Oyun Hamuru Haberleri

Patenden scootera, bisikletten kaykaya çocuğunuzu sevindirecek hediyeler

Sıcak yaz günleri kapıda! Bayram coşkusuyla birleşen bu enerji dolu dönemde çocuklarınızın evde ve sokakta keyifle vakit geçireceği ürünlerle dolu bir liste hazırladık. Çocukların hayal dünyalarını zenginleştiren, yaratıcılıklarını geliştiren ve tabii ki bol eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak ürünlerle dolu bu liste, tatilin tadını çıkarmaları için mükemmel bir rehber olacak. Çocuklarınızın oynamaktan asla sıkılmayacağı ürünlere gelin, birlikte göz atalım!

Haber 20-03-2024 20:38

Ben evde yaparım, dışarıdan almam diyenler buraya! Evde çocuğunuz için oyun hamuru nasıl yapabilirsiniz?

Çocukların severek oynadığı oyun hamurları, keyifli vakit geçirmenin yanında birçok faydayı da beraberinde getiriyor. Ancak bazı ebeveynler, zararlı kimyasalları içerdiği için hazır hamurları almak istemiyor. Siz de bu şekilde düşünüyorsanız çok kurtarıcı bir öneri ile geldik! Tamamen doğal ürünleri kullanarak evinizde oyun hamuru yapabilirsiniz. İşte, detaylar...

Kadin 20-04-2023 17:58

Sessiz katil'in önemli belirtisi! Vücudu oyun hamuruna dönen adam yaşadıklarını paylaştı

Vücutta ortaya çıkan değişimler birçok hastalığın belirtisi olabiliyor. Çok riskli hastalıkları önceden fark etmek ve gerekli önlemleri almak hayati önem taşıyor. TikTok hesabında vücudunun oyun hamuruna dönüştüğünü paylaşan bir adam hastalığının etkilerini gösterdi.

Haber 16-02-2023 10:26

Yeni yürümeye başlayan çocuğunun oyun hamurundan jilet çıktı! “Tam zamanında yetişmeseydim ne olacaktı?”

Avustralya’nın Melbourne şehrinde yaşayan 32 yaşındaki Abdullah Tan isimli bir adam iki yaşındaki çocuğuna bir süpermarketten oyun hamuru satın aldığını söyledi. Çocuğunun hamurla oynadığı sırada kutuda yabancı bir cisim olduğunu fark eden adam, yeni açtıkları oyun hamurundan jilet çıktığını iddia etti. Yaşadığı dehşeti anlatan baba, “Tam zamanında yetişmeseydim ne olacaktı?” diyerek duruma isyan etti.

Trend 29-10-2022 15:11

Oyun Hamuru

Oyun Hamuru Hakkındaki Haberler Mynet'te. Oyun Hamuru Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çocuklarınız için sağlıklı ve eğlenceli en iyi oyun hamuru çeşitleri

Çocuklar farklı materyalleri kullanarak yeni oyunlar türetmeye bayılır. Oyun hamurları, çocukların sıklıkla kullandığı oyun materyalleri arasında yer alır. Özellikle anaokulu çağına gelen çocuklar, hayal gücü ve el becerilerini geliştiren oyun hamurlarını mutlaka kullanmalı. Rengârenk görüntüleriyle büyüklerin bile oynamak istediği oyun hamurlarının sağlıklı olması da çok önemli. Çocuğunuz için güvenilir ve eğlenceli oyun hamuru çeşitlerini merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam edin!

Haber 25-04-2022 11:50

Boğazına oyun hamuru kaçan Cevahir Mukaddes yatağa bağımlı hale geldi! Mahkemenin kararı isyan ettirdi

3 yıl önce kreşte oyun oynarken 9 yaşındaki çocuk, boğazına oyun hamuru kaçması sonucu bitkisel hayata girdi, yatağa bağımlı hale geldi. Hakkari 2'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşması 26 Ocak’ta görüldü. Mahkeme heyeti, duruşma sonunda sanıkların beraatine karar verdi. Aile ise bir üst mahkemeye itirazda bulunduklarını belirterek, hukuk mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi.

Haber 28-01-2022 16:25

Oyun hamuruyla ilgili şikayetler arttı! 'Çocuğumun eline bulaşan boya günlerdir çıkmadı'

Çocukların ince motor gelişimi için sıkça kullanılan renk renk oyun hamurları tehlike saçıyor. İçerisinde bulunan kimyasallar nedeniyle astımdan, alerjiye kadar pek çok hastalığa davetiye çıkaran oyun hamurlarına karşı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Romatoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kenan Barut, "Yiyeceğimiz ne kadar sağlıklı, kaliteli olmak durumundaysa çocuklarımıza aldığımız oyuncaklar, giysiler, oyun hamurları da kaliteli olmak durumunda" uyarısında bulundu.

Haber 27-02-2021 16:03

Oyun hamuruna tonlarca para dökmeyin, 10 dakikada kendiniz yapın!

Çocukların en sevdiği aktivitelerden biri oyun hamuruyla oynamak. Peki, hayal güçlerini oyun hamuruna yansıtan miniklere, oyun hamurunu kendinizin de yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Hem tonlarca para dökmeden hem de dakikalar içinde yapabileceğiniz bu oyun hamuru aylarca dayanıyor.

Kadin 29-01-2021 12:29