Saraçhane Haberleri

LGBT propagandasına karşı Büyük Aile Buluşması 17 Eylül'de düzenlenecek

Büyük Aile Platformu Genel Sekreteri Serdar Eryılmaz, LGBT propagandası ve dayatmasına karşı tepkilerini duyurmak amacıyla 17 Eylül'de Saraçhane'de "Büyük Aile Buluşması" düzenleyeceklerini belirterek, "LGBT bireylerine değil, LGBT propagandasına ve dayatmasına karşıyız." dedi.

Yurthaber 11-09-2023 11:25

6'lı masa İmamoğlu için sahaya indi! Saraçhane'de kaç kişi vardı? Emniyet sayı verdi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen 2 yıl 7 aylık hapis cezasına tepki göstermek için bir araya gelen 6'lı masa liderleri Saraçhane'de 'Millet İradesi' mitingi düzenledi. Liderlerin tek tek açıklama yaptığı mitinge kaç kişi katıldığı merak konusu olmuştu. Emniyet kaynakları ve İBB'nin resmi internet sitesinde Saraçhane'deki mitinge kaç kişinin katıldığıyla ilgili rakamlar paylaşıldı. İki veri arasındaki belirgin fark dikkatlerden kaçmadı.

Haber 15-12-2022 20:46

İşçilerin İBB binası önündeki banka promosyonu eyleminde arbede yaşandı

Bankaların promosyon görüşmelerinin şeffaf yönetilmediği gerekçesiyle basın açıklaması yapmak isteyen sendika üyeleri ile güvenlik personeli arasında yaşanan gerginlik polislerin müdahalesiyle sona erdi - TÜM BEL-SEN İstanbul 5 No'lu Şube TİS ve Hukuk Sekreteri Yılmaz Haksever: - "Süreçte konunun tarafı olan belediye, işçi ve memur sendikalarını sürece dahil etmeyerek ve düzenli bir açıklama yapmayarak şeffaf bir irade sergilememiş olup süreci 'her kafadan bir ses çıkma' noktasına getirmiştir. Bu ve benzeri süreçlerde belediye bürokrasisinin daha hassas ve incelikli davranması talebimizdir"

Yurthaber 29-09-2022 14:22

İBB Meclisi'nde özel halk otobüsü işletmecilerine zamanında ödenmeyen hak edişler tartışıldı

AK Parti'li Ulaşım ve Trafik Komisyonu Üyesi Halit Cebeci: - "ÖTİS'e geçtikten sonra aylık hak edişler vaktinde ve düzenli olarak ödenmemektedir. Haziran ayı hak edişlerinin bir kısmı ödenmiş, temmuz, ağustos ve eylül ayının bugüne kadarki hak edişleri ödenmemiştir" - CHP'li Meclis Üyesi Mesut Kösedağı: - "İBB olarak bizim birikmiş borçlarımız var özel halk otobüslerine... Bunu biz geçen dönem yaptık, bu dönem de yapalım. Kalan borcumuz kadar bu meclisten öbür ay bir iç borçlanma getirelim, o borçlanmayı da sadece toplu ulaşımın sübvansesi için kullanalım"

Yurthaber 15-09-2022 18:46

Diğer Haber Etiketleri

Saraçhane

Saraçhane Hakkındaki Haberler Mynet'te. Saraçhane Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.