Sağanak Yağmur Haberleri

Son dakika: İstanbul'da şiddetli yağış! Başakşehir, Sultangazi, Arnavutköy... Yollar göle döndü, AFAD'dan uyarı geldi

Son dakika haberi: Meteoroloji'nin yaptığı uyarının ardından İstanbul'da şiddetli sağanak yağış etkili oldu. Başta Başakşehir ve Sultangazi ilçeleri olmak üzere bazı bölgelerde su baskınları yaşandı. AFAD'dan yapılan uyarıda ise yağışın sabah saatlerine kadar etkili olacağı belirtildi. İstanbul Valisi Davut Gül de vatandaşları sel baskınlarına karşı uyarırken "Lütfen su basma riski bulunan yerleri ivedi şekilde boşaltınız" ifadelerini kullandı.

Haber 28-09-2023 16:21

İstanbullular dikkat: Arife ve bayramın birinci günü sağanak! Bayramda hava nasıl? İl il açıklandı...

Ramazan Bayramı'nda parçalı ve çok bulutlu hava öngörülen İstanbul'da, arife ve bayramın birinci gününde kısa süreli yerel sağanak bekleniyor.

Haber 19-04-2023 15:53

Son dakika: Hava durumu nasıl olacak? Kar yağacak mı? Yağmur bekleniyor mu? Tarih verdiler... 'Panik yapmayalım'

Son dakika haberi... Vatandaşlar, 'hava durumu nasıl olacak?' sorusuna yanıt arıyor. 'Kar ne zaman yağacak? Yağmur yağacak mı?' soruları sorulmaya devam ederken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin raporunu açıkladı. Hava sıcaklıklarının anormal düzeyde seyretmesi beklenirken, bazı bölgelere yoğun yağış uyarısı yapıldı. Hava Forum ise Libya ve Mısır'dan ılık hava geleceğini, panik yapılmaması gerektiğini duyurdu. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

Haber 14-01-2023 20:51

Meteoroloji o illeri tek tek uyardı! Kuvvetli olacak... İşte son hava durumu tahmini

Tüm yurtta vatandaşlar "Ne zaman kar yağacak?" sorusunun yanıtını merak ederken halk arasında kuraklık endişeleri de baş göstermiş durumda. Son olarak Meteoroloji'den hava durumuna ilişkin önemli bir tahmin ve uyarı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Ege Bölgesi ve Marmara'nın belirli noktalarında yarın için fırtına ve şiddetli rüzgar bekleniyor. Öte yandan yarın Ege Bölgesi'nde sağanak ve gök gürültülü sağanak olması tahmin ediliyor.

Haber 09-01-2023 17:21

Sağanak Yağmur

Sağanak Yağmur Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sağanak Yağmur Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.