Pelin Hürman

Pelin Hürman

Pelin Hürman Haberleri

'Sağdan Sola Donat' sözleriyle çok konuşulmuştu! Pelin Hürman son haliyle gündem oldu

Beyaz TV'nin YouTube kanalında yayınlanan 'Her Açıdan' programında 'Cin çıkarma seansı' yaparak adından söz ettiren ve kendisini 'Metafizik Uzmanı' olarak tanıtan Pelin Hürman şimdi de son haliyle gündem oldu. 'Sağdan Sola Donat' sözleriyle hafızalara kazınan Hürman'ın son haline adeta yorum yağdı.

Magazin 27-01-2024 16:02

Canlı yayında 'cin çıkarma seansı' yapan Pelin Hürman geri döndü! 'Sabrımı taşıran insanlar var' deyip ücret tarifesini açıkladı

Beyaz TV'deki 'cin çıkarma seansı' ile gündeme gelen Pelin Hürman, 'üfürükçü, muskacı olmadığını ve yaptığının cin çıkarma değil bir davet olduğunu' öne süren 'Donatçı' lakabı ile sosyal medyada gündem olmuştu. Yeni bir paylaşım yapan Hürman, son açıklamalarıyla dikkatleri çekti.

Magazin 11-01-2023 15:59

Canlı yayında 'cin çıkarma seansı' yapmıştı! Pelin Hürman Armağan Çağlayan'a anlattı

'Cin çıkarma seansı' yaparak gündem olan Pelin Hürman Armağan Çağlayan'a konuk oldu. Hürman kendisine gelenlerden para almadığını o kişilerin gönüllerinden koparak verdiklerini kabul ettiğini söyledi. Pelin Hürman ayrıca "1400 cin kavmini komutlandırabiliyorum. Ve bunu herkes bir gün anlayacak. Gerçekten bu varlıklar var" dedi.

Magazin 07-08-2022 12:15

Canlı yayında 'cin çıkarma seansı' yapan Pelin Hürman: Bana 'şarlatan' diyen ünlüler...

Canlı yayında 'cin çıkarma seansı' yapan Pelin Hürman sosyal medyanın diline düşmüştü. Demet Akalın, Hacı Sabancı gibi ünlü isimlerin dalga geçtiği Pelin Hürman yaptığı açıklamada hodri meydan dedi.

Magazin 26-06-2022 08:40

Diğer Haber Etiketleri

Pelin Hürman

Hacı Sabancı 'cin çıkarma seansı' yapan Pelin Hürman'ı ti'ye aldı

Sosyetenin dikkat çeken isimlerinden Hacı Sabancı, canlı yayında 'cin çıkarma seansı' yapan Pelin Hürman'ı fena ti'ye aldı. Yeni yaşını kutlayan Hacı Sabancı'nın pastası ve paylaşıma yaptığı not dikkat çekti.

Magazin 23-06-2022 12:55

Canlı yayında 'cin çıkarma seansı' yapan Pelin Hürman'dan tepki! Reklamın iyisi kötüsü olmaz! Emeğimle gelemediğim yerlere iki saatte geldim

Beyaz TV'deki 'cin çıkarma seansı' ile gündeme gelen Pelin Hürman, 'üfürükçü, muskacı olmadığını ve yaptığının cin çıkarma değil bir davet olduğunu' öne sürdü. Hürman, "Reklamın iyisi kötüsü olmaz; emeğimle gelemediğim yerlere iki saatte geldim" dedi.

Magazin 22-06-2022 07:53

Canlı yayında 'cin çıkarma seansı' yapan Pelin Hürman'in eski hali gündem oldu!

Kendisini 'metafizik uzmanı' olarak tanıtan Pelin Hürman, canlı yayında 'cin çıkarma seansı' yapmasıyla iki gündür Türkiye'nin gündeminde! Sosyal medyada 'Donat Reis' lakabı takılan Pelin Hürman'ın eski görüntüsü de sosyal medyada gündeme geldi.

Magazin 22-06-2022 07:27