. Yazılı bir açıklama yapan Nebati, "Asıl sorun anaokulu seviyesindeki teşbihinizle ifade ettiğiniz gibi 'Nemo' olmakta değil. Asıl sorun, gerçekleri sürekli çarpıtarak bir çıkar elde etme arayışında olmanızdır." ifadelerini kullandı.

Haber

Bakan Nebati'den dikkat çeken faiz açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, enflasyon, büyüme ve faiz konusunda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "Ülkemiz devreye aldığımız Türkiye Ekonomi modeli ile uzun vadeli hedeflerini adım adım gerçekleştirmeye devam ediyor" diyen Bakan Nebati, "Arka arkaya faiz artırımları dünyayı hızlı bir resesyona doğru sürüklüyor" diye konuştu.

Finans

SON DAKİKA: Duyan resmen frene bastı! 100 bin TL birden düşecek... ÖTV matrah güncellemesi yeni fiyatlar belli oluyor

Son dakika: Sıfır otomobil almak isteyenlerin beklediği haber geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, otomobilde matrah uygulamasının 1 Aralık itibarıyla hayata geçirileceğini bildirdi. OYDER Başkanı Altuğ Erciş, Bakan Nebati'nin diğer sorunlarla ilgili çalışmaya ve sektörü rahatlatacak adımlar atmaya devam edeceklerini ifade ettiğini belirtti. Hangi araçta ne kadar indirim olacak? İşte adım adım ÖTV matrah hesabı...

Finans

Güldür Güldür'den Bakan Nebati skeci! Yeni sezonun ilk bölümüne damga vurdu: Kim yazdı bunu?

Güldür Güldür Show'daki Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin skeci gündem oldu. Bakan Nureddin Nebati'nin "Ekonomik Dönüşüm Zirvesi"nde yaptığı açılış konuşmasında kullandığı ifadelere gönderme yapılan skeçte; kürsüde konuşma yapan bir kişi metinde geçen bazı sözleri söylerken zorlanıyor ve "Kim yazdı bunu?" diye soruyor.

Haber

SON DAKİKA | Bakan Nebati duyurdu! Esnaf ve sanatkarlara müjdeli haber

Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, esnaf ve sanatkarların finansman ihtiyacını karşılamak için 100 milyar TL tutarındaki Hazine Faiz Destekli Kredi Paketinin yürürlüğe girdiğini açıkladı. Bakan Nebati "Esnafımıza, çiftçimize, gençlerimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. İşte son dakika haberinin detayları...

Finans

Bakan Nebati ile aralarındaki diyalog olay olmuştu! İBB Başkanı İmamoğlu: Koşa koşa giderim

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, "Sayın Bakan veya diğer bakanlar, 'Şu konuyu görüşmek istiyoruz Ekrem Bey, sizi İstanbul'dan Ankara'ya davet ediyoruz.' dediklerinde milletimiz, memleketimiz ve şehrimiz adına koşa koşa gideriz" dedi.

Haber

Bakan Nebati'den 'nöroekonomi' yanıtı! Hayır onu geç de dedi ve ekledi: Nörologlara gitsinler

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı bir konuşmasındaki cümlesinde kullandığı, "Neo liberal ekonomi, epistemolojik, heteredoks yaklaşım ve nöroekonomi" gibi kelimeler gündem olmuştu. Bugün İYİ Parti Grup Toplantısında konuşma yapan Akşener de Nebati'nin sözlerini hatırlatarak politikayı eleştirdi. Akşener'in sözleri kısa sürede ses getirirken Bakan Nebati'den eleştirilere jet yanıt geldi ve "Nörologlara gitsinler" şeklinde konuştu.

Haber

Neo klasik ekonomi nedir? Bakan Nebati'nin açıklamasındaki Davranışsal ekonomi ve Nöroekonomi ne anlama geliyor?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, gerçekleştirilen Ekonomik Dönüşüm Zirvesi ve Yeni Paradigmalar Zirvesi'nde açılış konuşması yaptı. Bakan Nebati, Türkiye için benimsenen ekonomi modelini anlatırken kullandığı 'neo klasik ekonomi' ve "davranışsal ekonomi ve nöroekonomi" sözleri merak edildi. Peki neo klasik ekonomi nedir? Bakan Nebati'nin bahsettiği "Davranışsal ekonomi ve Nöroekonomi" ne anlama geliyor?

Finans

SON DAKİKA: Az önce açıklandı! Bakan Nebati sosyal medyadan gelir elde edip vergi vermeyenlerin tespit edildiğini duyurdu

Son dakika haberi: Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, Türkiye'nin yeni ekonomi yol haritasını sosyal medya hesabından duyurdu. Yaptığı paylaşımda 'Türkiye ekonomisinin tüm yapısal sorunlarını kalıcı bir şekilde çözmeyi amaçlıyoruz' diyen Nebati'nin sözleri dikkat çekti. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Finans

SON DAKİKA | Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Dar gelirlilere destek paketinde detaylar belli oldu

Son dakika: Hükümetin uzun süredir üstünde çalıştığı dar gelirlilere yönelik destek paketinde sona gelindi. Buna göre 6 milyona yakın vatandaşın icra takibine düşen borçları tasfiye edilecek. İki ayaklı destek paketinde bir milyona yakın vatandaşın varlık yönetim şirketlerine devredilmiş 2 bin 500 liraya kadar olan icra takibindeki borçlarını devlet üstlenecek. İşte destek paketinin ayrıntıları...

Finans

SON DAKİKA | Kılıçdaroğlu'ndan Bakan Nebati'ye ÖTV yanıtı! 'Söz verdim, seçimden sonra...'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati'nin ÖTV ile ilgili gündem olan açıklamasına yanıt verdi. Sosyal medyadan yaptığı yeni bir açıklamayla ÖTV vaadini yineleyen Kılıçdaroğlu, "Söz verdim, seçimden sonra ÖTV indirilecek. İkinci el fiyatına yeni araba alacaksınız" dedi.

Haber

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, Gaziantep Valiliğini ziyaret etti

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, Gaziantep Valiliğini ziyaret etti

Yurthaber

Gıda Komitesi toplantısı sonrasında açıklama: İç tüketimin üzerinde hububat üretimi bekleniyor

Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi toplandı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin başkanlık ettiği toplantı sonrası yapılan açıklamada, "Olumlu iklim koşullarının da etkisiyle geçtiğimiz yıla oranla bitkisel üretimde artış sağlanacağı, devir stokları da dikkate alındığında önümüzdeki bir yıllık süreçte iç tüketimin üzerinde bir hububat üretiminin beklendiği değerlendirilmiştir" denildi.

Finans

Ayçiçek yağı bitiyor mu? Ayçiçek yağı ne kadar, kaç TL oldu?

Rusya Azak Denizi'nden çıkışı kapatınca yağ yüklü gemiler Türkiye'ye gelemedi. Meydana gelen ithalat sorunu yağ sorununu beraberinde getirdi. Marketlerde yağlar hızla tükenirken bazı markaların 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatı 250 TL'nin üzerine çıktı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Ayçiçek yağı bitiyor mu?" sorusunun yanıtını net ifadelerle verdi. İşte detaylar...

Haber

Ayçiçek yağı fiyatından otomobil stokçuluğuna... Bakan Nebati’den ‘vergi’ mesajı: “En sert önlemler…”

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, spekülatif fiyat oluşumuna neden olunduğu ve stokçuluk yapıldığı iddialarıyla ilgili, aralarında temel gıda, temizlik ürünleri ve otomotiv sektörlerinin de yer aldığı birçok sektöre yönelik vergi incelemesi başlatıldığını açıkladı.

Finans

Bakan Nebati toplantı sonrası duyurdu! 'Tam destek sözü aldık'

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, gıda ve perakende sektörünün temsilcileriyle bir araya geldi, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) Yüksek İstişare Toplantısı'na katıldı. Bakan Nebati toplantıyla ilgili yaptığı paylaşımda, "Birlikten Berekete, Kazanan Türkiye" kampanyasına tam destek sözü aldıklarını açıkladı.

Finans

Son Dakika: Bakan Nebati'nin Londra'daki temaslarının detayları belli oldu

Son dakika haberine göre, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Londra'da gerçekleştirmiş olduğu temasların detayları belli oldu. Bakan Nebati, Londra'da banka ve yatırımcıların üst düzey yöneticileriyle bir araya geldi. Toplamda 100'e yakın üst düzey yöneticiyle görüşmelerin gerçekleştirildiği temaslarda enflasyonun geçici olduğu vurgusu yapılırken Türkiye ekonomi modeliyle alakalı da kapsamlı bilgiler verildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Finans

İngiliz ekonomist Ash'ten Bakan Nebati yorumu! Londra'da iyi iş çıkardı

Merkezi Londra'da bulunan Bluebay Varlık Yönetimi Gelişen Piyasalar Kıdemli Stratejisti Timothy Ash, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin İngiltere’nin başkenti Londra’daki temaslarından övgüyle bahsetti. Ash, "Nebati Londra’da iyi iş çıkardı. Çok hazırlıklı geldi. Türkiye’nin hikayesini pazarlamakta ve anlatmakta iyiydi.” değerlendirmesinde bulundu.

Finans

Bakan Nebati'den Dolmabahçe'de önemli zirve! Ana gündem yeni ekonomi modeli

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin ekonomist ve akademisyenlerle bir araya geldiği toplantı başladı. Toplantıda Türkiye Ekonomi Modeli’nin anlatılması ve güncel ekonomik gelişmelere ilişkin görüş alışverişinde bulunulması bekleniyor.

Finans

Bakan Nebati'den flaş asgari ücret yorumu: 19 yıldır enflasyona ezdirmiyoruz

Son Dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, 4 bin 250 lira olarak belirlenen asgari ücrete ilişkin açıklama yaptı. Bakan Nebati açıklamasında, 19 yıldır vatandaşları enflasyona ezdirmediklerini söyledi.

Finans

Meral Akşener'den Nurettin Nebati yorumu: Yeni Bakan adayı kendisi sanırım

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Nebati'nin son yaptığı paylaşımlara dikkat çeken Akşener, "Yeni Bakan adayı kendisi sanırım, o anlaşılıyor." ifadelerini kullandı.

Haber