Olay Tv Haberleri

Olay TV 26 gün sonra kapandı

Yayın hayatına 30 Kasım'da başlayan Olay TV kapandı. Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar, kanalın sahibi Cavit Çağlar'ın kendisine "Bana iktidardan büyük baskı var. Çok ağır baskı altındayım, devam edemeyeceğim" dediğini aktardı. Konuyla ilgili açıklama yapan Cavit Çağlar ise ortağı ile yayın politikası konusunda yaşadıkları anlaşmazlığı aşamadıklarını ifade etti. Çağlar, "Kanalın lisansı elimde uygun bir zamanda yeni bir ekiple tekrar başlayabilirim" dedi.

Haber 25-12-2020 20:39

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, canlı yayında soruları yanıtladı: (2)

"İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı ne zaman geldi Yargıtay'a? Bir hafta... Bir hafta içinde bir kararın altına imza attı mı? Atmadı çünkü okuyacak dosyası yoktur. Şimdi siz bunu alıyorsunuz Anayasa Mahkemesine üye yapmak istiyorsunuz. Bu mudur hukuk reformu?" - "(Cumhurbaşkanı adaylığı) Bir ittifak yapmışsanız, siz bu ittifakı dışlayıp bağımsız hareket edersiniz yanlış yapmış olursunuz" - "Millet İttifakı'nın liderleri olarak oturacağız, şunu düşüneceğiz. Bir, tek bir adayla mı yola çıkacağız, yoksa her parti kendi adayıyla mı yola çıkacak? Şimdi siz bunu netleştirmeden 'ben cumhurbaşkanı adayı olacağım' derseniz, o zaman siz ittifakın öngördüğü demokratik standartları dışlayan kişi olursunuz. Bu doğru değil. İki, cumhurbaşkanlığı sembolik olacak" - "(Muharrem İnce) Partide çalışırsa başımızın üstüne, partili kimliğini sürdürürse başımızın üstüne, 'ben ayrılacağım' diyorsa da kendi tercihidir"

Yurthaber 18-12-2020 01:11

Nevşin Mengü Olay TV ile anlaştı: İmzayı attım

Gazeteci Nevşin Mengü'nün yeni adresi belli oldu. Olay TV ile anlaşan Mengü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "İmzayı attım" ifadelerine yer verdi.

Haber 08-09-2020 15:01

Artık ana haber sunacak! Nevşin Mengü hangi kanalla anlaştı?

CNN Türk ekranlarından ayrıldıktan sonra gazete ve dijital mecralarda görmeye alıştığımız Nevşin Mengü yeniden televizyona dönüyor.

Magazin 01-09-2020 09:08

Olay Tv

Olay Tv Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Olay Tv Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Kararlı ve net tavırlar terör örgütünü bitme noktasına getirmiştir

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu: (1) - "Artık son dönemde hükümetimizin kararlı ve net mücadelesiyle beraber bölge halkı rahat bir nefes aldı. Tercihlerini özgür bir şekilde artık gündeme getirme imkanına kavuştu. Bunu gören PKK ve onun siyasi uzantısı HDP, yine şiddet sarmalına ve özellikle de bölgede cesur bir şekilde adım atan AK Partili milletvekili adaylarına, teşkilatlarımıza dönük bir tehdidi, eylemi, terör olayını gündeme getirmiş oldular" - "Ne yaparlarsa yapsınlar AK Parti olarak biz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 40 yıldan bu yana bu ülkeye pranga olan bu terör belasından ülkeyi kurtaracağız. Son dönemde özellikle mücadele konusunda attığımız adımlar, kararlı ve net tavırlar terör örgütünü bitme noktasına getirmiştir. Yurt içinde bunlar başını kaldıramaz halde"

Haber 18-06-2018 19:40

Yerli otomobilin sağlayacağı istihdam 25 bin

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu: - "Yerli otomobilin sağlayacağı istihdam 25 bin. Siz sadece yerli otomobile karşı çıkmıyorsunuz, ülkemizin zenginleşmesine, insanımızın iş olanakları ve şartlarını geliştirmesine karşı çıkıyorsunuz"

Haber 10-06-2018 21:50

Arınç: Türkiye için yıkım olabilir

Başbakan Yardımcısı Arınç, IŞİD saldırılarından kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyelilere ilişkin, "Mümkün olduğu kadar kendi topraklarında onları güvenli haline getirmemiz lazım" dedi.

Haber 19-09-2014 23:18

Hanefi Avcı'dan çarpıcı açıklamalar

Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, Gaziantep Olay TV'de, Olay Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erol Maraş ile katıldığı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haber 26-06-2014 18:54

Bülent Arınç'tan istifa açıklaması

Bursa'da Olay Tv canlı yayına katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Haber 08-02-2014 12:05