Şangay Haberleri

1 yaşındaki bebek kafası geniş olduğu için hastaneye getirildi: İnanılmaz gerçek ortaya çıktı! İkizi beyninin içindeymiş...

Çin'in Şangay şehrinde meydana gelen olay akıllara durgunluk verecek cinsten. 1 yaşındaki bebek, kafatasının normalden daha geniş olması ve motor becerilerindeki sorunlar yüzünden hastaneye getirildi. Kafatası incelenen bebeğin beyninin içinde ikiz kardeşinin olduğu ortaya çıktı. İnanılmaz olayın her detayı duyanları adeta şaşkına çevirdi.

Haber 03-03-2024 10:10

Çin’in Şangay şehrindeki ‘evlilik pazarı’ ebeveynlerin ilgisini çekiyor! Çocukların uygun eş adayı bulmak için...

Çin’i Şangay şehrinde bulunan ‘evlilik pazarı’ anne ve babaların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Çocukların uygun eş adayı bulmak isteyen ebeveynler adeta pazara akın ediyor. Evlendirmek istedikleri çocuklarının kriterlerini bir kağıda yazan ebeveynlerin başvurduğu pazar sıradışı uygulaması sayesinde turistlerinde ilgisini çekiyor.

Trend 21-03-2023 14:53

Çalışanlara sinirlendi! Öfkesini kontrol edemeyince otele spor arabasıyla daldı

Çin’in Şangay şehrinde çalışanlara sinirlenen bir otel müşterisi öfkesini kontrol edemeyince otelden içeri spor arabasıyla baskın yaptı. Çin’in sosyal medya platformu Weibo’da paylaşılan görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı. Sinirlenen müşteri spor aracıyla önce otelin kapılarını kırdı, ardından ise lobide hız yapmaya başladı.

Trend 13-01-2023 14:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medyada gündem olan fotoğrafıyla ilgili dikkat çeken açıklama: Bütün dünyada...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaretler kapsamında gittiği Şanghay İş Birliği Zirvesi'ndeki fotoğrafla sosyal medyanın gündemine oturdu. Azerbaycan basınında 'günün fotoğrafı' olarak servis edilen görüntüler için AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Ünal, "Bütün dünyada Cumhurbaşkanımızın liderliği, dünya barışına katkısı, küresel krizlerin çözümüne katkısı takdirle karşılanırken içeridekilerin Erdoğan düşmanlığını anlamak çok zor." dedi.

Haber 16-09-2022 16:41

Şangay

Şangay Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şangay Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.