Panseksüel Haberleri

Kocasının eşcinsel olduğunu itiraf etti! Kimseyi dinlemeden mutlu evliliklerine devam ediyorlar

35 yaşındaki Brynn Embley ve 33 yaşındaki Matthew Neilson dışarıdan normal görünen mutlu bir çift izlenimi veriyor. Ancak bu çifti diğerlerinden ayıran en önemli özellik ise birbirlerine karşı hissettikleri derin sevgi. Matthew Neilson kendisini eşcinsel olarak tanımlarken aralarındaki öze bağ sayesinde ikili mutlu bir evliliğe imza atmayı başardı.

Trend 11-11-2021 10:46

Cara Delevingne’dan dudak uçuklatan cinsel ilişki itirafı

Son yılların popüler model ve oyuncularından Cara Delevingne, yaptığı yeni bir itirafla yine olay yarattı. Kendisini panseksüel olarak tanımlayan ünlü model, cinsel ilişki itirafıyla yine herkesi çok şaşırttı.

Magazin 19-10-2021 08:49

Bella Thorne mesajını çıplak pozlarla verdi!

Cesur pozlarıyla tanınan oyuncu ve şarkıcı Bella Thorne, National Coming Out Day gününü çıplak pozlarla kutladı.

Magazin 17-10-2021 08:43

Cinsel ilişki açıklamaları gündemde olan Lottie Moss şimdi de kalçasındaki dövmeyi gösterdi

Modellik kariyerine devam ettiren Lottie Moss, aynı zamanda sosyal medyayı da aktif şekilde kullanıyor. Lottie Moss son olarak kalçasındaki dövmeyi göstermek için cesur bir poza imza attı.

Magazin 04-10-2021 14:03

Seks oyuncağından ayrıldı, kül tablasına âşık oldu: Metal dokunuşunu seviyorum

Geçen yıl bir şişme bebekle evlendiğini söyleyen adam, bu kez de kül tablasına deli gibi âşık olduğunu iddia ediyor ve ona suni bir vajina taktırmayı planlıyor. Yuri Tolochko adındaki adam, yeni aşkı için, ''Acımasız kokusunu, tenimdeki metal dokunuşunu seviyorum'' şeklinde konuşuyor.

Haber 03-09-2021 14:22