Sabahın Sultanı Seda Sayan Programı Haberleri

Seda Sayan ne zaman başlıyor, hangi günler yayınlanacak? Star TV Sabahın Sultanı Seda Sayan yeni sezon tarihi

Sabahın Sultanı Seda Sayan yeni sezon tarihi merak ediliyor. Sunuculuğunu Seda Sayan'ın üstlendiği program, hafta içi her gün Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Son olarak sezon finali ile yayın hayatına ara veren Sabahın Sultanı Seda Sayan'ın yeni sezon tarihi belli oldu. Peki, Seda Sayan ne zaman başlıyor, hangi günler yayınlanacak? Star TV Sabahın Sultanı Seda Sayan yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Magazin 27-08-2023 15:40

Seda Sayan ne zaman başlıyor? Sabahın Sultanı Seda Sayan yeni sezon tarihi belli oldu!

Seda Sayan ne zaman başlıyor, yeni sezon tarihi belli oldu mu? gibi soruların yanıtları merak edilmeye başlandı. Gündüz kuşağının sevilen programlarından biri olan Sabahın Sultanı Seda Sayan hafta içi her gün ekrana geliyordu. Haziran ayında sezon finali yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan programının yeni sezon tarihi belli oldu.

Magazin 22-08-2023 11:36

Tuğba Ekinci'nin hedefinde bu sefer Seda Sayan vardı! Programı paylaşıp sert çıktı: Bu yüzden oy vermiyorum

Sosyal medya hesabından zaman zaman Hadise, Gülşen gibi isimlere sert çıkan şarkıcı Tuğba Ekinci'nin hedefinde bu sefer gündüz kuşağı programları ve Seda Sayan vardı. Şarkıcı Sabahın Sultanı Seda Seyan’a konuk olan kişileri paylaşarak sitem etti. Ayrıca Ekinci AK Parti'ye oy vermediğini de söyledi.

Magazin 04-04-2023 15:38

Şener Üşümezsoy kimdir, nereli, kaç yaşında? Sabahın Sultanı Seda Sayan'ın konuğu deprem uzmanı Şener Üşümezsoy'un hayatı!

Şener Üşümezsoy, 20 Şubat 2023 Pazartesi günü Star TV'de canlı olarak ekrana gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan programına konuk oldu. Birçok kişi canlı yayın sonrası konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, Şener Üşümezsoy kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, Star TV'de yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan'ın konuğu deprem uzmanı Şener Üşümezsoy'un hayatı ve biyografisi...

Magazin 20-02-2023 10:08

Sabahın Sultanı Seda Sayan bugün var mı, yok mu? Seda sayan ne zaman başlayacak? 20 Şubat 2023 Star TV yayın akışı!

Sabahın Sultanı Seda Sayan programının bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası birçok kanal yayın akışında değişikliğe gitti. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan bugün var mı, yok mu? Seda sayan ne zaman başlayacak? İşte 20 Şubat 2023 Pazartesi Star TV yayın akışı...

Magazin 20-02-2023 08:54

Seda Sayan ve Çağlar Ökten canlı yayında aşka geldi! Dans ettiler

Seda Sayan kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten'ten evlilik teklifi aldığını canlı yayında da açıkladı. Seda Sayan ve genç aşkı canlı yayında romantik anlar yaşadı.

Magazin 14-03-2022 14:38

Seda Sayan dünyaevinin kapısını bir kez daha araladı! Seda Sayan evleniyor mu? Seda Sayan kiminle evleniyor? Seda Sayan kaç kez evlendi?

Seda Sayan yeniden evleneceğine dair söylentiler magazin gündemine bomba gibi düştü. Seda Sayan'ın beraber çalıştığı müzisyen Çağlar Ökten'den evlilik teklifi aldığına dair iddialar sonunda netlik kazandı. İlk evliliğini Rıdvan Kılıç ile 1987 yılında yapan Seda Sayan'ın kaçıncı kez evleneceği de merak konusu oldu. İşte Seda Sayan ve Çağlar Ökten'e tüm dair merak edilenler!

Magazin 11-03-2022 21:13

Sabahın Sultanı Seda Sayan neden yok? Seda Sayan'a ne oldu?

Sabahın Sultanı Seda Sayan'ın ekrana ara vermesinin sebebi herkes tarafından merak edildi. Sabahın "Sultanı Seda Sayan neden yok?" ve "Seda Sayan'a ne oldu?" soruları araştırılırken ünlü isimden son dakika açıklaması geldi. Seda Sayan açıklamasında "Benimle ilgisi yok" dedi.

Magazin 04-01-2022 10:04

Sabahın Sultanı Seda Sayan neden yok? Seda Sayan'dan kötü haber geldi

Hafta içi her gün ekrana gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan programı yayınlanmadı. Seda Sayan'ın sağlık durumuyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Sabahın Sultanı programı sağlık sorunları sebebiyle ara verdi.

Magazin 03-01-2022 12:49

Ata Çağlayan kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Seda Sayan'ın sevgilisi mi?

Seda Sayan'ın, gönlünü Ata Çağlayan'a kaptırdığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Seda Sayan'ın sevgilisi Ata Çağlayan'ın kim olduğu, ne iş yaptığı merak edilmeye başlandı. Peki Ata Çağlayan kimdir, kaç yaşındadır, ne iş yapıyor? Yanıtlar haberimizde...

Magazin 04-10-2021 09:08

Seda Sayan’ın programındaki dansıyla ünlenen doktor, Opr. Dr. Banu Küçükpolat TikTok fenomeni çıktı

Seda Sayan’ın sunumuyla ekranlara gelen Sabahların Sultanı Seda Sayan programında dakikalarca Roman havası oynayan Kalp ve Damar Cerrahı Banu Küçükpolat, TikTok fenomeni çıktı. Ünlü doktorun TikTok takipçileri dans performansından sonra destek olmak için yorumlarda buluştu.

Trend 30-09-2021 12:14

Seda Sayan'ın genç aşkı Nihat Doğan'ı istemedi mi? Format değişti

Nihat Doğan eski sevgilisi Seda Sayan'ın programına çıkacak iken bir anda format değişti. Sayan'ın yeni aşkının kıskançlığının buna sebep olduğu söylenirken ünlü isimden açıklama geldi.

Magazin 20-09-2021 11:04

Seda Sayan ile Mehmet Ali Erbil'in canlı yayında barışacağı haberi tepki çekti

Seda Sayan’la bir süredir küs olan ve geçirdiği sağlık problemlerinin ardından eski günlerine dönen ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil arasındaki küslük ‘Sabahın Sultanı Seda Sayan’da son bulacak. İkilinin karşılıklı çirkin söylemlerinin ardından böyle bir girişimde bulunması ise tepki çekti.

Magazin 17-09-2021 17:43

Seda Sayan'ın programında Gülben Ergen'i gören Seren Serengil: Onun modası geçti

Gülben Ergen Seda Sayan'ın programına konuk olunca Seren Serengil sinirlendi. Seren Serengil'in hedefinde bu sefer Seda Sayan vardı.

Magazin 07-09-2021 09:22

Seda Sayan'da şaşkına çeviren olay! Hamile kadın aşığıyla gardıropta basıldı

Star TV'de Sabahın Sultanı Seda Sayan ismiyle başlayan yeni programda şaşkına çeviren bir olay vardı. 5 aylık hamile kadını ailesi gardıropta sevgilisiyle bastı. Seda Sayan'ın ekrana çıkardığı Gülsüm anlattıkları ile pes dedirtti.

Magazin 24-08-2021 14:17

Seda Sayan müziğe geri döndü! Genç modelle klip çekti

Seda Sayan, Gel Günaha Girelim şarkısı ile sessizliğini bozdu. Genç model ve oyuncu Bilal Çelik ile yeni şarkısı için klip çeken Seda Sayan, verdiği pozlarla da beğeni topladı.

Magazin 17-08-2021 02:38

Sabahın Sultanı Seda Sayan programının yayın günü ertelendi

Seda Sayan'ın Star TV'de sunacağı Sabahın Sultanı Seda Sayan programının yayını ertelendi. Seda Sayan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kararı hayranlarına duyurdu.

Magazin 15-08-2021 22:30