Sahte Ilaç Haberleri

Polis baskın düzenledi: Piyasa değeri 50 milyon lira!

İstanbul‘un Küçükçekmece ilçesinde bir ilaç imalathanesine düzenlenen operasyonda, piyasadaki değeri 50 milyon lirayı bulan sahte ve kaçak ilaç ele geçirildi.

Finans 31-01-2024 15:54

SGK'ya sahte kanser ilacı satıldı iddiası! Ağırel duyurdu: Tüm dünyaya bu bilgi geçildi

Gazeteci Murat Ağırel katıldığı canlı yayında SGK'ya satılan bir kan kanseri ilacınıın sahte olduğunu ve bunun bilgisinin tüm dünyaya geçildiğini duyurdu. Süreci anlatan Ağırel kanser ilacını satan ecza deposunun ve sahibinin de adını verdi.

Haber 04-01-2024 11:12

İstanbul'da polisten 'sahte ilaç' operasyonu! Yasaklı ham maddeyi Kolombiya'dan kaçak yollarla getirmişler

İstanbul Küçükçekmece’de polis ekipleri, sahte ilaç üretimi yapılan bir iş yerine baskın düzenledi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alınırken, kullanılan ham maddenin Kolombiya'dan kaçak yollarla ülkeye sokulduğu belirlendi.

Haber 06-12-2023 20:13

İstanbul'da sahte ilaç operasyonunda 2 kişi yakalandı

İstanbul'da sahte ilaç üreterek piyasaya sürmek isteyen 2 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 18-08-2023 12:04

Sahte Ilaç

Sahte Ilaç Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sahte Ilaç Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Adana'da sahte botoks ilacı sattığı öne sürülen şüpheli yakalandı

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde sahte botoks ilacı sattığı öne sürülen şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 15-08-2023 14:16

SON DAKİKA | Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan 'piyasada bulunmayan ilaçlar' ve 'sahte ilaç' açıklaması! 'Hepsi sisteme kayıtlı'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Eczanelerden satın aldığınız ruhsatlı hiçbir ilacın sahte olma durumu söz konusu değil. Tüm ruhsatlı ilaçlar İTS'ye ve barkod sistemine kayıtlı" dedi. Bakan Koca, piyasada bulunamayan ilaçlar için de, "Önümüzdeki haftalarda, eksikliği yer yer hissedilen antibiyotikler, çocuk şurupları dahil olmak üzere tüketimi fazla olan ilaçların önemli oranda üretimi artırılarak piyasaya verilecek" dedi. Koca ayrıca, 31 Ocak Salı günü SMA Bilim Kurulunun toplanacağını bildirdi.

Haber 24-01-2023 12:12

Sahte cinsel gücü arttırıcı ilaç satıp bakın ne aldılar! 55 gözaltı

İstanbul ve Zonguldak’ta sahte cinsel gücü artırıcı ilaç üretenlere yönelik operasyon düzenlendi, Operasyonlarda 55 şüpheli yakalandı ve 500 kutu cinsel gücü arttırıcı ilaç ile 239 bin TL nakit para ele geçirildi. Suçtan elde edilen paralarla alınanlar ise akıllara durgunluk verdi. O paralarla alındığı ortaya çıkan çiftlikte kızıl geyik, nando deve kuşu ve alpakanın da yer aldığı 15 hayvan bulundu. Çiftliğe ve hayvanlara el konulacağı öğrenildi.

Haber 13-09-2022 22:50