Özge Özder Haberleri Ve Son Dakika Özge Özder Haberleri

Özge Özder Haberleri Ve Son Dakika Özge Özder Haberleri

1978 yılında Ankara'da doğan Özge Özder, ilköğretim ve liseyi Özel Yükseliş Koleji'nde okuduğu sıralarda tiyatro ile tanışmış ve Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünden 2000 yılıdna mezun oldu. Bu tarihten itibaren BKM'de aktif olarak çalışmaya başlayan Özder, tiyatro sahnelerinde adını duyurmaya başladı. Aynı dönemlerde televizyon dizilerinde de rol almaya başlayan oyuncu, Haziran Gecesi'nde oynadığı Lale karakteri ile ün kazanmış, ardından oynadığı Dudaktan Kalbe dizisinde Prenses Cavidan rolü ile tanınırlığını arttırmıştır. Ekranlarda oynadığı karakterlerin yanında tiyatrodan vazgeçmeyen Özder, oynadığı rollerle birçok ödül kazandı. Üç Kız Kardeş oyununda canlandırdığı Nataşa karakteriyle Bedia Muvahhit ödülünü kazandı. Müziksiz Evin Konukları ile 14. Direklerarası Tiyatro Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülmüş olan Özder, 2018 yılından beri Sinan Güleryüz ile evlidir.

Özge Özder Haberleri

Cenazede çileden çıkmıştı! Şener Şen'e Özge Özder'den destek geldi: Çökmüş ağlarken...

Usta oyuncu Şener Şen, 90 yaşında hayatını kaybeden Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesine katıldı. Usta oyuncu cenazede fotoğraf çektirmek isteyenlere bağırarak tepki gösterdi. Fotoğraf çektirmek isteyenlere tepki gösteren Şener Şen'e Özge Özder'den destek geldi.

Magazin 12-03-2024 09:41

Seda Fettahoğlu'nun parkta ölü bulunması çocukluk arkadaşı Özge Özder'i yıktı! Duygusal vedası yürek sızlattı

Çocuklar Duymasın ve Sihirli Annem gibi dizilerde aldığı rollerle tanınan 44 yaşındaki İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu'ndan acı haber geldi. Fettahoğlu, dün Beyoğlu'daki bir parkta ölü bulundu. Acı haberi alan çocukluk arkadaşı Özge Özder ise adeta yıkıldı. Özder'in duygusal vedası yürek sızlattı.

Magazin 28-09-2023 09:24

Özge Özder kimdir nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Özge Özder ve eşi Sinan Güleryüz hakkında bilgiler!

Özge Özder ve eşi Sinan Güleryüz, bugün (1 Aralık 2022 Perşembe) 2. Sayfa magazin programına konuk olup Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtladı. Ünlü çift, magazin gündemini değerlendirdi. Peki, Özge Özder kimdir nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Özge Özder'in eşi Sinan Güleryüz kimdir? İşte ünlü çift hakkında merak edilenler...

Magazin 01-12-2022 10:41

Özge Özder: Sinan muhteşem bir baba!

Kızları Luna'yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın sevincini yaşayan Özge Özder, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ünlü oyuncu, "Sinan muhteşem bir baba, her çocuğun mutlu olacağı bir baba modeli..." dedi.

Magazin 21-04-2022 15:51

Özge Özder kendisine gelen mesajı eşini etiketleyerek ifşa etti!

Oyuncu Özge Özder, 2018 yılında müzisyen Sinan Güleryüz ile nikah masasına oturmuş, geçtiğimiz yıl da minik kızı Eva Luna'yı kucağına almıştı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan güzel oyuncu, paylaşımlarıyla oldukça dikkat çekiyor ve takip ediliyor. Son olarak Özder, kendisine sosyal medyadan mesaj atan kullanıcıyı, eşi Sinan Güleryüz'ü etiketleyerek ifşa etti. Güleryüz'den ise yorum gecikmedi.

Magazin 31-01-2022 08:50

Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel'in eski eşi çok ünlü oyuncu çıktı!

TRT ekranlarında yayımlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Naci rolüyle yıldızı parlayan oyuncu Tansel Öngel'in eski eşinin kim olduğunu öğrenenler şaştı kaldı. Öngel, son dönemlerde en konuşulan diziler arasında yer alan Sadakatsiz'de rol alan ünlü oyuncusuyla meğer daha önce tam 3 yıl evli kalmış. 45 yaşındaki yakışıklı oyuncunun eski eşi, Sadakatsiz'in Derya'sı Özge Özder. Özder, şimdilerde bir çocuk sahibi ve mutlu bir evlilik yaşıyor.

Magazin 17-01-2022 08:19

Özge Özder şikayetinden vazgeçti! Alkolün ve gençliğin etkisiyle istemeden oldu

Özge Özder’in geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabına gelen mesajda taciz içerikli sözler yer alıyordu. Özder, hemen savcılığa başvurdu. Yürütülen soruşturmada mesajın sosyal medya kullanıcısı 28 yaşındaki Taha K.’den geldiği tespit edildi. Hakim karşısına çıkan Taha K., “Alkolün ve gençliğin etkisiyle istemeden böyle bir olay oldu. Hicap duyuyor, özür diliyorum” dedi. Evli ve bir çocuk annesi oyuncu Özge Özder bu özür üzerine şikayetinden vazgeçti.

Magazin 04-01-2022 07:52

Özge Özder'den mutlu aile pozu

Daha önce 'Dudaktan Kalbe', 'Umutsuz Ev Kadınları', 'Mucize Doktor' gibi dizilerde rol alan oyuncu Özge Özder, Instagram hesabından eşi Sinan Güleryüz ve dokuz aylık kızı Eva Luna ile verdiği pozu paylaştı.

Magazin 04-12-2021 14:30

Sadakatsiz'in Derya'sı Özge Özder'in eski eşi bakın kim çıktı! Duyanlar şaşkına döndü!

Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi Sadakatsiz'de hayat verdiği 'Derya' karakteriyle beğeni toplayan güzel oyuncu Özge Özder'in eski eşi, Masumlar Apartmanı'nın yıldızı çıktı.

Magazin 02-12-2021 15:10

Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel'in eski eşi Sadakatsiz'in yıldızı çıktı!

TRT'nin izlenme rekorları kıran dizisi Masumlar Apartmanı'nda 'Naci' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tansel Öngel'in, yıllar önce kiminle evli olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız.

Magazin 11-10-2021 15:48

Sadakatsiz'in Derya'sı Özge Özder'den buruk kutlama: Keşke...

Ünlü oyuncu Özge Özder, sosyal medyada ailesiyle yaptığı paylaşımlarla çok beğeniliyor. Bugün evlilik yıl dönümünü kutlayan ünlü oyuncu, bir hayli üzgündü.

Magazin 30-07-2021 12:10

Bikinili pozları ortalığı karıştırdı! Sadakatsiz'in Derya'sı Özge Özder açıklama yapmak zorunda kaldı

Ünlü oyuncu Özge Özder, şu sıralar "Sadakatsiz" dizisi ve yeni doğan kızı Eva Luna ile gündemden düşmüyor. Ama son yaptığı bikinili paylaşım bambaşka bir tartışmaya neden oldu.

Magazin 29-06-2021 15:15

Hazal Şenel'in yeni imajı beğeni topladı! Şaşırtan değişim

Selena dizisinde Selin, Leyla ve Nazlı'nın 'kötü' kalpli kuzeni Kıvılcım rolüne hayat veren Hazal Şenel yeni imajıyla dikkat çekti.

Magazin 06-06-2021 14:13

Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk paylaştı: Aşk-ı Bennu

Sadakatsiz dizisinde Volkan karakterini canlandıran başarılı oyuncu Caner Cindoruk, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Sadakatsiz'deki rol arkadaşları Özge Özder ve Bennu Yıldırımlar ile poz veren Cindoruk "Aşk-ı Bennu" notunu yazdı.

Magazin 19-05-2021 20:48

Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı yayınlandı | Ali Vefa, hayallerine kavuşuyor

FOX TV’nin sevilen ve ilgiyle takip edilen Mucize Doktor dizisi, otizmli bir çocuğun doktor olma hayaliyle başlıyor. Başrollerinde; Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna, Hazal Türesan, Zerrin Tekindor ve Özge Özder gibi başarılı isimlerin yer alıyor. Mucize Doktor dizisinin geçtiğimiz 59. Bölümünde yeni şef Muhsin, Ali ve Nazlı’nın hastanedeki bölümlerini ayırarak onlara bir ders vermenin peşindeydi. Ferman ise, Ali’yi Muhsin’den korumanın yolunu bulmuştu.

Magazin 29-04-2021 16:39

Özge Özder, kızı Luna'nın doğum fotoğrafını paylaştı

Sadakatsiz dizisinin Derya karakterini canlandıran ünlü oyuncu Özge Özder, şubat ayında kızı Eva Luna'yı kucağına alarak büyük bir mutluluk yaşamıştı. İlk bebeğini dünyaya getiren Özder, doğum anının fotoğrafını paylaştı

Magazin 15-04-2021 20:09

Sırların çözüldüğü Sadakatsiz'de Derin ve Asya'yı kaçıran kişi ortaya çıktı

Dün akşam 26. bölümüyle ekrana gelen Sadakatsiz dizisinde Derin'i kaçıran kişilerin Asya'nın eski hastası Faruk ile eşi Nazan olduğu ortaya çıktı. Derin'i bir köy evinde zorla tutan Faruk, bölümün son sahnesinde de Asya'yı kaçırarak Derin'in olduğu eve getirdi.

Haber 15-04-2021 16:18

Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı! Asya ve Derin'e büyük şok!

Kanal D'de ekrana gelen Sadakatsiz dizisinin merakla beklenen 26. yeni bölümünden fragmanlar yayınlandı. Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde Derin'in kaçırılmasındaki gizemi yavaş yavaş çözen Volkan'ın karşısına hiç ummadığı bir gerçek çıkıyor. Fakat Volkan ne yaparsa yapsın olacakların önüne geçemiyor. Sadakatsiz'in yeni bölümünde ise bu sefer Asya kaçırılıyor. Asya, kendine geldiğinde, yanında Derin'i buluyor...

Haber 14-04-2021 12:36

Sadakatsiz'de Derin'in kaybolması Asya'nın hayatını altüst etti! Tüm işlerinden tek tek kovuldu

Kanal D ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizi Sadakatsiz, 25. bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Derin'in ortadan kaybolmasında suçlu bulunan Asya, öncelikle hastaneden daha sonra ise vakıftan kovuldu. Bölümün son sahnesinde ise Derin'in bir evde elleri ve ayakları bağlı bağlı şekilde tutulduğu ortaya çıktı...

Magazin 08-04-2021 14:09

Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı ! Büyük sır ortaya çıkıyor!

Kanal D'de ekrana gelen Sadakatsiz dizisinin merakla beklenen 25. yeni bölümününü fragmanları yayınlandı. Sadakatsiz'in yeni bölümünde Asya, yaralı halde bulduğu Derin'in yardımına koşuyor. Fragmanda Derin'in bir evde elleri bağlı şekilde zorla tutulduğu görülüyor. Derin cephesinde yaşanan ikinci bir şok ise herkesin kanını donduruyor. İşte Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı ve özeti...

Magazin 07-04-2021 16:56

Sinan Güleryüz'den eşi Özge Özder'e romantik kutlama

Müzisyen Sinan Güleryüz, oyuncu eşi Özge Özder'in doğum gününü kutladı. Birlikte çekilen fotoğraflarını paylaşan Güleryüz, "Çok şanslıyım sana sahip olduğum için, çok şanslıyım benim olduğun için... Dün, bugün, yarın ve her gün... Seni çok seviyorum hayat arkadaşım" ifadelerini kullandı.

Magazin 02-04-2021 11:28

Sadakatsiz dizisinin Derya’sı Özge Özder isyan etti: 'Rahatsız olan...'

Son günlerin en popüler dizilerinden olan Sadakatsiz’de Doktor Derya karakterini canlandıran Özge Özder, geçtiğimiz günlerde doğum yaptı. Instagram üzerinden kendisine anneliği üzerinden olumsuz yorum yapanlar için 'görüntülerden rahatsız olanlar takip etmeyebilir' dedi.

Magazin 01-04-2021 16:13

Sadakatsiz’in son bölüm fragmanı yayınlandı | Derin harekete geçiyor

Sadakatsiz dizisinin 23. bölüm fragmanı gündeme bomba gibi düştü. Sadakatsiz'in son yayınlanan bölümünde Volkan'ın Asya'ya söylediklerini duyan Derin çılgına döndü. Yeni bölüm fragmanında ise Derin, Volkan'a karşı harekete geçti. Sadakatsiz'in son bölümü merakla bekleniyor.

Magazin 24-03-2021 11:08

Özge Özder eşi Sinan Güleryüz'ün klibini çekti

Yaklaşık bir ay önce, oyuncu eşi Özge Özder ile Eva Luna isimli bir kız bebek sahibi olan müzisyen Sinan Güleryüz Sezen Aksu’nun hediyesi 'Küçüğüm' şarkısını yeniden yorumladı.

Magazin 23-03-2021 12:18

Özge Özder kimdir? Özge Özder Sadakatsiz’e ne zaman dönecek? Açıklama geldi…

Kanal D'de ekranlarında yayınlanan ‘Sadakatsiz’ dizisine doğum yaptığı için ara veren Özge Özder, diziye dönüp dönmeyeceğine ilişkin açıklama yaptı. Derya karakterine hayat veren Özge Özder, doğum yaptığı için setlerden uzak kaldığını belirterek, çalışmaya başlayacağını duyurdu.

Magazin 20-03-2021 16:52

Yeni anne olan Özge Özder 'Sadakatsiz' setine döneceğini açıkladı

Kanal D'de yayınlanan "Sadakatsiz" dizisinde Derya karakterini canlandıran, doğum yaptığı için setlerden uzak kalan Özge Özder, çalışmaya başlayacağını açıkladı.

Magazin 20-03-2021 12:21

Sadakatsiz'de Derya'ya ne oldu? Özge Özder Sadakatsiz dizisine ne zaman geri dönecek?

Sadakatsiz dizisinin Derya'sını canlandıran Özge Özder, doğum yaptığı için diziye veda etmişti. Özge Özder hamilelik ve doğum nedeniyle ara verdiği Sadakatsiz dizisine ne zaman geri döneceği belli oldu.

Magazin 17-03-2021 20:38

Özge Özder Sadakatsiz'e dönüyor

Yeni doğum yapan Özge Özder sete ara vermişti. Özge Özder'in kısa sürede Sadakatsiz dizisine dönmesi hayranlarını sevindirdi.

Magazin 16-03-2021 16:21

Ünlü oyuncu Özge Özder’den bebeğiyle ilk paylaşım geldi!

Sinan Güleryüz ile mutlu bir evliliği olan Özge Özder, bir süre önce bebeğini kucağına almıştı. Özder, sosyal medya üzerinden yeni bir paylaşımda bulundu. Bebeğiyle ilk kez sosyal medyadan paylaşım yapan Özder, henüz bebeğinin yüzünü göstermeyeceğini söyledi.

Magazin 06-03-2021 10:22

Anne olan Özge Özder, Sadakatsiz dizisine ara verdi!

Kanal D’nin Çarşamba akşamları izleyiciyle buluşan ve başladığı günden beri büyük beğeni toplayan “Sadakatsiz” dizisinde Derya karakterine hayat veren oyuncu Özge Özder doğum nedeniyle diziye kısa bir ara verdi.

Magazin 17-02-2021 20:01

Ünlü oyuncu Özge Özder anne oldu! Güzel haberi Instagram'dan duyurdu

Ünlü oyuncu Özge Özder, ilk bebeğini kucağına aldı. Eşi Sinan Güleryüz ile bebek mutluluğu yaşayan Özge Özder, kızı Luna'nın doğumunun ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Magazin 11-02-2021 20:35

Özge Özder'i kızdıran yorum!

Eşi Sinan Güleryüz ile kız bebek bekleyen 7,5 aylık hamile oyuncu Özge Özder, sosyal medya hesabından yayınladığı kareye gelen bir yoruma tepki gösterdi.

Magazin 16-01-2021 11:59

Özge Özder göbeğini gösterdi! Beğeni yağdı

Oyuncu Özge Özder, eşi Sinan Güleryüz ile birlikte çekilen yeni pozunu sosyal medya hesabından yayınladı. Özder'in karnı burnunda karesine beğeni yağdı.

Magazin 05-01-2021 17:03

Sadakatsiz’in Derya’sı Özge Özder Sağlık Bakanı'nın uyarılarını paylaştı! 'Artık bir geri zekalıya anlatır gibi...'

Sadakatsiz’in Derya’sı Özge Özder maske takmayanlara sert çıktı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın mesajını paylaşan Özder yorumlarıyla gündem oldu. Özge Özder paylaşımında "Ben utanıyorum" dedi.

Magazin 15-11-2020 08:32

Sadakatsiz’in Derya’sı Özge Özder’den duygusal açıklama! ‘Ağlattınız beni...’

Ünlü oyuncu Özge Özder ve müzisyen eşi Sinan Güleryüz, heyecanlı günler yaşıyor. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından müjdeli haberi duyurdu.

Magazin 08-11-2020 15:43

Sadakatsiz'in Derya’sı Özge Özder hamile!

Ünlü oyuncu Özge Özder ile müzisyen eşi Sinan Güleryüz'ü bebek heyecanı sardı.

Magazin 07-11-2020 10:39

Mucize Doktor'da Kıvılcım öldü mü? Özge Özder ayrıldı mı? Mucize Doktor'a veda mesajı

Mucize Doktor dizisi 2. sezon ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Mucize Doktor'da hastane ortağı Kıvılcım'ı canlandıran Özge Özder'in dizide yer almayacağı daha önce açıklanmıştı. Özge Özder'in oynadığı Kıvılcım karakteri son bölümde öldü. Mucize Doktor'a veda eden Özge Özder ise sosyal medya hesabından bir mesajı yayınladı. Özder, "Başka hikayelerde buluşmak ve yeniden kucaklaşmak dileğiyle" dedi.

Magazin 18-09-2020 01:21

Mucize Doktor'dan ayrılan Özge Özder'den flaş açıklama! 'Bana kızıyorsunuz ama...'

Özge Özder Mucize Doktor dizisinden ayrılmasıyla gündem olmuştu. 'Mucize Doktor' dizisinden ayrılan ünlü oyuncu bu kararın kendisine ait olmadığını ve yapım şirketi tarafından kadrodan çıkarıldığını açıkladı.

Magazin 14-06-2020 11:31

Mucize Doktor'da Özge Özder'den sonra Merve Dizdar da ayrılıyor

Mucize Doktor dizisinde Özge Özder’den sonra bomba bir ayrılık daha yaşanıyor. Mucize Doktor dizisinde Merve Dizdar da diziden ayrılıyor.

Magazin 14-06-2020 08:00

Mucize Doktor dizisinde flaş ayrılık! Özge Özder veda ediyor?

Coronavirus salgını nedeniyle alınan tedbir kararlarının ardından çekimlerine ara veren, reyting rekortmeni Mucize Doktor dizisi yeni sezon çekimlerine temmuz ortasında başlayacak.

Magazin 12-06-2020 17:21

Mucize Doktor ne zaman başlayacak? Reha Özcan ve Özge Özder'den Mucize Doktor açıklaması

Fox TV'nin reyting rekorlar kıran dizisi Mucize Doktor'un çekimleri koronavirüs salgını nedeniyle durdurulmuştu. Mucize Doktor son olarak 26 Mart Perşembe günü 28. son bölümüyle ekrana gelmişti. Dizinin hayranları yeni bölüm tarihini merakla beklerken, başrol oyuncuları Reha Özcan ve Özge Özder'den açıklama geldi. Peki Mucize Doktor ne zaman başlayacak?

Magazin 12-05-2020 01:26

Mucize Doktor dizisinin Kıvılcım'ı Özge Özder, YouTube kanalı açtı!

Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım rolünü canlandıran ünlü oyuncu Özge Özder, Youtube kanalında ilk videosunu paylaştı.

Magazin 27-12-2019 22:27

Mucize Doktor'da oynayan Özge Özder Jet Sosyete'ye transfer oldu

Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakterini oynayan Özge Özder, yayın hayatına Puhu TV'de devam eden Jet Sosyete dizisinde rol aldı.

Magazin 30-10-2019 09:50

Mucize Doktor'un Kıvılcım'ı Özge Özder cesur pozlarıyla yürek hoplatıyor

Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakterine hayat veren ünlü oyuncu Özge Özder, cesur pozlarıyla Instagram'ı sallıyor. İşte güzel oyuncunun olay pozları...

Magazin 15-10-2019 13:49

Ünlü çiftten balayı pozu!

Ünlü oyuncu Özge Özder ve uzun süredir aşk yaşadığı müzisyen Sinan Güleryüz geçtiğimiz ay dünyaevine girmişti.

Magazin 15-08-2018 09:54

Özge Özder ve Sinan Güleryüz balayı için Bali'de!

Ünlü oyuncu 29 Temmuz'de nikah masasına oturmuştu... Özge Özder ve eşi Sinan Güleryüz düğün yorgunluğunu atıyor

Magazin 10-08-2018 14:37

Balayında da beraberler!

Hafta sonu evlenen Özge Özder, arkadaş grubuyla Bodrum'a gitti...

Magazin 02-08-2018 10:31

Oyuncu Özge Özder ile müzisyen Sinan Güleryüz evlendi

Ünlü oyuncu Özge Özder ve uzun zamandır aşk yaşadığı müzisyen sevgilisi Sinan Güler dünyaevine girdi.

Magazin 29-07-2018 23:01

Özge Özder'e 8 yaş küçük sevgili!

Oyuncu Özge Özder, yaklaşık bir yıldır müzisyen Sinan Güleryüz ile aşk yaşıyor.

Magazin 22-12-2017 16:09