Ogün Kaptanoğlu Haberleri

Kardeşlerim'in Resul'ü Ogün Kaptanoğlu minik depremzedeye umut oldu! Adam gibi adam!

Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Resul karakteriyle adından söz ettiren Ogün Kaptanoğlu enkaz altında kalan küçük bir çocuğa verdiği destekle gündem olmuştu. Bugün de afet bölgesinde depremden etkilenen küçük bir kızla olan fotoğrafına sosyal medya hesabında yer veren ünlü oyuncu Ogün Kaptanoğlu'nun paylaşımına düştüğü not yürekleri ısıttı.

Magazin 15-02-2023 12:20

Kardeşlerim dizisi oyuncusu Ogün Kaptanoğlu enkaz altındaki çocuğu kurtardı! Yürek yakan anlar

10 ili etkileyen depremin ardından enkaz altında kalan vatandaşları kurtarmak için başlayan çalışmalar devam ediyor. En son Kardeşlerim dizisinde rol alan Ogün Kaptanoğlu arama kurtarma çalışmalarına katıldı. Hatay’a giden ünlü oyuncu küçük bir çocuğun kurtarılma anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü ismin küçük Şevket’le konuşması yürek yaktı.

Magazin 14-02-2023 08:44

Ogün Kaptanoğlu, Uyanış: Büyük Selçuklu dizisine katıldı

TRT 1 ekranının çok izlenen yapımlarından Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Turanşah karakterine hayat verecek olan Ogün Kaptanoğlu, dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Magazin 10-04-2021 22:24

Diriliş Ertuğrul'a flaş transfer

Yayınlandığı günden itibaren reyting rekorlar kıran 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin oyuncu kadrosuna Ogün Kaptanoğlu dahil oldu.

Magazin 29-11-2017 10:12

Karagül'ün oyuncusu Ogün Kaptanoğlu'ndan örnek davranış

Karagül dizisinin yakışıklı oyuncusu Ogün Kaptanoğlu, Gaziantep'te dizi çekimleri sırasında yanına gelen bir hayranını tepeden tırnağa giydirdi.

Magazin 10-02-2016 09:09