Pavel Durov Haberleri

Telegram'ın kurucusu 'WhatsApp'tan uzak durun' dedi! Arkasında çarpıcı bir neden saklı

WhatsApp milyarlarca kişinin telefonunda yüklü. Ancak WhatsApp rakibi mesajlaşma uygulaması Telegram'ın kurucusu Pavel Durov'dan WhatsApp kullanıcılarına 'uygulamadan uzak durun' uyarısı geldi. Durov, kullanıcıları WhatsApp yerine başka herhangi bir mesajlaşma uygulamasını kullanmaya çağırdı. Durov'un bu çağrısının arkasında ise dikkat çekici bir neden var.

Haber 07-10-2022 09:53

Putin'e kafa tutmuştu! Rusya'nın Mark Zuckerberg'i Pavel Durov'un ilham veren öyküsü

Rusya'nın Mark Zuckerberg'i olarak anılan Pavel Durov'un, devletlerin, kişisel verilere ulaşmasını önlemek için Telegram'ı kurduğunu biliyor muydunuz? İşte Pavel Durov'un nefes kesen hayat hikayesi...

Haber 12-10-2021 09:59

Telegram'ın kurucusu Pavel Durov açıkladı! WhatsApp'ın çöktüğü gün Telegram'ın yıldızı parlamış

Telegram'ın kurucusu Pavel Durov, WhatsApp'ın rakibi olan Telegram'ın Facebook, WhatsApp ve Instagram'ın çöktüğü büyük Facebook kesintisinde 70 milyondan fazla yeni kullanıcı kazandığını açıkladı.

Haber 06-10-2021 11:28

Rus hükümeti Telegram üzerinde güçlü bir etkiye sahip

Telegram hafta sonu yapılan parlamento seçimlerinde oylama sırasında Rus muhalefet lideri Alexei Navalny’nin Telegram sohbet botlarının tümünü geçici olarak engelledi.

Haber 21-09-2021 11:28

Apple ve Google siber saldırıların baş aktörü konumunda

Akıllı telefonların güvenliği konusunda her iki firmanın çok büyük sorumlulukları var. Özellikle Google tarafından geliştirilen Android işletim sisteminde çok fazla güvenlik açığı olduğu ifade ediliyor.

Haber 27-07-2021 09:42

Telegram'ın kurucusundan iPhone kullanıcıları için 'dijital köle' benzetmesi!

Telegram'ın kurucusu Pavel Durov, Telegram kanalı üzerinden açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında Apple'ı ve iPhone'ları hedef alan Durov, iPhone kullanan herkesi dijital kölelere benzetti.

Haber 20-05-2021 09:28