Pelin Sönmez Haberleri Ve Son Dakika Pelin Sönmez Haberleri

Pelin Sönmez Haberleri Ve Son Dakika Pelin Sönmez Haberleri

Akasya Durağı dizisinde canlandırdığı Dilek rolüyle tanınan oyuncu ve şarkıcı Pelin Sönmez, uzun yıllardır ekrandan uzakta bir hayat sürüyor.

Pelin Sönmez Haberleri

Akasya Durağı'nın Dilek'i Pelin Sönmez sakin bir hayat yaşıyor! Sessiz sedasız boşanmıştı, işte son hali...

Bir dönemin efsane dizisi Akasya Durağı'nda hayat verdiği Dilek karakteriyle tanınan Pelin Sönmez gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Sessiz sedasız boşanan Pelin Sönmez'in son hali beğeni topladı.

Magazin 26-02-2024 08:21

Akasya Durağı'nın Dilek'i Pelin Sönmez son haliyle şaşırttı! İddialı pozlarına yorum yağdı! 'Aman Osman Ağa görmesin'

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Akasya Durağı dizisinde hayat verdiği Dilek karakteriyle hafızalarımıza kazınan Pelin Sönmez uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Yıllar içindeki değişimiyle herkesi şaşırtan Sönmez'in sosyal medyadaki paylaşımları büyük ilgi görüyor. Güzel oyuncunun iddialı pozları beğeni ve yorum yağmuruna tutuluyor.

Magazin 10-11-2023 16:05

Akasya Durağı’nın Dilek’i Pelin Sönmez tek celsede boşandı! Gizlilik kararı çıktı

Bir dönemin efsane dizisi Akasya Durağı'nda hayat verdiği Dilek karakteriyle hafızalarımıza kazınan Pelin Sönmez, 2018 yılında evlendiği iş insanı Cem Candar’dan boşandı. Boşanma davası için gizlilik kararı alındı.

Magazin 18-07-2023 12:51

Akasya Durağı'nın Dilek'i Pelin Sönmez'in son hali şoke etti! Osman Ağa'nın kızı artık bambaşka biri

Bir dönem izleyiciyi ekranı başına kilitleyen Akasya Durağı dizisinde Dilek karakterine hayat veren Pelin Sönmez son haliyle şaşırttı. Şimdilerde evli olan ve yaptığı estetiklerle değişime uğrayan Sönmez, dizide Cezmi Baskın'ın hayat verdiği ''Osman Ağa'' karakterinin kızı Dilek'i canlandırıyordu. İşte Pelin Sönmez'in son hali...

Magazin 05-04-2023 23:34

Pelin Sönmez

Pelin Sönmez Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pelin Sönmez Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Akasya Durağı'nın Dilek'i Pelin Sönmez'in son haline yorum yağdı! ''Usman Aga görmesin''

Başrollerini Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen ve Onur Şan'ın paylaştığı Akasya Durağı dizisiyle akıllara kazınan güzel oyuncu Pelin Sönmez, yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı. Pelin Sönmez'in paylaşımlarına, sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 23-10-2022 12:03

Akasya Durağı'nın Dilek'iydi! Pelin Sönmez son haliyle şaşkına çevirdi

Akasya Durağı dizisinde canlandırdığı Dilek rolüyle tanınan oyuncu ve şarkıcı Pelin Sönmez, uzun yıllardır ekrandan uzakta bir hayat sürüyor. 2018 yılında evlenen ve oyunculukla şarkıcılığı bırakan Pelin Sönmez, merak konusu oldu.

Magazin 08-02-2022 04:07