Sağanak Yağış Uyarısı Haberleri

Meteoroloji o illeri tek tek uyardı! Kuvvetli olacak... İşte son hava durumu tahmini

Tüm yurtta vatandaşlar "Ne zaman kar yağacak?" sorusunun yanıtını merak ederken halk arasında kuraklık endişeleri de baş göstermiş durumda. Son olarak Meteoroloji'den hava durumuna ilişkin önemli bir tahmin ve uyarı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Ege Bölgesi ve Marmara'nın belirli noktalarında yarın için fırtına ve şiddetli rüzgar bekleniyor. Öte yandan yarın Ege Bölgesi'nde sağanak ve gök gürültülü sağanak olması tahmin ediliyor.

Haber 09-01-2023 17:21

Son dakika: Hava durumu nasıl olacak? Yağmur yağacak mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden kritik uyarı...

Son dakika haberine göre hava durumunun nasıl olacağı araştırılmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son tahminlerini açıkladı. Buna göre, İstanbul dahil Marmara'daki iller için kuvvetli yağış uyarısı yapılırken, yağışlarla birlikte rüzgarın da kuvvetli olacağı ifade edildi. Hava durumu nasıl olacak? Diğer bölgelerde yağış var mı? İşte detaylar...

Haber 27-09-2022 22:38

İstanbul'da yağmur mu yağacak, İstanbul'da dolu ne zaman saat kaçta? AFAD'dan uyarı: 24 Ağustos 2022 İstanbul hava durumu!

İstanbul'da sıcaklık ve nemin artmasının ardından önce Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden arından da AFAD'dan açıklama yapıldı. 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü 11 ilde kuvvetli yağış beklenirken yağmurun İstanbul'da saat kaçta başlayacağı gün içerisinde dışarıya çıkmak durumunda olan vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, İstanbul'da yağmur mu yağacak, İstanbul'da dolu ne zaman saat kaçta yağacak?

Haber 24-08-2022 13:52

İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? Yağışlar kaç gün sürecek? 11 Ağustos 2022 İstanbul'da hava durumu!

İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? Geçtiğimiz gün, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan gök gürültülü sağanak yağış açıklaması sonrası birçok vatandaş internette, hava durumu ile ilgili araştırma yapıyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından bugün için yağış uyarısında bulunmuştu. Peki bugün İstanbul'da hava durumu nasıl? Yağışlar kaç gün sürecek? İşte 11 Ağustos 2022 Perşembe günü İstanbul'da hava durumu...

Haber 11-08-2022 09:23

Sağanak Yağış Uyarısı

Sağanak Yağış Uyarısı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sağanak Yağış Uyarısı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.