Survivor Haberleri Ve Son Dakika Survivor Haberleri

Survivor Haberleri Ve Son Dakika Survivor Haberleri

Survivor, ıssız bir adada yiyecek ve hijyen imkanları olmadan hayatta kalmaya çalışan belirli grup sayıda insanın olduğu bir realite programınıdır. Türkiye’de ilk olarak Acun Ilıcalı tarafından uygulanan format, çeşitli oyun ve yarışmalarla yiyecek ve çeşitli ödüller kazanmaya dayalıdır.
İlk olarak belirgin niteliklere ayrılmayan yarışmacı gruplarından oluşan Survivor’da daha sonraları gönüller-ünlüler formatı uygulanmıştır. Program Acun Ilıcalı ve ekibi tarafından hazırlanan zorlu yarışmalar ve büyük ödüller sayesinde geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşarak rating rekorları kırmıştır. Renkli yarışmacılar, yemek ödülleri için zorlu oyunlarda oynamış, kazanan puan ödülü alırken, kaybeden açlık ile mücadeleye devam etmiştir. Yarışmacıların dış dünyayla irtibatı yasaktır.
Yarışma ilk olarak Panama adasında çekilirken güncel versiyonları Dominik Cumhuriyetinde çekilir.

Survivor Haberleri

Acun Ilıcalı, 'Bir Survivor kadının ayağı' diyerek paylaştı! Merve Aydın'ın ayağı sosyal medyayı salladı

Survivor All Star'ın iddialı isimlerinden biri olan Merve Aydın son dönemde hamilelik iddiaları ile gündeme gelmiş Acun Ilıcalı ise iddiaların doğru olmadığını söylemişti. Merve Aydın şimdi de ayağı ile sosyal medyada gündem oldu. Merve Aydın'ın yaralar içindeki ayağını Acun Ilıcalı, 'Bir Survivor kadının ayağı' diyerek paylaştı. O gönderiye kısa sürede yorum yağdı.

Magazin 19-03-2024 07:55

Survivor Gizem Memiç diskalifiye mi oluyor? Acun Ilıcalı Durumu ciddi bir tehlike hissettiriyor diyerek açıkladı

Survivor All Star'da bu sezon heyecan hiç bitmiyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmanın son bölümüne Gizem Memiç'in talihsiz kazası damga vurdu. Parkurda oyun esnasında bir anda yerde kalan Gizem ambulansla hastaneye kaldırıdılı. Gizem'in akıbetini ise Acun Ilıcalı ada konseyinde açıkladı.

Magazin 19-03-2024 07:24

Yunus Emre'nin eşi bebeğini düşürdüğünü açıklamıştı! İnanmayanlara sert çıktı: Sağlıklı olmayacaktı diyorum...

Survivor All Star'ın son dönemde çok konuşulan isimlerinden Yunus Emre'nin eşi Beria Özden bebeğini kaybettiğini açıklamıştı. Survivor yarışmasındaki eşiyle telefonda konuştuğu anlarla gündem olan Beria Özden kendisine inanmayanlara sert çıktı.

Magazin 17-03-2024 14:17

Survivor Yunus Emre'nin eşi Beria Özden telefonda bebeği kaybettiğini söyledi! Yunus Emre ağlamaktan konuşamadı

Survivor'da bu sezonun çok konuşulan ismi Yunus Emre iletişim ödülünde baba olacağı haberini almıştı. Ardından ise eşi sosyal medyadan bebeği kaybettiğini açıklamıştı. Yunus Emre bu haberi eşiyle telefonda konuşarak öğrendi. O anlar sosyal medyayı salladı.

Magazin 17-03-2024 07:14

Diğer Haber Etiketleri

Survivor

Survivor Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Survivor Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Survivor'a veda eden Pınar Saka'dan ilk paylaşım geldi: Modumuz belli...

Survivor'ın başarılı yarışmacılarından Sema Aydemir, Pınar Saka ile fiziksel boyutlara varan kavgası nedeniyle geçtiğimiz aylarda diskalifiye edilmişti. Geçtiğimiz günlerde ise yarışmadan Pınar Saka’nın elenmesi gündem olmuştu. Adaya veda eden Pınar Saka'dan ilk paylaşım geldi.

Magazin 16-03-2024 09:17

Mehmet Ali Erbil'den şok iddia! Acun Ilıcalı buna ne cevap verecek? Yunus Emre'nin baba olacağını öğrendiği görüntülerde...

'Survivor All Star 2024'te yarışan Yunus Emre Özden, geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir bölümde baba olacağını öğrenmişti. Hamileliğiyle ilgili açıklama yapan Beria Özden, gebeliğinin sonlandığını duyurdu. Yunus Emre canlı yayında bebek müjdesi alırken yarışmacıların verdiği tepki gündem olmuştu. Mehmet Ali Erbil, katıldığı bir programda görüntülerde dikkatini çeken bir detayı açıkladı.

Magazin 15-03-2024 14:04

Onun yüzünden diskalifiye edilmişti! Sema Aydemir elenen ismi duyunca... Tepkisi gündem oldu

Survivor All Star'ın son bölümünde Berna, Pınar, Gizem ve Aysu arasında eleme düellosu gerçekleşti. Aysu ile sona kalan Pınar ise Survivor'a veda eden isim oldu. Pınar Saka'nın vedası en çok Seda'yı sevindirirken Sema Aydemir'in de sosyal medya paylaşımı gündem oldu.

Magazin 15-03-2024 11:40

Survivor All Star'da şaşırtan veda! İddialı isim elendi, sosyal medya yıkıldı

Survivor All Star'da yine eleme heyecanı vardı. Ödül oyununda kıyasıya mücadelenin ardından Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek düelloya çıktı. Düello sonunda bir kişi Survivor hayallerine veda etti.

Magazin 15-03-2024 07:32

Survivor Yunus Emre canlı yayında baba olacağını öğrenmişti! Karısı Beria Özden'den üzen haber geldi

Survivor'da peş peşe aldığı cezalarla gündemden düşmeyen Yunus Emre Özden, iletişim ödülünü kazanınca canlı yayında baba olacağını öğrenmişti. Aldığı haberle büyük bir sevinç yaşayan Yunus Emre'nin o anları çok konuşulmuştu. Hamileliğiyle ilgili açıklama yapan Beria Özden'den üzen haber geldi.

Magazin 14-03-2024 17:05

Survivor Yunus Emre baba olacağını öğrendi! Şaka mı yapıyorsun?

Survivor All Star'da aldığı cezalarla adından söz ettiren Yunus Emre'nin eşi Beria Gözen geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu duyurmuştu. Yunus Emre adada canlı yayın açınca haber Yunus Emre'ye de ulaştı. O anlar sosyal medyayı salladı.

Magazin 14-03-2024 07:11

Hırsızlık olayının perde arkasını canlı yayında anlattı! Söylemezsem Olmaz yorumcusu Yağmur Çevik'ten Yiğit Poyraz hakkında bomba iddia! 'Kaçamak için...'

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın son bölümüne Acun Ilıcalı'nın Yiğit Poyraz’ın Dominikli bir ailenin evine girip hırsızlık yaptığını açıklaması damga vurmuştu. Uzun süre konuşulan bu olayın perde arkasını Söylemezsem Olmaz yorumcusu Yağmur Çevik canlı yayında anlattı. Çevik'in iddiaları ağızları açık bıraktı.

Magazin 13-03-2024 14:57

Survivor'da Gizem ve Merve'nin barışmasından memnun olmayan Aleyna'nın bakışları dikkatlerden kaçmadı! Sosyal medyanın diline düştü

Survivor All Star'da Aleyna'nın Gizem'i Merve'yi yazması konusunda ikna etmesi sonucu yakın arkadaş olan Gizem ve Merve küsmüştü. Son bölümde Gizem ve Merve'nin sarılıp barıştığı anda ise Aleyna'nın bakışları dikkat çekti.

Magazin 13-03-2024 10:15

Survivor'da oyun alanı karıştı! Yunus Emre ve Yaman birbirine girdi! Poyraz araya girince...

Survivor All Star'da bu sezon beklenmedik olaylar yaşanıyor. Acun Ilıcalı'nın 'Beni bile delirttiniz' dediği bir sezon olan yarışmada ortalık yine karıştı. Oyun alanında yarışan Yunus Emre ve Yaman parkurda zıtlaştı ve oyun sonrası birbirlerinin üzerine yürüdüler. Poyraz ise araya girince olanlar oldu...

Magazin 13-03-2024 08:36

Survivor'ın iddialı ismi Aysu Keskin canlı yayın açtı, sosyal medya yıkıldı! 'Elendi mi?'

Kaosun ve tartışmanın hiç bitmediği Survivor All Star'da yine şaşırtan bir olay yaşandı. Bu defa yarışmanın iddialı isimlerinden biri olan Aysu Keskin hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Bir sosyal medya hesabı Aysu Keskin'in canlı yayın açıp daha sonra kapattığını iddia etti. Bu iddia ile birlikte Aysu hakkında 'elendi mi?' yorumları da yapılmaya başlandı.

Magazin 13-03-2024 08:09

'Survivor'da yaşananlar senaryo mu?' Hande Sarıoğlu'ndan Acun Ilıcalı'ya olay sözler! 'Muz Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı gibi'

Survivor All Star'da yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Yarışmanın iddialı isimlerinden biri olan Yiğit Poyraz'ın Dominik'li bir ailenin evine çuvalla girip yiyecek içecek çalması herkesi şoke etti. Survivor'da yaşanan bu olaylar Söylemezsem Olmaz da masaya yatırıldı. Hande Sarıoğlu'nun Acun Ilıcalı yorumu ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 12-03-2024 15:01

Survivor Sahra, Poyraz'ın hırsızlık olayıyla ilgili tüm takımı ilgilendiren bomba iddialarda bulundu! İsim vererek ifşa etti

Survivor All Star yarışmacılarından Yiğit Poyraz, Survivor tarihinde daha önce hiç verilmemiş bir ceza aldı. Poyraz'ın Dominikli bir ailenin evine girip hırsızlık yapması herkesi şok ederken Survivor'a veda eden Sahra, bu olayla ilgili daha büyük şaşkınlık yaratacak iddialar ortaya attı.

Magazin 12-03-2024 09:12

Survivor Poyraz Dominikli ailenin evine gizlice girip hırsızlık yaptı! Görülmemiş olay ve cezası: Polis gelip alacaktı

Survivor All Star yarışmacılarından Yiğit Poyraz, Survivor tarihinde daha önce hiç verilmemiş bir ceza aldı. Survivor yarışmasının 56. bölümünde Acun Ilıcalı acil durum konseyini topladı ve yarışmacının cezası belli oldu. Poyraz, Dominikli bir vatandaşın evine girerek erzak çalıyor. İşte, Survivor Poyraz'ın cezası hakkında detaylar...

Magazin 12-03-2024 08:17

Survivor'da tansiyon yine yükseldi! Acun Ilıcalı 'Beni bile delirttiniz' diyerek konseyi topladı

Survivor All Star'da tansiyon hiç düşmüyor. Her bölümü büyük ses getiren fenomen yarışmada bu sezon yarışmacılar beklenmedik olaylara imza atıyor. Son olarak yarışmanın yeni bölüm fragmanına yine Hakan ve Yunus Emre'nin tartışması damga vurdu. Acun Ilıcalı ise ada konseyinde 'Beni bile delirttiniz' diyerek isyan etti.

Magazin 12-03-2024 07:44

Yunus Emre'nin aldığı cezalara çok üzüldü! Beria Özden hamile olduğunu açıkladı

Survivor All Star'da aldığı cezalarla gündeme gelen Yunus Emre'nin eşi Beria Özden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyordu. Son olarak Acun Ilıcalı'ya sitem eden Beria Özden hamile olduğunu açıkladı.

Magazin 11-03-2024 10:39

Yunus Emre konseyi terk etmişti... Diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı bakın ne dedi

Yunus Emre tam cezası biterken yine 4 ödül ceza aldı, konseyi terk etmesi sonrası diskalifiye olup olmadığı merak edildi. Konseye dönenen Yunus Emre'ye Acun Ilıcalı "Benim de sana sempatim var o konuda bir problem yaşamıyoruz" dedi.

Magazin 11-03-2024 07:12

Survivor'da Nagihan Karadere'nin akıbeti belli oldu! Acun Ilıcalı son durumu konseyde açıkladı

Survivor All Star'da geçtiğimiz haftalarda sakatlanarak ambulansla hastaneye kaldırılan Nagihan Karadere'nin durumu belli oldu. Günlerdir adada olmayan Nagihan'ın diskalifiye olup olmayacağı merak ediliyordu. Konseyde Nagihan ile konuşan Acun Ilıcalı sağlık durumuyla ilgili bilgiler verdi. Gözyaşlarını tutamayan Nagihan ise yarışmayla ilgili kararını açıkladı.

Magazin 10-03-2024 23:04

Survivor'da Yunus Emre sorunu! Acun Ilıcalı kararı sonrası Yunus Emre konseyi terk etti

Survivor'un üst üste en fazla ceza alan yarışmacılarından Yunus Emre tam da cezası biterken yine kendini tutamadı. Berna ile kavga eden Yunus Emre hakkında Acun Ilıcalı 4 ödül ceza verdi. Sert ifadeler kullanan Ilıcalı'nın sözleri sonrası Yunus Emre konseyi terk etti. Yunus Emre diskalifiye mi oldu merak edilirken tanıtımda ise sinirden çıldırdığı anlar dikkat çekti.

Magazin 10-03-2024 07:54

Yunus Emre Survivor'dan diskalifiye mi oluyor? Önce Berna ile sonra Hakan ile kavga etti! Acun Ilıcalı'nın sözlerinden sonra konseyden ayrıldı

Survivor'da aldığı cezalarla sık sık adını duyduğumuz iddialı isimlerden biri olan Yunus Emre bu defa önce Berna ile sonra da Hakan ile kavga etti. Konseye taşınan o anlar fragmana damga vurdu. Acun Ilıcalı'nın sözlerinden sonra Yunus Emre'nin konseyi terk etmesi 'Diskalifiye mi oluyor?' sorularını beraberinde getirdi.

Magazin 09-03-2024 15:48

Survivor'da tansiyon yükseldi! Berna ve Yunus Emre birbirine girdi! Hakan araya girince...

Survivor All Star'da bu sezon kaos hiç bitmiyor. Tansiyonun hep çok yüksek olduğu yarışmaya bu defa Berna ve Yunus Emre'nin kavgası damga vurdu. Berna'yı sakinleştirmek için araya Hakan girince sinirler iyice gerildi. Yeni bölüm fragmanındaki o anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 09-03-2024 08:00

Survivor All Star'da ortalık yine karıştı! Hakan'dan Batuhan ve Yasin hakkında olay iddia

Survivor All Star'da bu sezon kaos ve heyecan hiç bitmiyor. Yarışmacılar arasındaki tartışmaların nefes kestiği yarışmada bu defa Hakan Hatipoğlu'nun Yasin ve Batuhan hakkındaki iddiası gündem oldu. Dominik'te yaşananları izleyenlerin ağzı açık kaldı.

Magazin 08-03-2024 15:23

Nagihan'ın ricası ile Survivor'a geri dönmüştü! Survivor All Star'da beklenmedik veda! Gözyaşlarına hakim olamadı

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Haftanın eleme adayları adada kalma mücadelesi verdi. Öncesinde ödül oyunu için karşı karşıya gelen yarışmacılardan nefes kesen bir mücadele ekranlara yansıdı. Mavi ve kırmızı takımın kıyasıya rekabet ettiği Survivor yarışmasında bu hafta erkek elemesi gerçekleşti. İddialı bir isim adaya gözyaşları içinde veda etti.

Magazin 08-03-2024 14:54

Diskalifiye nefreti... Survivor Seda'nın Pınar'a hareketi olay oldu! Pislik...

Survivor All Star'da ikizi Sema'nın diskalifiyesi sonrası Pınar'a sert ifadeler kullanan Seda sosyal medyayı salladı. İkili mücadelede Pınar'ı yenen Seda "Pislik" sözüyle ve hareketiyle sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 07-03-2024 10:37

Sabriye Şengül'ün son hali ağızları açık bıraktı! Survivor itirafı olay oldu! Adem Kılıçcı sorulunca...

Survivor'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Sabriye Şengül, Boks ve Kickboks'ta 3 Türkiye Şampiyonluğu elde etmişti. Survivor'a iki defa katılan Sabriye Şengül sempatik halleri ve samimi tavırları ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Sabriye Şengül bir YouTube programına konuk oldu ve son haliyle herkesi şaşırttı. Şengül'ün Survivor itirafı ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 06-03-2024 15:30

Survivor'da tansiyon yine yükseldi! Avatar Atakan ve Batuhan Karacakaya birbirine girdi

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışma programında tansiyon hiç düşmüyor. Survivor'ın yeni bölüm fragmanına Avatar Atakan ve Batuhan Karacakaya'nın tartışması damga vurdu. Batuhan Karacakaya'nın 'Üzerime oturdu adam' sözleri dikkat çekti.

Magazin 06-03-2024 07:18

Sema ve Pınar kavgasında Pınar neden ceza almadı? Demet Akalın, Acun Ilıcalı'ya açık açık sordu

Survivor All Star bu yıl da büyük bir heyecanla izleniyor. Survivor'da Sema ve Pınar arasındaki kavga diskalifiye getirmiş ve Sema Aydemir elenmişti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı Pınar'ın neden ceza almadığını anlattı.

Magazin 05-03-2024 14:46

Kocası için 'Survivor'da harem kurdu' denmişti! Harekete geçti... Acun Ilıcalı'nın sözlerinden sonra Yunus Emre'nin eşinden olay sözler

Survivor All Star'da heyecan her geçen gün artıyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanına Acun Ilıcalı'nın 'Bu olay daha önce başımıza gelmedi. Artık işi operasyona bağlamış' sözleri damga vurdu. Bu sözlerin ardından Yunus Emre'nin eşi Bedia Gözen Özden bomba bir paylaşımda bulundu.

Magazin 02-03-2024 15:59

Survivor'da finale kadar kalmıştı... Barış Murat Yağcı'ya milyonluk tazminat şoku!

Survivor'da iki kez mücadele edip, 2020'de finalist olan Barış Murat Yağcı bu defa tazminat şoku ile karşı karşıya geldi. Survivor döneminde sosyal medya danışmanlığı aldığı kişi ile mahkemelik olan Barış Murat Yağcı hakkında karar verildi.

Magazin 02-03-2024 12:19

Survivor'da olaylı gece! Acun Ilıcalı 'Daha önce hiç başımıza gelmedi' diyerek açıkladı

Survivor All Star'da bu sezon heyecan hiç bitmiyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışma programında yine ada konseyi toplandı. Acun Ilıcalı konseydeki açıklamasıyla sosyal medyayı salladı. Ilıcalı 'Daha önce hiç başımıza gelmedi' diyerek izleyenleri heyecanlandırdı.

Magazin 02-03-2024 12:07

Survivor'da korkutan kaza! İddialı isim parkurda yığılıp kaldı

Survivor All Star 2024 heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü sosyal medyada gündem olan fenomen yarışmada bu defa korkutan bir kaza yaşandı. Yeni bölüm fragmanındaki görüntüler yürekleri ağza getirdi. İddialı yarışmacı parkurda yığılıp kaldı.

Magazin 01-03-2024 13:11

Survivor'ın yıldızı Turabi hakkında çıkan o haberlere ateş püskürdü! Dominik'te değilim

Survivor yarışmasında kazandığı iki şampiyonlukla büyük bir hayran kitlesi elde eden Turabi Çamkıran, bir süredir sağlık problemleri yaşıyordu. Yaşadığı sakatlık nedeniyle Survivor'a veda eden Turabi Çamkıran, son paylaşımıyla yine gündeme geldi. Çamkıran, hakkında çıkan yalan haberlere ateş püskürdü.

Magazin 01-03-2024 09:28

3 düelloya çıktı ama Dominik'te kalamadı... İddialı yarışmacı Survivor'a gözyaşları içinde veda etti

Survivor All Star'da eleme gecesi için nefesler tutuldu. Eleme potasında yer alan; Aleyna, Begüm, Pınar ve Gizem eleme düellosunda karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi kaybeden yarışmacı Survivor hayallerine ve yarışmaya veda etti. 3 düelloya çıkan iddialı yarışmacı gözyaşları içinde Dominik'ten ayrıldı.

Magazin 01-03-2024 07:29

Ronaldinho'yu Survivor'a getiren Acun Ilıcalı yıldız isme meğer servet ödemiş! Yaptığı ödeme ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde Ronaldinho'yu Survivor'a getirerek büyük yankı uyandıran Acun Ilıcalı'nın yıldız isim için yaptığı ödeme dudak uçuklattı. İşte detaylar...

Spor 28-02-2024 16:27

Sema Aydemir'in diskalifiyesinden sonra Birsen Bekgöz kendini tutamadı! Pınar Saka hakkındaki iddiası gündem oldu! 'Dopingli çıktığın için...'

Survivor All Star'da bu sezon kaos hiç bitmiyor. Son olarak Pınar ile kavga eden Sema Aydemir fiziksel temas uygulayınca programdan diskalifiye edildi. Sema Aydemir'in diskalifiyesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Birçok isimden destek geldi. Bunlardan biri de 2012 Olimpiyatlarında Sema ve Pınar'la birlikte yarışan eski Survivor yarışmacısı ve atlet Birsen Bekgöz oldu. Bekgöz'un Pınar hakkındaki iddiaları olay oldu.

Magazin 28-02-2024 13:15

Survivor Sema Aydemir diskalifiye edildi! Acun Ilıcalı'nın kararı sosyal medyayı atağa kaldırdı! 'Pınar da edilmeli'

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmiyor. İkinci eleme adayının belirlendiği konsey sonrasında Seda Aydemir ile Pınar Saka arasında ipler gerildi ve ikili temaslı kavga etti. Acun Ilıcalı yaşanan olay sonrası hemen acil durum konseyini topladı ve Sema Aydemir'in diskalifiye olduğunu açıkladı. Ilıcalı'nın bu kararı sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Magazin 27-02-2024 11:47

Survivor Seda Ocak kardeşi Sema'nın diskalifiyesini duyunca Pınar'a bakın ne dedi

Survivor'da gece yarısı çıkan kavga diskalifiye ile sonuçlandı. Sema geldiğinden beri sürekli gerilim yaşadığı Pınar ile birbirine girdi. Sema'nın diskalifiye edilmesi sonrasında karşı takımda yer alan kardeşi Seda Ocak ise bakın ne dedi.

Magazin 27-02-2024 10:30

Survivor Aycan Yanaç yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi! Gergin anlar yaşandı... Sevgilisini tutamadı

2020 yılında Survivor yarışmasına katılan Aycan Yanaç, geçtiğimiz yıllarda gerçekleşen All star konseptiyle tekrar Dominik'e gitmiş fakat dayanamadığını söyleyip yarışmadan çekilmişti. Survivor'daki performansıyla hafızalara kazınan Yanaç şimdi de özel hayatıyla gündemde. Aycan Yanaç yeni sevgilisiyle el el görüntülendi. Yanaç'ın sevgilisi fotoğrafları çekilince çok sinirlendi.

Magazin 27-02-2024 10:06

Sema ve Pınar diskalifiye mi olacak? Survivor'da gece yarısı kavgasında darp... Tekme, yumruk...

Survivor Sema ve Pınar arasındaki gerilim büyüdü büyüdü ve bir gece yarısı patladı. Sema ve Pınar adada birbirine girdi. Sema'nın gözünün altındaki morluk dikkat çekerken Pınar'ın ne halde olduğu da merak edildi. Herkes aynı soruyu sordu: Sema diskalifiye mi oldu ve Pınar diskalifiye olacak mı?

Magazin 26-02-2024 07:12

Survivor All Star'da Merve ve Nagihan yüz yüze geldi... Ortam gerildi

Survivor All Star 2024'ün 42. bölümünde bu sefer de Merve ve Nagihan kavga etti. Yüz yüze birbirine rest çeken ikilinin o anları sosyal medyada da gündeme geldi.

Magazin 25-02-2024 07:27

Yoğun bakıma kaldırılmıştı... Turabi'den dikkat çeken Survivor paylaşımı geldi

Survivor yarışmasında kazandığı iki şampiyonlukla büyük bir hayran kitlesi elde eden Turabi Çamkıran, bir süredir sağlık problemleri yaşıyordu. Yaşadığı sakatlık nedeniyle Survivor'a veda eden Turabi Çamkıran, son paylaşımıyla gündem oldu. Survivor All Star'ı etiketleyen Çamkıran, "Hevesim yine kursağımda kaldı" notunu yazdı.

Magazin 24-02-2024 10:52

Survivor All Star'da duygusal veda! Elenen isim belli oldu

Her bölümü büyük yankı uyandıran Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. İlk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Mustafa Kemal, üçüncü eleme adayı Bozok, dördüncü eleme adayı Dora olmuştu. Bu isimlerin arasında kıyasıya bir mücadele verildi ve sonunda adaya veda eden isim belli oldu.

Magazin 23-02-2024 10:43

Survivor'dan 500 bin TL kazanmıştı! Cemal Can Canseven'in Çeşme'deki yeni evi gündem oldu

Fenomen Danla Bilic ile YouTube'da çektiği videolarla tanınan ve ardından katıldığı Survivor 2020'de şampiyon olan Cemal Can Canseven şimdi de Çeşme'deki yeni eviyle gündem oldu. Survivor'da 500 bin TL'lik büyük ödül sahibi olan Cemal Can'ın yeni evi ağızları açık bıraktı.

Magazin 22-02-2024 16:08

Survivor Yunanistan'da bu sefer aşk var! Kameraları umursamadılar: Aşk Adası olmuş

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Survivor Yunanistan son günlerde gündemde. Survivor Yunanistan'da bu sefer aşk vardı. İki yarışmacı adayı resmen Aşk Adası'na çevirdi. O anlara sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 22-02-2024 12:07

Survivor All Star'da Ronaldinho rüzgarı! Acun Ilıcalı ile takım olup yarıştı Burada olmaktan çok mutluyum

Survivor All Star 2024 sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Brezilyalı eski efsane futbolcu Ronaldinho Survivor All Star'ın son bölümüne konuk oldu. Programa konuk olduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren efsane futbolcu Ronaldinho Acun Ilıcalı ile takım olup yarışmacılarla ayak voleybolu oynadı.

Magazin 22-02-2024 00:23

Acun Ilıcalı’dan sürpriz Dominik daveti! Geliyoruz

Survivor All Star bu yıl da büyük bir heyecanla izleniyor. Ezgi Kılıç adındaki bir sosyal medya kullanıcısı arkadaşlarıyla Survivor izledikleri anları çekip sosyal medya hesabından paylaştı. Acun Ilıcalı da Ezgi Kılıç'ın paylaşımını alıntılayıp kendi sosyal medya hesabından paylaşarak Ezgi Kılıç'ı ve arkadaşlarını Dominik'e davet etti.

Magazin 21-02-2024 18:14