Prof. Dr. Osman Müftüoğlu Haberleri

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu önerdi: Hafızayı güçlendiriyor, sindirimi kolaylaştırıyor! 1 kaşığı mucize

Sağlık açısından sıkça faydalı bilgiler veren Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, başta beyin olmak üzere vücuda çok faydalı üç baharatı açıkladı. Düzensiz ve sağlıksız beslenme, stres, düzensiz uyku, çok fazla ekrana maruz kalma gibi etkenlerin neden olduğu unutkanlık problemi birçok kişide görülebiliyor. Bu baharatlar, unutkanlık gibi zihinsel sorunlara iyi geliyor.

Haber 15-09-2023 09:20

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'ndan mucize karışım! Cinsel gücü artırıyor, libidoyu yükseltiyor

Çiftler arasında yaşanan cinsel sorunlar büyük problemlere yol açabiliyor. Stres, uykusuzluk, yorgunluk gibi nedenler libidonun ve cinsel gücün azalmasına neden olabiliyor. Bu problemler için zararlı ilaçlar kullanmak yerine doğal karışımlar daha çok tercih ediliyor. Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nun önerdiği bu karışım sayesinde cinsel hayatınız daha etkili hale gelebilir.

Haber 08-09-2023 10:01

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu paylaştı! Cinsel gücünüzü artıracak, libidonuzu yükseltecek karışım

Cinsel sorunlar oldukça büyük probleme neden olabiliyor. Zamanla düşen libidoyu ve cinsel gücü artırmak için çeşitli çözümler aranıyor. Bu problemler için zararlı ilaçlar kullanmak istemeyenler doğal karışımları tercih ediyor. Birçok doğal karışımın cinsellik üzerinde etkili olduğu biliniyor.

Haber 19-01-2023 09:26

Osman Müftüoğlu, herkesin merak ettiği soruyu yanıtladı: Limonlu su mu, sirkeli su mu?

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, uzun zamandır herkesin merak cevabını merak ettiği soruyla ilgili konuştu. Kilo vermek ve metabolizmasını hızlandırmak isteyenlerin sabahları aç karnına içtiği limonlu su ve sirkeli su arasından hangisinin daha etkili olduğu merak ediliyor. Katıldığı programda bu soruya yanıt veren Prof. Dr. Müftüoğlu, beklenenlerin aksine şaşırtıcı bir yanıt verdi.

Haber 12-08-2022 15:50

Osman Müftüoğlu’ndan ilaç gibi tarif: Zeytinyağıyla karıştırın

Takipçilerine sağlık alanında önemli tavsiyelerde bulunan Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, geçtiğimiz günlerde kabızlıkla ilgili öneride bulunmuştu. Osman Müftüoğlu’nun bu önerisi ise ağrı şikâyeti yaşayanlara ilaç gibi gelecek. Ömrü uzattığı bilimsel olarak kanıtlanan zeytinyağının başrolde olduğu mucize karışımı her gün bir kaşık tükettiğinizde etkisini göreceksiniz.

Haber 17-06-2022 06:59

Zehir gibi hafıza için aklın sütü şart! Osman Müftüoğlu, o vitamini işaret etti

Güçlü bir hafıza her yaştan insanın ihtiyaç duyduğu en önemli özelliklerden biridir. Kimisinin hafızası çok güçlüyken kimisi ise söylenileni anında unutabiliyor. Verdiği sağlık tavsiyeleriyle yardımcı olan Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, hafızanın düşmanlarını ve hafızayı güçlendirmek için gerekli olanları sıraladı. Osman Müftüoğlu, güçlü bir hafıza için herkesin "Aklın sütü" dediği vitamini kullanması gerektiğinin altını çizdi.

Haber 08-06-2022 11:21

Osman Müftüoğlu kabızlığın kesin çözümü için tarif verdi!

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, televizyon ekranlarından kendisini takip edenlere sağlıklı tavsiyeler veriyor. Türkiye’de yaşayanların en sık yaşadığı şikayetlerden biri olan kabızlıkla ilgili konuşan Osman Müftüoğlu, bu sorunu yaşayanlar için bazı besinleri önerdi. Kabızlık için bir de tarif veren Osman Müftüoğlu, tarifin nasıl uygulanacağını da anlattı.

Haber 03-06-2022 10:37

Demirel'in doktoru, Cem ile

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in özel doktoru, Numune Hastanesi eski Başhekimi Osman Müftüoğlu, saat 20.00'de İsmail Cem ile görüşmek üzere Dışişleri Konutu'na geldi.

Haber 11-07-2002 20:35