Sabina Toziya Haberleri

Sabina Toziya kimdir? Sabina Toziya kaç yaşında ve neden öldü?

Usta oyuncu Sabina Toziya hayata gözlerini yumdu. En son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Sabina Toziya 8 ay önce beynindeki tümör sebebiyle bir operasyon geçirmişti. Sabina Ajrula Toziya, Makedon sinema ve dizi oyuncusudur. İşte ayrıntılar...

Magazin 12-08-2021 00:00

Oyuncu Sabina Toziya vefat etti

Oyuncu Sabina Toziya vefat etti

Yurthaber 11-08-2021 00:25

Usta oyuncu Sabina Toziya hayatını kaybetti! Acı haberi EDHO'nun senaristi duyurdu

Bir süre önce beynindeki tümör nedeniyle ameliyat olan usta oyuncu Sabina Toziya (75) hayatını kaybetti. Sabina Toziya son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hayriye Çakırbeyli rolünü canlandırmıştı. Acı haberi de EDHO'nun senaristi Bahadır Özdener duyurdu. EDHO'da Hızır Çakırbeyli'yi canlandıran Oktay Kaynarca da usta sanatçı Sabina Toziya için duygusal bir paylaşım yaparak "Uğurlar olsun canımın içi nurlar içinde uyu" dedi.

Magazin 11-08-2021 00:03

EDHO oyuncusu Sabina Toziya'nın sağlığı nasıl? Oktay Kaynarca açıkladı

EDHO'nun yıldızı Oktay Kaynarca beyninde tümör olduğu için diziden ayrılan Sabina Toziya'nın sağlığı ile ilgili açıklama yaptı.

Magazin 05-03-2021 10:57

Sabina Toziya

Sabina Toziya Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sabina Toziya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' ekibinden Sabina Toziya paylaşımı

Beyninde tümör tespit edilen ve ameliyat olan Sabina Toziya, rol aldığı diziden ayrılmak zorunda kaldı. Toziya'nın rol arkadaşları, 74 yaşındaki oyuncu için sosyal medyadan paylaşımlarda bulunarak, takipçilerinden dua istedi.

Magazin 20-01-2021 14:44

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179. son bölüme Hayriye Çakırbeyli'nin ölümü damga vurdu! Sabina Toziya EDHO'dan neden ayrıldı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 19 Ocak Salı akşamı 178. son bölümüyle ekrana geldi. EDHO son bölüme Hızır ve İlyas'ın anneleri Hayriye Çakırbeyli'nin ölümü damga vurdu. EDHO'da Hayriye Çakırbeyli rolünü canlandıran usta oyuncu Sabina Toziya ise 179. bölümde diziye veda etti. Ünlü oyuncunun beyninde çıkan tümör nedeniyle ameliyat olduğu ve bu nedenle diziden ayrıldığı ortaya çıktı. İşte EDHO son bölümde Hızır'ın annesi Hayriye'ye veda sahnesi.

Magazin 20-01-2021 01:45

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hayriye Çakırbeyli öldü mü? Sabina Toziye diziden ayrılıyor mu? EDHO 179. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin merakla beklenen 179. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Atv'nin fenomen dizisi EDHO'nun yeni bölümünde herkesi şaşırtacak bir ayrılık yaşanacak. Yeni bölümde Çakırbeyliler'in evine yapılan silahlı saldırıda Hızır ve İlyas'ın anneleri Hayriye Çakırbeyli vurularak ölüyor. EDHO'da Hayriye Çakırbeyli rolünü canlandıran usta oyuncu Sabina Toziya ise 179. bölümde diziye veda ediyor.

Magazin 18-01-2021 02:25