Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Haberleri

Hangi uçak seferleri iptal edildi? 19 Mart Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı iptal edilen uçuşlar listesi!

Kar yağışı ile birlikte Cumartesi- pazar iptal edilen uçak seferleri merak ediliyor. İstanbul'da beklenen kar yağışı sebebiyle 19 Mart tarihinde İstanbul Havalimanı'dan 80, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan ise 20 seferin iptal edildiği açıklandı. Peki hangi uçak seferleri iptal edildi? İşte 19 Mart Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı iptal edilen uçuşlar listesi!

Haber 19-03-2022 11:59

Son Dakika: THY, olumsuz hava nedeniyle 19 Mart'taki 100 seferini iptal etti

Türk Hava Yolları (THY), 19 Mart'ta beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Havalimanı kalkışlı 80 ve Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı 20 seferin iptal edildiğini duyurdu. İşte THY'nin uçuş iptali ile ilgili açıklaması!

Haber 17-03-2022 19:25

THY iptal edilen seferler nelerdir? Yarınki uçuşlar iptal mi? 12-13 Mart Türk Hava Yolları hangi uçuşlar iptal edildi? THY iptal olan uçak seferleri sorgulama ekranı 12 Mart 2022 Cumartesi

THY iptal edilen seferler nelerdir? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar konuya ilişkin yaptıkları araştırmalara hız verdi. İstanbul'da etkili olan kar yağışı sebebiyle hem İstanbul Havalimanı'ndaki hem de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki uçak seferleri iptal edildi. Bu kapsamda THY iptal edilen seferler nelerdir? Yarınki uçuşlar iptal mi? 12-13 Mart Türk Hava Yolları hangi uçuşlar iptal edildi? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte THY iptal olan uçak seferleri sorgulama ekranı...

Haber 12-03-2022 16:23

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ilave sefer iptalleri duyuruldu

Sabiha Gökçen Havalimanı Meydan İşletmesi Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş. (HEAŞ), Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) toplantısının ardından açıklama yaptı. Açıklamada, yüzde 30 oranında uçuş iptal kararına ilave olarak yeni uçuş iptallerinin yapıldığına dikkat çekildi.

Haber 12-03-2022 15:52

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

THY ve Pegasus iptal edilen uçak seferleri sorgulaması nasıl yapılır? İstanbul'da bugün uçuşlar iptal mi? THY ve Pegasus'ta hangi uçuşlar kaldırıldı? 11 Mart 2022 Cuma

THY ve Pegasus iptal edilen uçak seferleri sorgulaması nasıl yapılır? sorusunun yanıtı Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi ile Pegasus tarafından yapılan açıklama sonrası merak konusu oldu. Peki THY ve Pegasus iptal edilen uçak seferleri sorgulaması nasıl yapılır? İstanbul'da bugün uçuşlar iptal mi? THY ve Pegasus'ta hangi uçuşlar kaldırıldı? İşte detaylar...

Haber 11-03-2022 09:22

Pegasus iptal edilen seferler nelerdir? Hangi uçuşlar iptal edildi? İşte Pegasus iptal olan uçak seferleri 11 Mart 2022 Cuma!

Pegasus iptal edilen seferler nelerdir? sorusunun yanıtı havayolu şirketinin çarşamba günü sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımın ardından 11 Mart Cuma gününün en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. Bu kapsamda Pegasus iptal edilen seferler nelerdir? Hangi uçuşlar iptal edildi? sorularının yanıtı vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Pegasus 11 Mart 2022 Cuma iptal olan uçak seferleri ve detaylar...

Haber 11-03-2022 09:11

THY iptal edilen seferler nelerdir? 11 Mart Türk Hava Yolları hangi uçuşlar iptal edildi? THY İptal olan uçak seferleri sorgulama ekranı 11 Mart 2022 Cuma!

THY iptal edilen seferler nelerdir? sorusunun yanıtı Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi'nin Çarşamba günü yaptığı açıklamanın ardından haftanın beşinci gününde de internette en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki THY iptal edilen seferler nelerdir? 11 Mart Türk Hava Yolları hangi uçuşlar iptal edildi? İşte 11 Mart 2022 Cuma THY iptal olan uçak seferleri sorgulama ekranı ve detaylar...

Haber 11-03-2022 09:01

İstanbul'da uçak seferleri iptal mi? İstanbul Havalimanı, THY ve Pegasus iptal edilen uçak seferleri!

İstanbul da dahil olmak üzere pek çok ilde etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle uçak seferlerinin iptal edilip edilmeyeceği sorgulanıyor. Konuyla ilgili olarak THY ve Pegasus’tan beklenen açıklama yapıldı. Uçuşu olan vatandaşlar uçuşlardaki son durumu merak ediyor. Peki, İstanbul’da uçak seferleri iptal mi? İşte 10-11 Mart tarihlerinde İstanbul Havalimanı, THY ve Pegasus iptal edilen uçak seferleri!

Haber 10-03-2022 13:20

THY iptal edilen seferler nelerdir? Türk Hava Yolları hangi uçuşlar iptal edildi? İşte THY İptal olan uçuşlar listesi!

THY iptal edilen seferler nelerdir? sorusunun yanıtı Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi'nin sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımın ardından merak konusu oldu. Bu kapsamda THY iptal edilen seferler nelerdir? Türk Hava Yolları hangi uçuşlar iptal edildi? sorularının yanıtı vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte THY İptal olan uçuşlar listesi...

Haber 09-03-2022 12:11

Sabiha Gökçen'de ele geçirildi! Şampuan kutularından çıkanlar şaşkına çevirdi: Değeri 10 milyon lira

Ülkeye, yasa dışı yollarla sokulmak istenen değerli şeylere bir yenisi daha eklendi. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Birleşik Arap Emirlikleri’nden gelen İranlı yolcunun bagajında yapılan aramada ele geçirilenler şaşkına çevirdi. Şampuan kutularına gizlenen ve piyasa değerinin 10 milyon lira olduğu değerlendirilen pırlanta polis ekiplerince yakalandı.

Haber 23-02-2022 11:20

Sabiha Gökçen’de kahya dehşeti! Hem müşteriye hem şoföre saldırdılar

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda taksi sürücüsü, yolcu aldığı sırada durak kahyası ve arkadaşlarının saldırısına uğradı. Telsiz ve yumrukla darp edilen Turgay Söklü isimli taksi sürücüsü, ''Yolcu taksiye bineceği esnada arkadan adama sarılıp, saldırmaya başladılar. Yolcu ‘istediğim taksiye binerim’ deyince kahya tarafından yumruklanmaya başladı. Ben de ayırmak amaçlı müdahale etmek istedim. O sırada kahyanın arkadaşları da ellerindeki telsizlerle kafama vurmaya başladı. Tomografi çektirdim'' dedi.

Haber 23-02-2022 09:56

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda turistten kafe çalışanına taciz! Çığlığını duyan koştu

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda iğrenç bir olay yaşandı. Romanyalı turist Razvan-Constantin Ursache (24), 23 yaşındaki kadın kafe çalışanını taciz etti. Kadının bağırma seslerini duyanlar polise haber verdi. Gözaltına alınan Romanyalı turist hakkında yurt dışı çıkış yasağı şeklinde adli kontrol tedbiri uygulandı. Taciz anına ilişkin fotoğraflar da ortaya çıktı. İşte olayın detayları!

Haber 05-02-2022 11:24

Uçak seferleri başladı mı? İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlar devam ediyor mu?

Yurt genelinde ve İstanbul'da yaşanan yoğun kar yağışı sebebiyle pek çok konuda aksaklık yaşandı. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, İstanbul Havalimanı'nda uçuşların saat 00.00'a kadar ertelendiği duyurmuştu. Peki uçak seferleri başladı mı? İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlar devam ediyor mu? İşte son durum...

Haber 25-01-2022 15:58

Son Dakika: Anadolujet uçağı Sabiha Gökçen Havalimanı'na acil iniş yaptı

İstanbul -Samsun seferini yapan yolcu uçağı, havalandıktan kısa bir sonra teknik arıza nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na geri dönerek acil iniş yaptı. Herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmazken yolcuların başka bir uçakla Samsun'a gönderileceği öğrenildi.

Haber 09-12-2021 11:05

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda hava ulaşımına sis engeli

İstanbul'da etkili olan sis nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, hava ulaşımında aksamalar yaşanıyor. Birçok uçak havada tur atarken, bazı uçaklar pisti pas geçmek zorunda kaldı. AnadoluJet'in Amsterdam seferini yapan uçağı da, pisti iki kez pas geçmesinin ardından İstanbul Havalimanı'na yönlendirildi.

Haber 09-11-2021 01:03

Fenerbahçe'den taraftara ayaklanma çağrısı

Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçı sonrası konuşan başkan Ali Koç taraftara havalimanına gitme çağrısında bulundu. Sarı lacivertliler bu çağrı sonrası sosyal medya hesabında paylaşımda bulunarak taraftarları Sabiha Gökçen Havalimanı'na davet etti. Ali Koç’un çağrısı üzerine Fenerbahçeli taraftarlar Sabiha Gökçen Havalimanı’nda toplandı.

Spor 17-10-2021 23:07

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metrosunun açılma tarihi belli oldu

İstanbul Havalimanı'na ulaşımı kolaylaştıran metro hattı ile alakalı olarak önemli gelişmeler hakkında bilgi veren T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı AYGM Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün; “Kasım ayı itibariyle Kağıthane’den havalimanına ilk test sürüşünü yapmayı planlıyoruz. Emniyet güvenlik testlerinin sonucuna göre de Mart veya Nisan gibi 2022 yılı ilk çeyreğinde açılışa gitmeyi düşünüyoruz. Sabiha Gökçen metrosunun inşaat faaliyetleri yüzde 90’nı geçti ” dedi.

Finans 12-10-2021 10:15

Sabiha Gökçen Havalimanı filosuna tam donanımlı 3 itfaiye aracı eklendi

Sabiha Gökçen Havalimanı filosuna tam donanımlı 3 itfaiye aracı eklendi

Yurthaber 29-09-2021 09:45

Hızla yükseliyor! Geçen yıla göre yüzde 34 arttı

Pandemi önlemleri ve aşılama oranlarının artmasıyla birlikte Sabiha Gökçen Havalimanında yolcu sayıları her geçen gün artıyor. Sabiha Gökçen Havalimanından bu yılın ilk 7 ayında 11,8 milyon yolcunun geçiş yaptığı açıklandı. Buna göre yolcu sayısı geçen yıla oranla yüzde 34 artış gösterdi.

Finans 25-08-2021 09:54

Ekipleri harekete geçiren olay! AnadoluJet uçağına bomba ihbarı

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Samsun seferine hazırlanan TK-7238 sefer sayılı AnadoluJet uçağına, bomba ihbarı yapıldı. Uçakta bomba araması yapan polisin kontrollerinin ardından ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı. Samsun seferini AnadoluJet uçağı, 2 saatlik gecikmeyle havalanacak. Öte yandan, THY Basın Müşaviri Yahya Üstün de konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Haber 23-08-2021 22:33

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda çantayı böyle çaldılar

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Umman uyruklu A.H.M.H.S.S'nin çantasını çaldıkları tespit edilen 3 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 2'si tutuklanırken, hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 01-08-2021 23:25

Son Dakika: Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yangın! Ekipler sevk edildi

Son dakika haberine göre Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki bir binada yürütülen izolasyon çalışmaları esnasında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Haber 01-07-2021 10:38

İstanbul'da uçuşlara yağmur engeli

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na inmesi planlanan uçaklar, İstanbul Havalimanı'na yönlendiriliyor.

Finans 16-06-2021 14:07

İstanbul'da uçuşlara yağmur engeli

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na inmesi planlanan uçaklar, İstanbul Havalimanı'na yönlendiriliyor.

Haber 16-06-2021 11:39

Sabiha Gökçen'de akılalmaz olay! Valizden 3 bin 300 tane sülük çıktı

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yabancı uyruklu yolcunun valizinden 3 bin 300 tane tıbbi sülük ele geçirildi. Canlı olduğu anlaşılan sülüklerin Kırgızistan'a götürülmek istendiği öğrenildi. Doğal yaşam alanına bırakılan sülükleri kaçak yollarla yurt dışına götürmek isteyen yolcuya 54 bin 555 TL idari para cezası kesildi.

Haber 08-04-2021 11:53

Sabiha Gökçen Havalimanı işgal girişimi davası sanığı Konya’da yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında açılan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanını işgal girişimi davasında hapis cezasına çarptırılan ve hakkında yakalama kararı bulunan ihraç uzman çavuş Konya’da yakalandı.

Haber 03-03-2021 23:15