Revani Haberleri

Muhallebili revani tarifi: Muhallebili revani nasıl yapılır?

Farklı lezzetleri bir araya getirerek yeni ve değişik tarifler denemeyi sevenlerdenseniz muhallebi ve revaniyi buluşturan muhallebili revani tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Türk mutfağının geleneksel iki tatlısını buluşturarak yepyeni bir lezzet oluşturan bu tarif hem lezzetli hem de yapımı oldukça pratik.

Yemek 10-03-2024 19:27

Ballı revani tarifi: Ballı revani nasıl yapılır?

Şerbetli tatlılar Türk mutfağında çok eski zamanlardan bugüne gelmiş olan lezzetleridir. Bunların başında ise Osmanlı saraylarında yapılan ve bugün mutfaklarımıza da girmeyi başaran revani olmuştur. Kendi tatlısını kendi yapanlardansanız revani için farklı bir lezzet seçeneği olan ballı revani tarifimizi mutlaka deneyin. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 08-03-2024 19:18

Havuçlu tarçınlı revani tarifi: Havuçlu tarçınlı revani nasıl yapılır?

Türk mutfağına has ve tarihçesi çok eski yıllara dayanan birçok tatlı veya tuzlu yiyecek bulunur. Bunlardan biri de Osmanlı döneminden bugüne dek ulaşmayı başarmış olan revani tatlısıdır. Saray aşçıları tarafından yapılan bu lezzeti günümüzde havuçlu tarçınlı olarak siz de kendi mutfağınızda yapabilir, sofralarınıza bambaşka bir lezzet katabilirsiniz.

Yemek 08-03-2024 01:39

Haşhaşlı revani tarifi: Haşhaşlı revani nasıl yapılır?

Türk mutfağının en bilinen en tüketilen ve en eski tatlı tariflerinden biri de revanidir. Osmanlı saraylarından günümüzün mutfaklarına ulaştığı bilinen bu lezzeti bir de aşağıda tarifini verdiğimiz şekli ile haşhaşlı olarak deneyin. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 15-02-2024 00:16

Revani

Revani Hakkındaki Haberler Mynet'te. Revani Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Şerbetli diye ağır olmasına gerek yok: Puf puf kabaran revani tatlısı tarifi! Revani nasıl yapılır?

Şerbetli tatlılar çok sevilse de ağır oldukları için yemekten kaçınılıyor. Şerbetli tatlılar arasında en hafif olan tatlı revani olarak görülüyor. Bu eşsiz lezzetin yapımında yapılan ufak hatalar istenilen tat ve dokudan uzaklaşılmasını sağlıyor. Oysa ki doğru tarif ile leziz kabaran revani tatlısı yapmanız mümkün. Revani tatlısı nasıl yapılır? merak ediyorsanız aşağıda yer alan revani tarifini uygulamalısınız.

Yemek 04-10-2022 07:50