Ömür Erez Haberleri

GÜNCELLEME 3 - İstanbul'da hemşireyi silahla öldüren zanlı tutuklandı

Şüpheli Rahmi U, "tasarlayarak kasten öldürme", ona yardım ettiği öne sürülen Musa T. de "tasarlayarak kasten öldürmeye yardım etme" suçundan tutuklandı ŞÜPHELİLERİN TUTUKLANDIĞI BİLGİSİ EKLENDİ

Yurthaber 21-01-2022 19:12

Ömür hemşireyi öldüren cani olay anını saniye saniye anlattı

İstanbul Kartal’da Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli hemşire Ömür Erez’i silahla başından vurarak öldüren Rahmi Uygun “tasarlayarak öldürme” suçundan, Uygun’u olay yerine götüren Musa T. ise “tasarlayarak öldürmeye yardım etme” suçundan tutuklandı. İfadesinde Erez ile para yüzünden tartıştıklarını anlatan Uygun, “Silahla kafasına 2-3 el ateş ettim. Buraya gittiğimde kendisini öldürme niyetim yoktu. Olaylar bir anda gelişti. Panikleyerek kendisine ateşe ettim” dedi.

Haber 21-01-2022 17:27

Kartal'da silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren hemşire Ömür Erez son yolculuğuna uğurlandı

Kartal'da çalıştığı aile sağlığı merkezinde Konya'dan gelen Rahmi Uygun (39) tarafından başından silahla vurularak öldürülen bir çocuk annesi hemşire Ömür Erez (33), son yolculuğuna uğurlandı. Erez'in cenazesi ailesinin evinden helallik alındıktan sonra kılınan namazın ardından, toprağa verilmek üzere Kocaeli'nin Dilovası ilçesine gönderildi. Erez'in yakınları ve sevenleri, genç hemşireyi son yolculuğuna uğurlarken gözyaşlarına boğuldu.

Haber 21-01-2022 17:03

Kartal'da silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren hemşire için cenaze namazı kılındı

Kartal'da silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren hemşire için cenaze namazı kılındı

Yurthaber 21-01-2022 16:44

Sağlık çalışanları İstanbul'da öldürülen Ömür Hemşire için bir araya geldi

Sağlık çalışanları İstanbul'da öldürülen Ömür Hemşire için bir araya geldi

Yurthaber 21-01-2022 14:55

Son dakika: Ömür hemşirenin katilinin ilk ifadesi ortaya çıktı

Son dakika haberine göre, Kartal'da aile sağlığı merkezinde hemşire Ömür Erez'i tabancayla vurarak öldüren Rahmi Uygun yakalandıktan sonra verdiği ilk ifadesinde "İnternet üzerinden 2 yıl önce tanışmıştık. Bir yıl önce ayrıldık. Ona borç para vermiştim. Geri isteyince vermek istemedi, beni rencide edici kelimeler kullandı. Kendimi kaybettim" dedi. Şüpheliyle birlikte Konya'dan bir gün önce geldiği tespit edilen Musa T. adlı kişi de polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 20-01-2022 18:20