Şeriat Haberleri

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 16-01-2024 16:45

Eski manken Tuğçe Kazaz şeriatla ilgili sözleriyle sosyal medyada gündem oldu! 'Biz şeytanca yaşamaya çalışan bir toplumuz'

Açıklamalarıyla tartışmalara neden olan eski manken Tuğçe Kazaz, şeriat açıklamalarıyla yine gündeme geldi. Şeriatla ilgili övgü dolu sözler söyleyen Kazaz'a çok sayıda tepki geldi. "Korkmayın biz şeytanca yaşamaya çalışan bir toplumuz bize şeriat gelmez!" ifadelerini kullanan Kazaz şeriatın ancak temiz toplumlara gelebileceğini savundu.

Magazin 31-05-2022 10:15

Şanlıurfa'da şeriat çağrısına sosyal medyadan tepki! Valilikten açıklama geldi

Şanlıurfa’da Balıklıgöl’de İsrail’i protesto etmek amacıyla toplanan bir grubun siyah tevhid bayrakları açıp şeriat çağrısında bulunmasıyla alakalı görüntüler sosyal medyada paylaşılınca tepkiye yol açtı. Söz konusu olayla ilgili Şanlıurfa Valiliği açıklama yaptı. Valilik tarafından soruşturma başlatıldı.

Haber 29-04-2022 01:31

Afganistan'da yönetimi ele geçiren Taliban'dan yeni yasak: Mankenlerin başını kopartın

Afganistan'da Ağustos ayında yönetimi devralmasıyla katı kurallarını da beraberinde getiren Taliban, son olarak vitrinde duran cansız mankenlere yasak getirdi. Ülkede vitrin mankenlerinin “kafalarının kopartılması” talimatı verilirken, emre uyulmazsa ağır cezalar verileceğine dikkat çekildi.

Haber 01-01-2022 09:06

Şeriat

Şeriat Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şeriat Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Taliban'ın üst düzey lideri: Demokrasi olmayacak, şeriat olacak

Taliban’ın üst düzey liderlerinden Waheedullah Haşimi, Afganistan’da demokrasi olmayacağını ve sadece şeriat kanunlarının uygulanacağını açıkladı.

Haber 18-08-2021 22:36

Tuğçe Kazaz'dan içki yasağı tepkisine cevap! Şeriat sizin gibi insanları ne yapsın?

Eski manken ve oyuncu Tuğçe Kazaz son yıllarda attığı tweetler ile sık sık gündeme geliyor. Bir dönem Hristiyan olup daha sonra tekrar Müslüman olduğunu dile getirmesiyle uzun bir süre konuşulan Kazaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yine dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 28-04-2021 13:59