Osman Doğan Haberleri

Ziyafet Sofrası 384. kez tiyatroseverlerle buluştu

Hüdayi Dergahı'na karnını doyurmak için gelen Ahmet ve Mehmet kardeşlerin yaşadıklarını konu alan tek perdelik komedi oyunu izleyicilerin beğenisini kazandı - Yönetmen ve oyuncu Osman Doğan: - "Oyunlarımıza bekliyoruz, izleyicilerimizin bu lezzeti tatmalarını istiyoruz. Yüzde 90 daha önce bu formatta bir oyun seyretmediklerine inanıyorum, şu anda yaptığımız işin benzeri yok" - "Bu tarz ağır konuları komedinin gücüyle anlatmak hem tehlikeli hem de zor ama biz o riski göze alarak bir olay örgüsü ördük ve hikayemizi işin kutsallığına da halel getirmeden, kimseyi rencide etmeden anlatmaya çalışıyoruz"

Magazin 29-12-2019 23:32

Tiyatroya küsmüş seyirciyi tekrar tiyatroya kazandırmaya çalışıyoruz

Tiyatro Külliyen Genel Sanat Yönetmeni Osman Doğan: - "Sanatın, özellikle tiyatronun birleştirici gücüne inanıyoruz. Hakkari'den Berlin'e tüm Türk tiyatro ekipleriyle görüşüyoruz. Onlar arasında bir köprü vazifesi görmek, ekipleri birbirine yaklaştırmak, tecrübe paylaşımlarında bulunmalarını sağlamak ve böylelikle Türk tiyatrosunun, tiyatrocusunun güçlenmesine, gelişmesine katkı sağlamak gibi bir ülkümüz var" - "Haldun Taner ve Haluk Bilginer gibi sayabileceğimiz isimler bir elin parmaklarını geçmiyor. Hem yurt dışındaki hemşehrilerimize ulaşmak hem de Türk tiyatrosunun yurt dışındaki bir temsilcisi olmak gerçekten hayalimiz" - "Tiyatroya küsmüş seyirciyi tekrar tiyatroya kazandırmaya çalışıyoruz ve izleyicilerimize ailecek izleyebilecekleri komedi oyunları sunuyoruz" - "Bu sezon başında 'Neden Edinburgh Tiyatro Festivali'nde biz yokuz?' sorusunu sorduk kendimize. Olacaksak 'Neyle olacağız', 'Nasıl bir dil kullanacağız?' sorularına da cevap aradık ve bulduk gibi. Gelecek sezon hayata geçirmeyi planlıyoruz"

Magazin 06-11-2019 11:57

8 gündür kayıptı! Acı haber geldi

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde 8 gündür kayıp olarak aranan 9 çocuk babası Osman Doğan'ın Atatürk Barajı göletinde cesedine ulaşıldı. Cesette bağlı olan bir torba içerisinden taşlar çıktı.

Trend 09-06-2019 16:13

Araftaki insanın kritik seçimleri Son Çıkışla sahneye taşınacak

"Ziyafet Sofrası" ve "En Büyük Haber" oyunlarıyla bugüne kadar yüzbinlerce kişiye ulaşan Tiyatro Külliyen'in yeni oyunu "Son Çıkış", 25 Ekim'de Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde prömiyer yapacak - Tiyatro Külliyen Genel Sanat Yönetmeni Osman Doğan: - "Manevi bir konuyu, mizahın güçlü diliyle anlatabilme üzerine çok kafa yorduk. Bunun matematiğini oturtmaya çalıştık. Ziyafet Sofrası gibi güzel bir oyun kısmet oldu bize" - "Son Çıkış'ta insanlar imani bir sorgulamaya gidecek. 'Ben neyi eksik ya da yanlış yapıyorum? Benim hayatımdaki düzensizliğin, çarpıklığın sebebi ne?' sorularını çok keyifli bir dille sorduran, içinde bol bol özeleştirilerin olduğu bir oyun" - Yönetmen ve oyuncu Yunus Emre Obut: - "Absürd içeriği biraz daha fazla olan, sembolleri daha yoğun kullanılan, ışıklarından, dekorundan rejisine, hareketlerine kadar her bir parçasının özel olarak tasarlandığı, ince işlendiği bir oyun"

Haber 23-10-2018 11:37

AKP’li gençten Kılıçdaroğlu’na olay klip

Daha önce AK Parti için hazırladığı kliplerle dikkat çeken Osman Doğan Artvin'de saldırıya uğrayan Kemal Kılıçdaroğlu'na için destek amacıyla klip hazırladı. Klip sosyal medyada rekor kırıyor.

Haber 26-08-2016 16:50