Rege-Jean Page Haberleri

Bridgerton’da Dük’ün diziden ayrılması en çok Kim Kardashian’ı üzdü

Kim Kardashian, Netflix yapımı Bridgerton dizisini çok sevdiğini defalarca dile getirmişti. Dizide Dük’ü canlandıran Regé-Jean Page'in ayrılmasını içine sindiremeyen Kim Kardashian, aynı konuyu yine gündeme getirdi.

Magazin 04-05-2021 16:03

Netflix bu sefer elini çabuk tuttu: Bridgerton dizisinin 3. ve 4. sezonuna onay geldi

Netflix’in en kısa sürede en çok izlenen dizi olma unvanını elinde bulunduran Bridgerton dizisinden yeni haberler var. Geçtiğimiz günlerde dizinin yakışıklı başrol oyuncusu Rege-Jean Page'in dizinin ikinci sezonunda rol almayacağı açıklanırken bu sefer güzel bir haber geldi.

Magazin 14-04-2021 07:22

Bridgerton oyuncusu Rege-Jean Page diziye veda ediyor

Seks sahneleriyle olay olan Netflix dizisi Bridgerton'da Hastings Dükü Simon Bassett’ı canlandıran oyuncu Rege-Jean Page'in dizinin ikinci sezonunda rol almayacağı duyuruldu.

Magazin 06-04-2021 09:22

Sonunda bu da oldu! Bridgerton oyuncuları önce porno sitelerine düştüler şimdi de...

Netflix’in en çok izlenen yapımı Bridgerton'ın çok konuşulan sahneleri parodiye konu oldu. Skeçlerde samimiyet koordinatörlerinin önemi vurgulandı.

Magazin 23-02-2021 07:15

Dungeons and Dragons kadrosu ateş ediyor! Hızlı ve Öfkeli’nin yıldızından sonra bir bomba daha

Bridgerton dizisi ile dünya çapında üne kavuşan Regé-Jean Page, Dungeons and Dragons filminin oyuncu kadrosuna katıldı. Filme son olarak Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldızı Michelle Rodriguez dahil olmuştu.

Trend 17-02-2021 11:26