Paco Rabanne Haberleri

Bvlgari'den Hermes'e, Hugo Boss'tan Versace'ye Amazon'un en çok satan erkek parfümleri

Birbirinden farklı kokulara sahip parfümler, uzun süre kalıcı etkisiyle çevrenizdekilerin başını döndürmeyi başarıyor. Siz de teninize uygun bir imza kokusu arıyorsanız kalıcılığı yüksek olmasıyla öne çıkan EDP parfümlere göz atabilirsiniz. Sizin için Amazon'un en çok satan erkek parfümlerini derledik.

Haber 14-08-2023 16:39

Muhteşem kokularıyla baş döndüren en iyi erkek parfüm önerileri

Bu yıl, erkek parfümleri için oldukça hareketli bir yıl oldu. Yeni trendler, klasiklerin yeniden yorumlanması ve farklı nota kombinasyonları ile karşımıza çıkan birbirinden güzel parfümler bu yıl da erkeklerin ilgisini çekmeyi başardı. Peki, yılın en iyi erkek parfümleri hangileriydi? Sizler için bu yılın öne çıkan parfümlerini mercek altına alıyor, kokunuzla gözleri üzerinize çekmenize yardımcı olacak öneriler sunuyoruz. Hazırsanız hep beraber en iyi erkek parfümlerine göz atalım!

Haber 07-07-2023 10:10

Sıradışı ve baştan çıkarıcı kokusuyla Paco Rabanne Olympea parfüm incelemesi ve yorumları

Paco Rabanne Olympea, baştan çıkarıcı ve unutulmaz bir kadın parfümü olarak piyasaya sürüldü. Yeni çağın tanrıçası temasıyla tasarlanan Olympea, bir savaşçının gücü ile bir kadının güzelliğini birleştiriyor. Taze ve oryantal notaların birleşimi yemyeşil tazelik ve feminenlikle harmanlanıyor. Olympea, hem gündüz hem gece kullanım için uygun ve kendine özgü bir imza kokusu yaratmak isteyen her kadının koleksiyonunda bulunması gereken bir parfüm. Bu eşsiz parfümü sizin için inceledik.

Haber 31-03-2023 15:33

Kadınların mutlaka göz atması gereken 2023'ün en iyi kadın parfümleri

Teninizle bütünleşen parfümün eşsiz kokusuyla hafızalarda yer edinmeye ne dersiniz? Eğer imza kokunuz olacak bir parfüm arayışındaysanız 2023 en iyi kadın parfümlerinden oluşan seçkimize mutlaka bakmanızı öneririz. Önerilerimiz doğrultusunda teninize en çok yakışacak parfümü bulabilir, büyüleyici kokunuzla baş döndürebilirsiniz. Gelin, o halde keşfedelim.

Kadin 09-03-2023 08:56

Dünyaca ünlü tasarımcı Paco Rabanne hayatını kaybetti

Tasarladığı parfüm ve kıyafetlerle birçok ülkede adından söz ettiren moda dünyasının önemli isimlerinden Paco Rabanne 88 yaşında yaşamını yitirdi.

Magazin 04-02-2023 01:51

Tek bir fıs ile saatlerce güzel kokmanızı sağlayacak etkileyici parfüm önerileri

"Bir parfümüm olsun, tek bir fıs ile saatlerce güzel kokayım, karşı konulmaz bir çekiciliğe sahip olayım" diyenlerdenseniz doğru yerdesiniz! Sizin için kalıcılığıyla öne çıkan, her zaman güzel kokmanızı sağlayacak etkileyici kadın ve erkek parfümlerinin olduğu harika bir liste hazırladık. Üstelik seçkimizdeki parfümlerin birçoğu da şu an indirimde! Haydi detaylara geçelim.

Haber 17-11-2022 14:30