Oral B Haberleri

Fiyatı 779 TL'ye düştü! Ağız ve diş sağlığınız için olmazsa olmaz Oral-B D150 Şarj Edilebilir Diş Fırçası'nda indirim

Ağız sağlığımızı ve dişlerimizi korumanın en etkili yolu şarjlı diş fırçası kullanmaktan geçiyor. Manuel fırçalara göre çok daha etkili bakım sunan şarjlı diş fırçalarını bir kez kullananlar bile övgülerle söz ediyor. Şimdi ağız sağlığınız için yatırım yapmanın tam zamanı! Sadece geçen ay Amazon'da 100 adetten fazla satan Oral-B D150 Şarj Edilebilir Diş Fırçası indirime girdi, bu fırsatı kaçırmamak için yazımızı okumaya devam edin.

Haber 23-02-2024 14:15

Bakım yapmadan asla! diyenler için kişisel bakım ve kozmetiğin olmazsa olmazları

Kişisel bakımınıza bir bütün olarak özen gösteriyor musunuz? Şampuanlardan diş macunlarına kadar pek çok ürün kişisel bakım için olmazsa olmazlardan. Değişen hava koşulları, çevre kirliliği veya yaşlanmanın etkisiyle bakım ürünlerini daha fazla kullanmanız gerekebilir. Sizin için birbirinden kaliteli kişisel bakım ürünlerini listeledik.

Kadin 05-12-2023 17:55

Hızlı ve etkili bir diş temizliği sunan Oral-B iO - 7 Şarjlı Diş Fırçası'nın fiyatı düştü

Diş ve diş eti temizliğine önem verenler buraya! Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında, şarjlı diş fırçaları da indirime girdi! Şarjlı diş fırçaları söz konusu olduğunda en çok tercih edilen markalar arasında yer alan Oral-B'nin sevilen iO - 7 modeli kısa süreliğine 1440 TL indirimde, işte detaylar!

Haber 22-11-2023 16:38

Şarjlı diş fırçası, tıraş makinesi, düzleştirici... Kişisel bakımın en sevilenleri şimdi indirimde!

Kişisel bakımınıza önem verenlerdenseniz doğru yerdesiniz. Amazon'un Anneler Günü Fırsatları kapsamında devam eden kişisel bakım ürünlerindeki indirimleri sizin için derledik. Ünlü markaların en sevilen ürünlerini keşfetmeye ne dersiniz? Haydi, gelin detaylara geçelim.

Haber 08-05-2023 01:54

Eğirdir'de Oral-B Triatlon Türkiye Kupası Final Yarışları düzenlendi

Eğirdir'de Oral-B Triatlon Türkiye Kupası Final Yarışları düzenlendi

Yurthaber 21-08-2022 17:51