Özgür Özberk Haberleri

Ünlü oyuncu Özgür Özberk’e trafik magandası şoku! Sokak ortasında darp edildi... “Yerde kafama tekme yedim”

Ünlü oyuncu Özgür Özberk, sokak ortasında yaya geçidinden süratli geçtiği için uyardığı sürücü tarafından darp edildi. Kadıköy’de yaşanan olay saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken Özberk sosyal medya hesabından, "Yerde kafama tekme yedim ve kaldırıma kafamı çarptım" açıklamasında bulundu.

Magazin 27-06-2023 15:31

Ünlü oyuncu Özgür Özberk trafikte saldırıya uğradı! Hastaneden fotoğraf paylaştı

Ünlü oyuncu Özgür Özberk, trafikte girdiği tartışma sonucunda darbedildi. Yaralanan Özberk hastanede çekilen fotoğrafını paylaşarak "Bu ülkede şansa yaşıyoruz, bıktım bu ülkedeki gündelik saçmalıklardan. Siz siz olun gözünüzü dört açın ve gereksiz tartışmalara girmeyin." dedi.

Magazin 19-06-2023 19:11

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Derya'sı Özge Özberk'in kardeşi de ünlü oyuncu çıktı! Meğer Yasak Elma'nın yıldızıymış

Başrollerini Ertan Saban, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş ve Burak Demir'in paylaştığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle ekranlara dönen güzel oyuncu Özge Özberk hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı. Özge Özberk'in kardeşinin Yasak Elma'nın yıldızı olduğunu duyanlar şaşıp kaldı.

Magazin 19-10-2022 10:15

Erkenci Kuş'tan ayrıldı Yaralı Kuşlar'a başrol oldu

Erkenci Kuş dizisine veda eden Özgür Özberk diziden ayrıldıktan hemen sonra yeni bir diziyle anlaştı. Özberk 'Yaralı Kuşlar'da başrol oynayacak.

Magazin 06-02-2019 14:25

Özgür Özberk

Özgür Özberk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Özgür Özberk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Erkenci Kuş dizisinde şaşırtan ayrılıklar!

Demet Özdemir ve Can Yaman'ın başrollerini paylaştığı Erkenci Kuş dizisine iki oyuncu veda etti. Özgür Özberk ve Sevcan Yaşar, Erkenci Kuş dizisinden ayrıldı.

Magazin 04-02-2019 09:32