Plummer Haberleri

Ay'ın Düşüşü oyuncuları kimdir, konusu ne? Ay'ın Düşüşü (Moonfall) nerede ve kaç yılında çekildi?

Ay'ın Düşüşü filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Orijinal adı Moonfall olan Ay'ın Düşüşü filmi bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Roland Emmerich tarafından yazılan ve yönetilen bir bilimkurgu aksiyon filmi Ay'ın Düşüşü filminin detayları sorgulanmaya başladı. Peki, Ay'ın Düşüşü oyuncuları kimdir, konusu ne? Ay'ın Düşüşü (Moonfall) nerede ve kaç yılında çekildi?

Magazin 26-07-2023 19:49

Harika bir film istiyorum! diyenlere en iyi filmlerden seçtiğimiz film önerileri

"Film izlemeye bayılırım ama ne izleyeceğimi bilmiyorum." diyorsanız doğru yerdesiniz! Sizin için bir araya getirdiğimiz gerilimden korkuya, fantastikten komediye, romantizmden animasyona kadar farklı türlerden oluşan dev film listemizden dilediğinizi seçerek evinizde sinema keyfi yapmaya hazır olabilirsiniz. İşte, Disney Plus'taki en güzel filmler!

Magazin 25-05-2023 18:28

Danny Collins filmi konusu nedir, hangi oyuncular oynuyor? Al Pacino'dan efsane bir film Danny Collins!

Danny Collins filmi bu akşam ekranlara gelerek yeniden izleyiciyle buluşuyor. Danny Collins , Dan Fogelman'ın yazıp yönettiği 2015 yapımı Amerikan komedi-drama filmidir. Sinema TV televizyon kanalında yayınlanacak olan filmde efsane sinema oyuncusu Al Pacino başrolde bulunuyor. Peki Danny Collins filmi konusu nedir, hangi oyuncular oynuyor? İşte filme dair detaylar..

Magazin 02-02-2023 19:34