Önder Öztarhan Haberleri

Aslı Enver'in Önder Öztarhan'dan ayrılık gerekçesi belli oldu!

Murat Boz'la evliliğin eşiğinden dönen Aslı Enver, yaklaşık 6 aydır aşk yaşadığı iş insanı Önder Öztarhan'dan sessiz sedasız ayrıldı. Sürpriz ayrılık sonrası Aslı Enver'den ilk açıklama geldi.

Magazin 06-05-2022 14:14

Aslı Enver ve Önder Öztarhan ayrıldı mı? Şoke eden gelişme! Aslı Enver ve Önder Öztarhan neden ayrıldı?

Ünlü oyuncu Aslı Enver ile Önder Öztarhan'ın yaklaşık beş ay süren birlikteliklerinde flaş bir gelişme yaşandı. Enver ile sevgilisini Önder Öztarhan'ın ayrıldığı iddia edildi. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde Önder Öztarhan'ın ailesi ile de tanışmıştı. Peki Aslı Enver ve Önder Öztarhan ayrıldı mı? İkili neden ayrıldı? İşte merak edilenler...

Magazin 23-04-2022 10:04

Aslı Enver-Önder Öztarhan aşkı bitti!

Aslı Enver, 5 aydır aşk yaşadığı sevgilisi Önder Öztarhan'ı sosyal medya hesabından sildi. Geçtiğimiz ay Öztarhan'ın ailesiyle tanışan ünlü oyuncunun bu hamlesi, "ayrılık" dedikodularını alevlendirdi.

Magazin 23-04-2022 08:36

Aslı Enver'in annesini gören inanamadı! 'Anasına bak kızını al'

Aslı Enver, geçtiğimiz gün annesiyle görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Son günlerde sevgilisi Önder Öztarhan'la gündemde olan Aslı Enver'in annesini görenler, 'Anasına bak kızını al derler' yorumu geldi.

Magazin 15-04-2022 15:00

Diğer Haber Etiketleri

Önder Öztarhan

Önder Öztarhan Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Önder Öztarhan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Önder Öztarhan'ın Aslı Enver sessizliği!

Emirgan'da objektiflere yansıyan Önder Öztarhan, sevgilisi Aslı Enver'in başrolünde yer aldığı 'Sen Yaşamaya Bak' adlı filmin bazı sahnelerinin evinde çekildiği yönündeki soruları yanıtsız bıraktı.

Magazin 05-04-2022 13:17

Aslı Enver'in sevgilisi Önder Öztarhan kimdir? Aşkını itiraf etmişti! Önder Öztarhan aslen nereli, kaç yaşında?

Ünlü oyuncu Aslı Enver'in ismi bir süredir Önder Öztarhan ile anılıyor. Basında çıkan haberleri daha önce yalanlamış olan Enver ve Öztarhan aşkı geçtiğimiz günlerde belgelenmişti. Son olarak Aslı Enver'den aşk itirafı da geldi. Peki Aslı Enver'in sevgilisi Önder Öztarhan kimdir? Önder Öztarhan aslen nereli, kaç yaşında? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 20-03-2022 11:34

Aslı Enver ve Önder Öztarhan aşk mı yaşıyor? Gizli aşkları belgelendi! Aslı Enver ve Önder Öztarhan sevgili mi?

Ünlü oyuncu Aslı Enver, yakın süreçte Netflix yapımı bir diziyle ekranlarda olacak. Bir süredir hayatında hiç kimse bulunmayan Aslı Enver, geçtiğimiz dönemlerde Murat Boz'la evliliğin eşiğinden dönmüştü. İsmi Önder Öztarhan'la anılan oyuncunun Öztarhan ile olan aşkı resmi olarak da belgelendi. Peki Aslı Enver ve Önder Öztarhan aşk mı yaşıyor, sevgililer mi? İşte merak edilenler!

Magazin 08-03-2022 09:36

Aslı Enver ve Önder Öztarhan'dan aşk bombası! İlk görüntü geldi

Bir süredir hayatında hiç kimse olmayan Aslı Enver, Murat Boz'la evliliğin eşiğinden dönmüştü. Bir süredir Önder Öztarhan'la birlikte olan çift, Alaçatı'da baş başa görüntülendi.

Magazin 07-03-2022 12:30

Aslı Enver ve Önder Öztarhan evleniyor mu? Ünlü oyuncu hakkında sürpriz haber! Aslı Enver ve Önder Öztarhan ne zaman evlenecek?

Aslı Enver'in sevgilisi iş insanı Önder Öztarhan ile evleneceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Daha önce Murat Boz ile bir dargın bir barışık devam eden ilişkisini evliliğin eşiğindeyken bitirmiş olan Aslı Enver'in evlenip evlenmeyeceği merak ediliyor. Peki Aslı Enver ve Önder Öztarhan evleniyor mu? İşte merak edilenler...

Magazin 20-02-2022 19:02