Otobüs Bileti Haberleri

Bakan Uraloğlu duyurdu: Tek tek incelendi! Fahiş bilete rekor ceza!

Ramazan Bayramı'nda otobüs biletleri tükenmiş, ek seferler düzenlenmişti. Bilet fiyatlarında da yüzde 30'a varan artış yaşanmıştı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan fahiş bilet fiyatlarına ilişkin açıklama geldi. Uraloğlu, “Denetimlerimizde fahiş fiyatlı bilet satışı ve usulsüzlükler yapan otobüs işletmecilerine 5 milyon 321 bin 223 lira idari para cezası uygulanmıştır” dedi.

Finans 14-04-2024 11:07

Ramazan bayramında yüksek otobüs bileti fiyatına önlem! Bakan Uraloğlu seyahat edecekler için tek tek açıkladı: Para cezası yolda

Ramazan Bayramı’na bir haftadan kısa bir süre kala tatil planlaması yapanlar için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu alınan önlemleri tek tek açıkladı. 9 günlük bayram tatili için otobüs ile seyahat edecek yolcuların fahiş fiyat ile karşılaşmaması için firmalara bazı yetkiler verildi. Alınan önlemlere rağmen otobüs bileti fiyatlarında fahiş artış yapanlara idari para cezası verileceği açıklandı.

Finans 04-04-2024 11:54

3 saatlik yolu 45 saatte gitmeye razı geliyorlar! Uçak biletlerinin yanına yanaşılmayınca İstanbul Otogarı’na koştular: 100-160 euro arasında değişiyor…

Uçak bileti fiyatları el yakınca Avrupa’ya gideceklerin yeni gözdesi otobüsler oldu. Fiyatlardan dolayı 2-3 saatte gidilecek yolu otobüsle 40-45 saatte tamamlamayı göze alanlar İstanbul Otogarı’na koştu. Günde 8’e kadar Avrupa ülkelerine sefer yapılan otogarda 15 Ağustos ila 15 Eylül arasındaki tarihlerde yoğunluğun daha da artacağı dile getiriliyor. Fiyatlar ise 100-160 euro arasında değişiyor.

Finans 19-07-2023 13:44

İstanbul'da bugün! Uzun kuyruklar oluştu, fiyatlar 800 TL'ye dayandı

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin ilk gününde Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda yoğunluk yaşanmaya devam ediyor. Tatilini İstanbul dışında geçirmek için otobüs yolculuğunu tercih eden vatandaşlar, Bayrampaşa'daki otogar girişinde uzun kuyruklar oluşturdu. Çoğu vatandaş otobüs bileti bulmakta zorluk çektiğini söyleyerek, bilet fiyatlarının yüksek olmasından şikayetini dile getirdi.

Finans 24-06-2023 17:25

Otobüs Bileti

Otobüs Bileti Hakkındaki Haberler Mynet'te. Otobüs Bileti Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kurban bayramına günler kala biletler tükendi! Otobüslerde yer kalmadı

Kurban bayramı tatilinin 9 gün olmasıyla birlikte hareketliliğin başladığı otogarlarda yoğunluk arttı. Bayrama sayılı günler kala Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda vatandaşlar bilet bulmakta zorlanırken; otobüs firmalarının yetkilileri de otobüslerde yer olmadığını ifade etti.

Finans 20-06-2023 17:19

Yurt dışına çıkmak isteyenler son dönemde uçak yerine tercih etmeye başladı! Hem yük götürebiliyorsunuz hem de rahat

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda Avrupa seyahati dönemi! Yurt dışına çıkmak isteyenler son dönemde uçak yerine otobüsleri tercih etmeye başladı. Otogardan birçok ülkeye yolcu taşınırken, 100 Euro'dan başlayan fiyatlarla seyahat edilebiliyor. Bayrampaşa'dan Münih'e yolculuksa yaklaşık 27 saat sürüyor. Yolculuk için bekleyen Nesrin Tavukçu, "Otobüsle hem yük götürebiliyorsunuz hem de rahat", Selami Kırgil ise "Bagaj farkı 1'e, 7 gibi. Burada 1 lira veriyorsanız, uçakta 7 lira veriyorsunuz" dedi.

Haber 12-06-2023 13:56

Bayram öncesi büyük zam! 1 günde bilet fiyatı 750 TL'ye kadar çıkıyor... İşte uçak ve otobüs biletlerinde son durum

Ramazan Bayramı öncesi bayramı farklı illerde geçirecek olan vatandaşların uçak bileti ve otobüs bileti araştırmaları sürüyor. Vatandaşlar arasında şehirlerarası ulaşım için hareketlilik artarken bayram öncesi kara ve haya yolu ulaşımına yüzde 40-50 arası zam geldi. İşte otobüs bilet fiyatları ve uçak bilet fiyatları ile ilgili son gelişmeler...

Finans 14-04-2023 11:09

Otobüs bilet fiyatlarına 'zam yok' demişti! Dernekten açıklama geldi: 'Sözlerimiz çarpıtıldı...'

Geçtiğimiz günlerde otobüs bilet fiyatlarına 2023 yılında zam yapılmayacağına dair TOFED Başkanı tarafından yapılan açıklamanın ardından flaş bir gelişme yaşandı. Dernek tarafından yapılan açıklamada bilet fiyatlarına zam yapılmayacağına yönelik haberin çarpıtıldığı bildirildi.

Finans 19-01-2023 11:16

Bu sene zam... Otobüs bileti fiyatları ile ilgili kararı duyurdu! Şehir dışına çıkacak milyonları ilgilendiriyor

Son dönemde pek çok ürün ve hizmetteki fiyat artışları Türkiye'nin gündeminde olurken 'fiyat sabitleme' çağrılarından sonra farklı sektörlerden peş peşe hamleler gelmişti. Milyonlarca vatandaşın bütçesinde önemli bir gider kalemi olan şehirler arası ulaşımda yeni bir gelişme yaşandı. Şehirler arası otobüs bileti fiyatlarına bu yıl zam olacak mı gibi konusu merak edilirken TOFED Genel Başkanı Birol Özcan zam yapılmayacağını duyurarak "2023'te bilet fiyatları aynı kalacak" dedi.

Finans 13-01-2023 12:23

'Çok ucuz çok komik bir fiyat' Bu kez fiyat artışını halk istedi! Belediye istemeye istemeye ulaşım ve suya zam yaptı

Genellikle vatandaşın gündemi ürün ve hizmetlere yapılan zamlar olurken bu kez Tunceli'den gelen bir haber büyük şaşkınlık yarattı. Çünkü kimsenin istemediği şeyi yani fiyat artışını, Tunceliler talep etti ve belediyenin toplantısında fiyatların ucuz olduğunu belirtip ulaşım ve suya zam istedi. Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ise bunların ücretsiz olması gerektiğini söyleyip halk isteyince yapacak bir şeyleri olmadığını ifade etti. İşte zamma göre Tunceli'deki yeni fiyatlar...

Finans 22-12-2022 11:26