Selahattin Taşdöğen Haberleri

Çılgın Bediş'in yıldızı Selahattin Taşdöğen'in Filistin yorumu tartışma yarattı! 'Filistin halkı ve Araplar...'

Bir dönemin efsane dizisi Çılgın Bediş'de hayat verdiği 'Necmi Dede' karakteriyle hafızalarımıza kazınan ünlü oyuncu Selahattin Taşdöğen Filistin yorumuyla gündem oldu. Bir sokak röportajında konuşan ünlü oyuncu Taşdöğen’in, 'Filistin halkı ve Araplar bunu hak ediyor' sözleri tartışma yarattı.

Magazin 21-10-2023 14:31

71 yaşındaki ünlü oyuncu Selahattin Taşdöğen’e büyük şok! 'Cinsel gücü artırıcı ilaç siparişi…'

Ünlü oyuncu Selahattin Taşdöğen'in başına akılalmaz bir olay geldi. Trajikomik olaya göre Taşdöğen sözde bir hukuk bürosundan telefonuna gelen mesajla şoke oldu. Mesajda ünlü ismin cinsel gücü artırıcı ilaç sipariş edip teslim almadığı için 20 bin TL tazminat ödemesi gerektiği yazıyordu. Yaşadıklarını büyük bir şaşkınlıkla anlatan Taşdöğen, ilaçların ne olduğunu bile bilmediğini söyledi ve olayın ardından pek çok kişinin kendisine bu tip mesajlar geldiğini anlattığını belirtti. İşte detaylar...

Magazin 19-12-2022 15:05

Çılgın Bediş’in Necmi dedesi Selahattin Taşdöğen şimdi ne yapıyor?

Ekranların sevilen dizisi Çılgın Bediş’in Necmi Dedesi’yle olan sahneleri 7’den 70’e herkesin hayranlığını topladı. Necmi Dede karakterini canlandıran Selahattin Taşdöğen’in Yonca Evcimik ile olan sahneleri çokça sevilmişti. Oyuncunun son projesi ise duyanları şaşırtıyor. İşte Çılgın Bediş’in Necmi dedesi Selahattin Taşdöğen'in son projesi ve şimdiki hali...

Magazin 17-10-2021 12:18

Oyuncu Selahattin Taşdöğen kaza yaptı!

Tiyatro ve sinema oyuncusu Selahattin Taşdöğen Kadıköy'de otomobiliyle yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen motosikletliye çarptı. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

Magazin 24-06-2019 11:46

Selahattin Taşdöğen

Selahattin Taşdöğen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Selahattin Taşdöğen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bizim Hikaye dizisine iki sürpriz oyuncu! Bizim Hikaye 62. yeni bölüm fragmanı izle!

Bizim Hikaye dizisinin 62. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bizim Hikaye dizisine iki yeni oyuncu katılıyor. Bizim Hikaye'nin yeni bölümünde Fikri'nin kardeşi ve yeğeni ortaya çıkıyor. Fikri, Filiz ve Barış'ı da alarak Tekirdağ'daki kardeşine gidiyor. Zihni isimli bir amcası olduğunu öğrenen Filiz şaşkınlık yaşıyor. Bizim Hikaye yeni bölümde Fikri'nin kardeşi Zihni ile yeğeni rollerini kimler oynuyor? İşte Bizim Hikaye 62. yeni bölüm fragmanı.

Magazin 20-03-2019 03:08

Selahattin Taşdöğen 'Kertenkele' oyuncularına harçlık dağıttı

ATV ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana hayran kitlesini arttırarak büyük beğeniyle seyredilen 'Kertenkele' adlı dizinin sevilen oyuncuları, ekrana yansıyan halleri gibi Kurban Bayramı kutlamalarını da renkli ve eğlenceli görüntüler eşliğinde gerçekleştirdiler.

Magazin 16-09-2016 19:13