Ömür Akkor Haberleri

Ömür Akkor kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef konuk Şef Ömür Akkor'un hayatı

MasterChef Ömür Akkor'un hayatı ve biyografisi merak edildi. Hırs ve mücadelenin tavan yaptığı MasterChef All Star'a zaman zaman ünlü şefler konuk oluyor. Bu akşam konuk olarak gelen Şef Ömür Akkor MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer aldı. 1975 yılında dünyaya gelen ünlü şef Akkor, 4000 yıllık yemekleri hayata geçirmektedir. Peki, MasterChef Ömür Akkor kimdir, kaç yaşında ve nereli? Konuk Şef Ömür Akkor'un restoranı var mı?

Magazin 23-12-2023 22:33

MasterChef tarihinde bir ilk! Mehmet Şef açıkladı 'Bir daha görür müyüz bilmiyorum'

MasterChef All Star büyük bir heyecanla devam ediyor. 2018- 2022 yılları arasında yarışan yarışmacılar arasından en başarılıları seçilerek ana kadro oluşturulacak. Bu akşam yayınlanan bölümde ise MasterChef tarihinde bir ilk yaşandı.

Magazin 22-06-2023 23:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan ödül alan iki ismi sahnede böyle barıştırdı! Artık dargınlık yok tamam mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan akşam saatlerinde Beştepe'de düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni'ne katıldı. Erdoğan'ın ödülleri takdim ettiği sırada ise ilginç anlar yaşandı. Gastronomi alanında ödüle layık görülen ve küs olan Ömür ve Yunus Emre Akkor kardeşler Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından sahnede barıştırıldı. Kardeşlerden sarılmalarını isteyen Erdoğan, "Artık dargınlık yok tamam mı? Söz tamam mı?" dedi.

Haber 21-12-2022 21:54

Ömür Akkor kimdir, kaç yaşında, nereli? Ünlü şef Ömür Akkor bu akşam MasterChef'te

Ömür Akkor bu akşam MasterChef’e konuk oluyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef’te son kaptanlık mücadelesi gerçekleşecek. Yarışmacılar en iyi yemeği yapmak için çalışacaklar. Konuk olan Ömür Akkor’un istediği lezzetler yapılacak. Peki, Ömür Akkor kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin 19-12-2022 21:37

Ömür Akkor

Ömür Akkor Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ömür Akkor Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cumhurbaşkanlığı’ndan şef, seyyah ve yazar Ömür Akkor’a gastronomi ödülü

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından sosyal medya üzerinden duyuruldu.

Haber 01-11-2022 10:38

MasterChef Şef Ömür Akkor kimdir, aslen nereli? Şef Ömür Akkor kaç yaşında?

TV8'de yayınlanan MasterChef'de bu akşam konuk şef olarak katılan ünlü şef Ömür Akkor'un hayatı, yaşı ve memleketi gibi detaylar merak ediliyor. Türk Mutfağı'na dair yazdığı kitaplar ile çokça dikkat çeken Ömür Akkor, Uludağ Üniversitesi'nde İktisat mezunudur. Peki MasterChef Şef Ömür Akkor kimdir, aslen nereli? Şef Ömür Akkor kaç yaşında? İşte hayatı...

Magazin 06-01-2022 01:49

25 yıl boyunca gezdi! Şef Ömür Akkor, seyahatlerinden sonra Türkiye’nin Gastronomi Atlası’nı oluşturdu

Şef, seyyah ve araştırmacı Ömür Akkor'un hazırladığı "Türkiye Gastronomi Atlası" kitabı, seyahat ve yemek severlerin beğenisine sunuldu. Eserde Akkor, Türkiye'nin yedi coğrafi bölgesini karış karış gezdiği 25 yılda oluşan gezi rotalarını ve lezzet noktalarını harita ve çizimleriyle okurlara anlatıyor.

Yemek 22-06-2021 17:35