Savaş Uçağı Haberleri

Orta Doğu'da hareketli gece! Hem ABD hem İngiltere saldırıya geçti: Savaş uçakları o kentleri vurdu

ABD ve İngiliz savaş uçaklarının Yemen'de birkaç kentte bazı noktalara yönelik hava saldırısı düzenlediği bildirildi. Bunun üzerine Yemen'deki Husiler de ABD ve İngiltere'nin düzenlediği saldırılara yanıt olarak Kızıldeniz'de ABD ve İngiliz savaş gemileri ve üslerine saldırılar düzenlemeye başladıklarını duyurdu. Saldırılar sonrası Rusya'dan "acil toplanın" çağrısı gelirken, Yemen'deki Husiler ise ABD ve İngiltere'nin "aptallık ettiğini" ifade etti.

Haber 12-01-2024 06:13

Onun başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi! Türkiye'de onun durumuna düşen sadece 3 kişi var: 1 milyonluk aracına 440 bin lira bedel biçtiler

Eylül ayında Ankara'dan Eskişehir'e doğru havalanan F-4 aracının yakıt tankı Ankara'da bir otoparktaki 3 aracın üzerine düşmüştü. Perte çıkan araçların zararının kim tarafından karşılanacağı o zaman merak konusu olmuştu. 3 araçtan birinin kaskosunun olmadığı ortaya çıktı. Araç sahibinin başına gelenler ise duyanları hayrete düşürdü.

Finans 05-01-2024 06:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Anka III havalandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, TUSAŞ tarafından geliştirilen insansız savaş uçağı Anka III'ün ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdiğini duyurdu.

Haber 28-12-2023 16:16

Rusya’da Su-24 savaş uçağı düştü!

Rusya Savunma Bakanlığı, Rus Hava Kuvvetleri’ne ait Su-24 tipi savaş uçağının ıssız bir alana düştüğünü duyurdu. Açıklamada, pilotların sağlık durumu hakkında bilgi verilmedi.

Haber 12-09-2023 22:55

Karadeniz'de hareketli dakikalar! Savaş uçakları havalandı: Açıklama geldi

Karadeniz üzerinde uçuş yapan ABD'ye ait bir insanız hava aracı hareketli dakikaların yaşanmasına sebep oldu. İHA'nın sınırlarına yaklaştığını fark eden Rus yetkililer savaş uçaklarını devreye soktu. ABD İHA'sının Rusya sınırlarından geri dönmesi üzerine savaş uçakları hangarlarına geri döndü. Konuyla ilgili Rusya Savunma Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Haber 27-08-2023 20:47

Rusya'ya ait 'Su-25' tipi savaş uçağı Azak Denizi'ne düştü!

Rusya'nın Krasnodar bölgesinde "Su-25" tipi savaş uçağının, eğitim uçuşu esnasında düştüğü bildirildi.

Haber 17-07-2023 17:06

Yunanistan, Fransa'dan bir Rafale savaş uçağı daha teslim aldı! Sayı 16'ya ulaştı

Yunanistan Hava Kuvvetlerinin Fransa'dan bir Rafale F3R savaş uçağı daha teslim aldığı bildirildi. Yunanistan’ın Rafale filosu, 12’si tek kişilik, 4’ü iki kişilik 16 uçağa ulaştı.

Haber 03-07-2023 20:28

NATO'dan gövde gösterisi! Tarihindeki en büyük tatbikat olacak: 250'den fazla savaş uçağı katılıyor... Aralarında Türk F-16'ları da var

NATO, tarihinin en büyük hava ikmal tatbikatına hazırlanıyor. Aralarında Türk F-16 savaş uçaklarının da olduğu 250'den fazla hava aracı ile düzenlenecek tatbikatta Almanya genelinde Alman Hava Kuvvetlerine ait hava üslerinin neredeyse tamamı kullanımda olacak.

Haber 07-06-2023 21:03

ABD'de sıcak saatler: Washington DC'deki patlama sesinin kaynağı ortaya çıktı... Uçuşa yasak bölgeye girdi, savaş jetleri havalandı!

ABD'nin başkenti Washington DC'de duyulan patlama sesinin nedeni ortaya çıktı. Başkent üzerindeki uçuşa yasak bölgeyi ihlal eden Cessna Citation tipi uçağı takip için havalanan savaş jetlerinin sonik patlamaya neden olduğu öğrenilirken, küçük uçağın başkenti güneyinde bulunan Virginia'daki dağlık araziye düştüğü açıklandı.

Haber 05-06-2023 00:22

Hindistan'dan MiG-21 kararı! Filoyu yere indirdiler

Hindistan, 8 Mayıs'ta Rajasthan eyaletinde 3 kişinin öldüğü kazanın ardından eski Sovyetler Birliği yapımı MiG-21 savaş uçağı filosunu geçici olarak yere indirdi.

Haber 20-05-2023 23:28

İspanya'da korku dolu anlar! F-18 savaş uçağı otoyola düştü

İspanya'da F-18 savaş uçağı otoyola düştü, o anlar kameraya yansıdı. Pilotun durumunun iyi olduğu ve hastaneye kaldırıldığı belirtilen açıklamada, pilotun düşme anında kendisini uçaktan fırlattığı aktarıldı.

Haber 20-05-2023 19:17

Alev alan Rus MİG-31 savaş uçağı böyle düştü!

Rusya'nın Murmansk bölgesinde MİG-31 tipi savaş uçağı düştü. Havada alev aldıktan sonra yere çakılan savaş uçağındaki 2 pilot fırlatma koltuğunu kullanarak paraşütle kurtuldu. Uçağın düşüş anı da saniye saniye kaydedildi.

Haber 26-04-2023 19:38

Havada tehlikeli yakınlaşma! İngiliz ve Alman jetlerinden, Rus savaş uçaklarına engelleme

Baltık Denizi üzerinde, İngiliz ve Alman jetleri ile Rus savaş uçakları arasında tehlikeli bir yakınlaşma yaşandı. Finlandiya Körfezi'nde uçuş gerçekleştiren Rus ordusuna ait iki savaş uçağı ve bir casus uçağına, İngiliz ve Alman jetleri tarafından önleme yapıldı.

Haber 17-04-2023 19:58

NATO ülkesi Slovakya'dan Ukrayna'ya savaş uçağı desteği

Slovakya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'ya 4 adet MiG-29 savaş uçağı teslim edildiğini duyurdu.

Haber 23-03-2023 17:57

Havada Rusya-ABD gerilimi! Savaş uçakları havalandı

Karadeniz'de geçtiğimiz günlerde ABD'ye ait "MQ-9" tipi İHA'nın Rus savaş uçağı tarafından taciz edilmesi sonucu düşmesi sonucu bu kez Baltık Denizi üzerinde tehlikeli bir yakınlaşma yaşandı. Deniz üzerinde ABD bombardıman uçaklarının sınır ihlalini önlemek üzere Rus savaş uçağı havalandı. İşte haberin detayları...

Haber 21-03-2023 00:04

İHA krizi sonrası havada tehlikeli gerginlik! İngiliz ve Alman savaş uçakları, Rus uçaklarını böyle engelledi

İngiliz Kraliyet Hava Kuvvetleri, Rusya Hava Kuvvetleri’ne ait Tu-134 tipi askeri yolcu uçağı ve ona eşlik eden Rus savaş uçaklarının Estonya sınırı yakınlarında Alman savaş uçaklarıyla birlikte NATO bünyesindeki ortak uçuşla engellendiğini duyurdu. Rus savaş uçakları geçtiğimiz günlerde ABD Hava Kuvvetleri’ne ait gözetleme İHA’sını Karadeniz’de düşürmüş, bu olay iki ülke arasında krize neden olmuştu.

Haber 19-03-2023 12:30

Rus savaş jeti tarafından düşürülmüştü! ABD İHA'sı Karadeniz'i karıştırdı... Beyaz Saray'dan açıklama geldi: Bilgilerin ele geçirilmemesi için...

Önceki gün Karadeniz üzerinde Rus savaş uçakları tarafından taciz edilen, teknik sorun nedeniyle denize düşen ABD İHA'sına ilişkin Beyaz Saray'dan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, İHA enkazının kurtarılabileceğinden şüphe duyulduğu bildirildi. Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, "Herhangi bir kurtarma çalışmasının olup olmayacağını hâlâ değerlendiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 15-03-2023 18:34

SON DAKİKA | ABD İHA'sı ile Rus savaş uçağı Karadeniz'de çarpıştı!

Son dakika haberi... Karadeniz üzerinde keşif faaliyetleri yürüten ABD'ye ait MQ-9 insansız hava aracı (İHA), bölgede devriye yapan Rus Su-27 savaş uçağı ile çarpıştı. Pentagon'dan yapılan açıklamada ise iki Rus Su-27 uçağının ABD İHA'sını taciz ettiği ve uçaklardan birinin çarptığı İHA'nın uluslararası sulara düştüğü bildirildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 14-03-2023 20:02

Polonya ve Slovakya'dan Ukrayna'ya savaş uçağı desteği

Rusya ile 1 yılı geçen bir süreden beri savaşta olan Ukrayna'ya bir destek de Polonya ve Slovakya'dan geldi. Söz konusu iki ülkenin yetkilileri, Ukrayna'ya savaş uçağı göndermeye hazır olduğunu duyurdu.

Haber 09-03-2023 22:52

Son dakika: ABD savaş uçakları tanımlanamayan bir nesneyi düşürdü!

Son dakika haberine göre, Kuzey Amerika Hava Savunma Komutanlığı (NORAD) Çin balonu ile Alaska ve Kanada üzerinde tanımlanamayan cisimleri düşürmesinin ardından, bu kez ABD ile Kanada sınırında uçan, tanımlanamayan bir cisim için harekete geçti. NORAD'ın, ABD-Kanada sınırında yer alan Michigan ve Huron gölleri bölgesini kısa süreliği uçuşa kapatmasının ardından, tanımlanamayan bir cismi daha düşürdüğü ortaya çıktı. İşte haberin detayları...

Haber 13-02-2023 00:15

Yine F-35, yine kaza! Bu kez de iniş sırasında düştü

Son dönemlerde karıştığı kazalarla adından sıkça söz ettiren F-35 savaş uçağı, bu kez de dikey iniş gerçekleştiremeyip kontrolden çıktı. ABD'nin Teksas eyaletinde bulunan Fort Worth Hava Üssü'ne dikey iniş yapmaya çalışan F-35B tipi savaş uçağı kontrolden çıkıp kullanılamaz hale geldi. Pilot ise kendini uçaktan fırlatarak kurtuldu.

Haber 15-12-2022 23:32

Selçuk Bayraktar merakla beklenen ‘Kızılelma’ paylaşımını yaptı! İşte ilk uçuş anı…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakın zamanda uçurma aşamasına geçeceğini açıkladığı Kızılelma ile ilgili Selçuk Bayraktar’dan yeni bir paylaşım geldi. Bayraktar sosyal medyadan attığı son mesajında Kızılelma’nın havalandığı görüntüleri paylaşarak ‘Daha fazla yerde tutamadık uçtu!’ ifadelerini kullandı.

Finans 14-12-2022 16:48

Selçuk Bayraktar’dan ‘Kızılelma’ paylaşımı: Zor tutuyoruz!

Selçuk Bayraktar’ın ‘Kızılelma’ ile ilgili yaptığı son paylaşım heyecan yarattı. Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı ‘Bayraktar Kızılelma'nın testleri tüm hızıyla devam ederken Selçuk Bayraktar yaptığı paylaşımda; "Zor tutuyoruz. Bayraktar KIZILELMA teker kesme testinde ayaklarını yerden kesti. Az kaldı inşallah" ifadelerini kullanarak yeni görüntüler paylaştı.

Haber 03-12-2022 16:24

F-35'in iniş takımları arızalandı! Piste acil iniş yaptı... O anlar kamerada

Japonya'nın Kadena Hava Üssü'nde konuşlu ABD'ye ait F-35 savaş uçağı, teknik arıza nedeniyle iniş takımlarının üzerine çöktü. Uçağın burun kısmının zarar gördüğü açıklanırken, pilotun yara almadığı öğrenildi. Öte yandan olay anı saniye saniye kameralara yansıdı.

Haber 02-12-2022 20:09

Almanya'dan Polonya'ya Eurofighter ve Patriot'lu destek!

Geçtiğimiz günlerde Ukrayna sınırındaki bir köyüne düşen füzeler sonrası Polonya'dan hamle geldi. Almanya'nın Polonya'ya Patriot füze savunma sistemi ve Eurofighter savaş uçakları göndereceği duyuruldu. İşte haberin detayları...

Haber 21-11-2022 22:31

Görüntüler ABD'den... İki eski savaş uçağı, hava gösterisinde çarpıştı!

ABD'nin Dallas kentinde düzenlenen hava gösterisi sırasında, İkinci Dünya Savaşı yıllarından kalma iki savaş uçağı havada çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle iki uçak da infilak etti. Öte yandan çarpışma anlar kameralar tarafından anbean kaydedildi.

Haber 13-11-2022 00:12

Yunanistan silahlanmaya devam ediyor! İki yeni savaş uçağı aldılar

Ege ve Akdeniz'de yaptığı hamlelerle gerilimi tırmandıran Yunanistan, silahlanmaya devam ediyor. Fransa'dan savaş uçağı almak için imzaları atan Yunanistan, iki Rafale tipi savaş uçağını daha teslim aldı.

Haber 09-11-2022 00:24

Son dakika: Rusya'da savaş uçağı yerleşim yerine düştü

Son dakika haberi: Rusya'nın Irkutsk kentinde, iki katlı bir evin üzerine savaş uçağı düştü. Su-30 tipi Rus savaş uçağının 2 katlı binanın üzerine düşmesi sonucu 2 pilot hayatını kaybetti.

Haber 23-10-2022 14:19

ABD’de F35 savaş uçağı düştü

ABD’nin Utah eyaletinde F-35 savaş uçağı, Hill Hava Kuvvetleri Üssü’nde piste inerken yere çakıldı.ABD’nin Utah eyaletinde eğitim uçuşu için havalanan F-35 savaş uçağı, Hill Hava Kuvvetleri Üssü’ne inişe geçtiği sırada pistin kuzey kesiminde düştü.

Haber 20-10-2022 18:01

Görüntüler Rusya'dan: Savaş uçağı yerleşim bölgesine düştü!

Rusya'nın Azak Denizi kıyısındaki Yeysk kentinde, yerleşim bölgesine savaş uçağı düştü. Pilotun düşmeden önce kendini fırlattığı rapor edildi. 9 katlı binaya çakılan savaş uçağıyla ilgili Rusya Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Eğitim uçuşu yapmak için kalkış yapan bir Su-34 uçağı Yeysk şehri içinde düştü" ifadelerine yer verildi. İlk belirlemelere göre olayda 4 kişinin öldüğü, 25 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Haber 17-10-2022 19:06

Kuzey Kore'nin balistik füze hamlesi sonrası harekete geçtiler! F-35 savaş uçakları birer birer havalandı

Kuzey Kore ve Güney Kore arasındaki gerilimlere bir yenisi daha eklendi. Son olarak Kuzey Kore'nin Doğu Denizi'ne balistik füze fırlattığı ve Güney Kore sınırında 10 savaş uçağıyla devriye attığı bildirildi. Bölgede yaşanan hareketlilik sonrası Güney Kore'ye ait 12 adet "F-35A" savaş uçağı havalandı.

Haber 13-10-2022 21:04

Son dakika: ABD'den flaş F-16 hamlesi! Türkiye'ye satış için o şartlar kaldırıldı

Son dakika haberine göre, ABD Senatosu'ndan Türkiye'yi çok yakından ilgilendiren dikkat çeken bir karar geldi. ABD 2023 Ulusal Savunma Yetkilendirme Yasa (NDAA) tasarısının Senato versiyonundan, Türkiye’ye F-16 satışını koşullara bağlayan eklemelerin ikisi de çıkarıldı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 11-10-2022 21:48

Rus ordusuna ait Su-24 savaş uçağı Rostov bölgesinde düştü!

Ukrayna sınırına yakın bir bölgesi olan Rostov'da Rusya'ya ait Su-24 tipi savaş uçağı düştü. Su-24 tipi savaş uçağının eğitim uçuşu yaptıktan sonra düştüğü ve mürettebatın sağ kurtulduğu bildirildi.

Haber 10-10-2022 02:15

İran'da, Rus yapımı SU-22 tipi savaş uçağı düştü

İran'ın Hürmüzgan eyaletinde, teknik arıza yaşayan SU-22 tipi savaş uçağı düştü. Pilotun fırlatma koltuğu sistemini kullanarak güvenli bir şekilde iniş yaptığı bildirildi.

Haber 18-09-2022 23:17

Yunanistan'dan Türk jetlerine ihlal ve taciz! MSB rakamları açıkladı

MSB kaynakları, Yunanistan'ın Ege'de Türk jetlerine yönelik ihlal ve tacizlerine ilişkin verileri açıkladı. Buna göre Yunanistan, 15 Ağustos'tan bugüne kadar görev uçuşundaki Türk jetlerini 14 ayrı olayda toplam 3 bin 372 saniye radar kilidi atarak taciz etti. Geçen sene Türk hava sahası ve kara sularına yönelik toplam 1616 ihlal ve tacizde bulunan Yunanistan'ın bu sene başından itibaren 1123 ihlal ve taciz gerçekleştirdiğini açıklandı.

Haber 04-09-2022 14:59

Çekya'da uçuş yapan tarihi savaş uçağı evin üzerine düştü!

Çekya’nın Cheb şehrindeki havacılık gününde uçan 2. Dünya Savaşı’ndan kalma Hawker Hurricane Mk. IV. tipi savaş uçağı, irtifa kaybederek Podhrad kasabasındaki bir evin üzerine düştü. Kazada pilot hayatını kaybederken, 1 kişi de hafif şekilde yaralandı.

Haber 15-08-2022 01:44

Türkiye'ye F-16 satışında önemli gelişme... ABD Temsilciler Meclisi'nden skandal karar çıktı! Gözler Biden'a çevrildi

ABD Temsilciler Meclisi, Türkiye’ye F-16 savaş uçaklarının satışını kısıtlayan yasa tasarısına onay verdi. Yunan lobisine yakınlığı ile bilinen Demokrat Chris Pappas ve Cumhuriyetçi Frank Pallone tarafından sunulan yasa tasarısı 244’e karşı 179 oyla kabul edildi. Öte yandan ABD Başkanı Joe Biden’ın yasa tasarısını veto etme hakkı bulunuyor. İşte haberin detayları...

Haber 14-07-2022 23:35

İki ülke arasında tansiyon yükseldi! Savaş uçakları hava sahasını ihlal etti: Köyler boşaltıldı

Myanmar'a ait savaş uçağının Tayland hava sahasını ihlali üzerine köyler tahliye edildi. Hava sahası ihlali sonrası Tayland'a ait F-16 savaş uçakları bölgede devriye gezmek havalandı. Öte yandan Myanmar'ın Tayland Büyükelçiliği'ndeki askeri ataşe aracılığıyla gelecekte benzer olayların yaşanmaması için Myanmar makamlarına uyarı iletildi.

Haber 30-06-2022 21:24

Mısır ordusu: Bir savaş uçağı teknik arıza nedeniyle düştü, pilot kurtuldu

Mısır ordusu: Bir savaş uçağı teknik arıza nedeniyle düştü, pilot kurtuldu

Yurthaber 19-06-2022 23:40

Ereğli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yılı kutlandı

Kutlamalar kapsamında Eskişehir'den kalkan 113. Filo Komutanlığına bağlı 4 savaş uçağı, Ereğli semalarında gösteri uçuşu yaptı

Yurthaber 18-06-2022 15:59

Hindistan, ithal edeceği savaş uçaklarının ülkede üretilmesini istiyor

Hindistan, ithal edeceği savaş uçaklarının ülkede üretilmesini istiyor

Yurthaber 12-06-2022 23:45

Selçuk Bayraktar kumanda etti! AKINCI ve MiG-29 Bakü semalarında

TEKNOFEST Azerbaycan’a katılmak için başkent Bakü’ye gelen T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Azerbaycan Hava Kuvvetleri’ne ait Rus yapımı savaş uçağı MiG-29 ile uçtu. Bayraktar’ın uçtuğu MiG-29, Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA ile kol uçuşu gerçekleştirdi. İşte haberin detayları...

Haber 25-05-2022 16:49

Ukrayna ordusu tarafından düşürüldü! Pilotun kimliği belli oldu: Dikkat çeken 'Esad' detayı

Ukrayna'nın Çernihiv kentinde Rus saldırıları sırasında düşürülen Rus savaş uçağının enkazı görüntülendi. Öte yandan düşürülen savaş uçağı pilotu Aleksandr Krasnoyarsk'un ise Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'la çekilmiş fotoğrafları olduğu ortaya çıktı. Pilotun daha önce Suriye'de görev yaptığı öğrenildi.

Haber 07-05-2022 20:23

Kiev’in Hayaleti adlı pilotla ilgili Ukrayna ordusundan ilginç açıklama: Bir süper kahraman efsanesidir

Ukrayna'da direnişin sembolü haline gelen ve 40'tan fazla Rus uçağını düşürdüğü iddia edilen 'Kiev'in hayaleti' lakaplı efsane pilot Binbaşı Stepan Tarabalka'nın hayatını kaybettiği duyurulmuştu. Ancak bu gelişmeden günler sonra Ukrayna Hava Kuvvetleri, şaşırtan bir açıklama yaparak "Kiev'in Hayaleti, karakteri Ukraynalılar tarafından oluşturulmuş bir süper kahraman efsanesidir" ifadelerini kullandı. Efsanenin ise tek bir pilot değil, Kiev'i koruyan ekibin tamamı olduğu düşünülüyor.

Haber 01-05-2022 22:33

Son dakika! Ege'de Yunan provokasyonu: Türk savaş uçakları devreye girdi

Son dakika gelen habere göre Yunan savaş uçaklarının, Türk hava sahasını ihlal ettiği ortaya çıktı. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre Yunanistan'ın kışkırtmalarına, Türk Hava Kuvvetlerinde anında karşılık verildi.

Haber 29-04-2022 12:02

Ukrayna savaşı: İngiltere Dışişleri Bakanı Truss, Batılı ülkelerin Ukrayna'ya savaş uçağı göndermesini isteyecek

İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss'ın bugün yapacağı bir konuşmada Batılı ülkelere Ukrayna'ya savaş uçağı gönderme çağrısında bulunması bekleniyor. Avrupa ülkeleri, Ukrayna'ya yaptığı desteği artırıyor, Rusya ise bu desteğin bir "vekalet savaşı" olduğunu söylüyor.

Haber 27-04-2022 12:18

Rusya'dan kritik açıklama: Ukrayna’ya ait iki Mig-29 savaş uçağını vurduk

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken Rusya'dan kritik bir açıklama geldi. Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Harkiv bölgesinde Ukrayna ordusuna ait iki Mig-29 savaş uçağını vurduklarını duyurdu. İşte dikkat çeken o açıklamanın detayları!

Haber 17-04-2022 21:48

Nijerya'dan radikal karar! Yolcu trenlerine savaş uçakları eşlik edecek

Nijerya hükümeti, ülkede artık yolcu trenlerine hava kuvvetlerine bağlı savaş uçaklarının eşlik edeceğini bildirdi. Nijerya'da 28 Mart'ta yolcu trenine bombalı saldırı düzenlemiş, trende bulunan 362 yolcudan 8 kişinin cesedine ulaşılmış, 46 kişi yaralı olarak kurtarılmış, bazı kişiler ise kaçırılmıştı.

Haber 31-03-2022 21:59

Yunanistan imzaları attı! Fırkateyn ve savaş uçağı alacaklar

Yunanistan, Fransa'dan fırkateyn ve savaş uçağı alımı için imza attı. Atina hükümeti, Fransa'dan fırkateyn ve 6 Rafale savaş uçağı alımını resmiyete döktü.

Haber 25-03-2022 00:47