Onedrive Haberleri

OneDrive kapatma: OneDrive nasıl kapatılır?

İnternet ve bilgisayarın dünya genelindeki kullanımının artmasıyla birlikte belgelerin korunması ve depolanması konusu oldukça önem kazanmıştır. Kişiler, fotoğraf ve belgelerini güvenli bir şekilde saklayıp daha sonra ise bunlara ulaşabilmek istemektedir. OneDrive platformu ise belgelerin saklamasına ve istenildiği zaman ulaşılabilmesine olanak sağlar. Ancak OneDrive platformunu kapatmak isteyenler de mevcut olabilir. Peki, OneDrive nasıl kapatılır?

Haber 23-04-2024 22:25

OneDrive nedir, OneDrive'a nasıl giriş yapılır? OneDrive giriş

İnternet ve bilgisayar kullanımının dünya genelinde yayılmasıyla birlikte verilerin saklanması ve korunması da oldukça önemli hâle gelmiştir. Kullanıcılar, belgelerini ve dosyalarını güvenli bir biçimde depolayıp daha sonra ise bu belgelere ulaşabilmek istemektedir. Belgelerin saklamasına ve istenildiği zaman ulaşılabilmesine olanak sağlayan uygulamalar arasında OneDrive bulunmaktadır. Peki, OneDrive nedir? OneDrive'a nasıl giriş yapılır?

Haber 23-04-2024 22:24

Windows 11'in varlığı hissedilmeye başlandı: Microsoft'tan uyarı

Microsoft, müşterilerini daha yeni Windows sürümlerine yönlendirmeye çalışıyor gibi görünüyor. Bugün gelen raporlara göre Microsoft, OneDrive masaüstü uygulamasının 1 Mart 2022’de kişisel Windows 7, 8 ve 8.1 bilgisayarlarla senkronizasyonunu durduracağı konusunda uyardı.

Haber 09-11-2021 11:09

Onedrive

Onedrive Hakkındaki Haberler Mynet'te. Onedrive Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.