Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Haberleri

Dünya bu görüntüleri konuşuyor! Rusya lideri Vladimir Putin bu kez gülücükler saçtı, espriler yaptı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan Wagner isyanıyla dünya gündeminin bir numaralı ismi haline gelmişti. Putin isyanın bastırılmasının ardından 8 yaşındaki Dağıstanlı bir kız çocuğunu Kremlin’de ağırlayarak keyifli anlarını paylaştı. Rusya liderinin gülücükler saçarak espriler yaptığı anlar gündem oldu.

Trend 05-07-2023 08:42

AK Parti Sözcüsü Çelik, MKYK toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu: (3)

"İkide bir Türk uçaklarını taciz etmekten, gayri askeri statüdeki adaları silahlandırmaktan vazgeçerlerse ve Ege'yi bir Yunan gölü yapma şeklindeki bu gayrimeşru yaklaşımlarından uzak dururlarsa zaten tansiyonun önemli bir kısmı aşağı inmiş olur" - "(AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell'in açıklamaları) Herhalde sömürgecilik nasıl savunulur diye bir paragraf yazılması istenseydi Borrell'inki birincilik alırdı"

Yurthaber 17-10-2022 20:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefonda görüştü

Görüşmede, Putin'den müzakerelere bir şans daha vermesini isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu süreçte kolaylaştırıcı bir rol oynamaya hazır olduklarını kaydetti

Yurthaber 29-09-2022 20:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmesi sona erdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmesi sona erdi

Yurthaber 16-09-2022 17:39

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin görüşmesine ilişkin ortak açıklama yapıldı:

"Liderler, Suriye'de tüm terör örgütlerine karşı mücadelede dayanışma ve eş güdüm içinde hareket etme kararlılıklarını teyit etti" - "İki lider Ukrayna'dan tahıl ve gıdanın taşınmasına yönelik İstanbul Mutabakatına varılmasında iki ülke arasındaki yapıcı ilişkilerin rol oynadığını teyit etti" - "Liderler, Türkiye-Rusya arasındaki samimi, açık sözlü ve güvene dayalı ilişkilerin bölgesel ve uluslararası istikrarın tesisi açısından taşıdığı öneme işaret etti" - "İki lider, Rusya'nın tahıl, gübre ve gübre üretimi için gerekli hammaddenin kesintisiz ihracı dahil, İstanbul Mutabakatının lafzı ve ruhuna uygun şekilde tam olarak uygulanması lazım geldiğinin altını çizdi"

Haber 05-08-2022 20:53