Seher Dilovan Haberleri

Ünlü türkücü, Türkiye'yi terk edip o ülkeye yerleşti! Türkücünün son hali gündem oldu! İşte son hali...

Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, İsviçre'ye taşındı. Şarkıcı İsviçre'nin Cenevre kentinde bir köyde eşi ve çocuklarıyla birlikte yaşıyor. Ev, bağ, bahçe işleriyle bizzat ilgilenen Dilovan, müzik kariyerini ise oğlu Alan Dere'ye bıraktı. Türkücü, doğa iç içe olan pozlarını da paylaşmayı ihmal etmiyor. Ünlü türkücünün son hali gündem oldu.

Magazin 09-01-2024 09:04

Seher Dilovan: Gülşen'in kıyafeti dekoltenin ötesinde teşhirdir!

Hadise, Gülşen ve Hande Yener gibi isimlerin cesur tercihleri gündemden düşmüyor. 2. Sayfa'ya katılan Seher Dilovan "Bu görüntü bence dekolte ötesi bir teşhirdir. Uygun görüyorlarsa, altından kalkabileceklerse çıplak da çıkabilirler" dedi.

Magazin 04-01-2022 11:35

Yonca Lodi'den Seher Dilovan'ın dekolte yorumuna yanıt

Seher Dilovan "Aşırı dekolte giyenler sağlıklı bir ruh halinde değiller, iş pornografiye girmemeli" açıklamasıyla gündem olmuştu. Dilovan'a yanıt Yonca Lodi'den geldi.

Magazin 05-12-2021 15:32

Oğlu da ünlü çıkmıştı! Seher Dilovan'ın oğlu Eurovision'da İsviçre'yi temsil etmek istiyor

Ünlü türkücü Seher Dilovan'ın oğlu Alan Dere, İsviçre'yi Eurovision'da temsil etmeye hazırlanıyor. Dilovan, "Alan, İsviçre’de şu anda. İsviçre için Eurovision için hazırlıklara başladı, şarkısını yaptı, sundu, sonuç bekliyoruz. Ocak ayının başı gibi inşallah güzel bir haber gelirse kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

Magazin 03-11-2021 14:36

Seher Dilovan

Seher Dilovan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Seher Dilovan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Görenler inanamadı! Seher Dilovan'nın oğlu da ünlü çıktı

Halk müziği sanatçısı Seher Dilovan'ın oğlu Alan Dere'nin annesi gibi müzisyen olduğunu duyanlar şaşırıyor. Seher Dilovan'ın gözlerden uzak büyüttüğü oğlu Alan Dere, sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Magazin 31-10-2021 09:55

Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan son haliyle dikkat çekti

Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan ve oğlu Alan Dere, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Ünlü sanatçı yıllara meydan okuyan görüntüsüyle gündem oldu.

Magazin 16-02-2021 16:07

Seher Dilovan'dan Hatice'ye sert eleştiri

Hatice podyuma çıktı; podyumda yaptığı hareketle gündeme oturdu. Hatice'ye ilk eleştiri ise Seher Dilovan'dan geldi. Dilovan şöyle konuştu: Poposunu siyah bir şifonun içinden paparazzilere sunan bir kadına dönüşmek....

Magazin 11-03-2019 16:01