Oklahoma Haberleri

Ne olduğunu anlayamadı! Kapısının önündeki maymunun saldırısına uğrayan kadının kulağı koptu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Oklahoma eyaletinde evinin bahçesine giren bir maymunun saldırısına uğrayan Brittany Parker isimli kadın yaşadığı dehşeti anlattı. Maymunun verandasına tırmandığını ve kendisine saldırmadan önce göz göze geldiklerini ifade eden Parker yaşadığı olayda hayvanın kulağını koparttığını söyledi. Büyük bir dehşet yaşayan kadın şimdi işitme kaybıyla karşı karşıya.

Trend 16-03-2023 13:26

Oklahoma’da Hastaneye Silahlı Saldırı

ABD’nin Oklahoma eyaletindeki Tulsa kentinde bir hastaneye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, saldırgan dahil 5 kişi hayatını kaybetti.

Haber 02-06-2022 12:01

ABD'de bir hastaneye düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişi öldü

ABD'nin Oklahoma Eyaleti'ndeki Tulsa'da bir hastaneye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda dört kişi hayatını kaybetti. Tüfek ve tabanca taşıyan saldırganın da olay yerinde öldüğü açıklandı. Son olarak geçen hafta bir ilkokula yönelik saldırıda 19 çocuk ve 2 öğretmen öldürülmüştü.

Haber 02-06-2022 04:07

Büyük tartışma yaratmıştı! ABD'nin Oklahoma eyaletinde kürtajı yasaklayan tasarı onaylandı

ABD'nin Oklahoma eyaletinde, kürtajı yasaklayan tartışmalı yasa tasarısı büyük çoğunlukla onaylandı. Bebeklerin yaşam hakkının engellenmemesi gerektiği düşüncesiyle hazırlanan tasarı, meclisin onaylaması durumunda daha önceden taahhütte bulunan Vali Kevin Stitt'in imzalaması sonrasında tamamen yasalaşmış olacak. İşte kararın detayları!

Haber 06-04-2022 23:40

ABD’de alkol yüklü tren raydan çıktı! Alevler gökyüzünü kapladı

ABD’de Teksas-Oklahoma eyalet sınırına yakın bir bölgede kimyasal madde yüklü tren raydan çıkarak alev aldı. Çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Yangın çıkan trenin etanol olarak da bilinen denatüre alkol taşıdığı belirtildi.

Haber 09-01-2022 21:32

Cumhuriyetçi Meclis Üyesi renkli bebek yorumu için özür diledi

ABD'nin Oklahoma eyaletinde, Cumhuriyetçi Meclis Üyesi Brad Boles, siyahi bebekleri tanımlarken, beyaz ırktan olmayan kişiler için kullanılan ve küçük düşürücü bir ifade olan "renkli" kelimesini kullandığı için özür diledi.

Haber 10-03-2021 11:09

ABD’nin Oklahoma eyaletinde OHAL ilan edildi

ABD’yi yaklaşık bir haftadır etkisi altına alan şiddetli kış şartları nedeniyle şu ana kadar 38 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Federal Acil Durum Yönetimi Ajansı (FEMA) tarafından yapılan açıklamada, ABD’nin ortabatı eyaletlerinden Oklahoma’daki kar fırtınası nedeni ile ABD Başkanı Joe Biden’ın olağanüstü hal (OHAL) ilan ettiği aktarıldı.

Haber 18-02-2021 19:36