Serkan Kodaloğlu Haberleri

Süper minisiyle arabada poz verdi! Yıllara meydan okuyan Petek Dinçöz'ün dekoltesi olay oldu

Serkan Kodaloğlu'ndan boşandıktan sonra çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile evlenen ve sahnelere dönen Petek Dinçöz yaptığı son paylaşımla adından söz ettirdi. Şarkıcının arabanın içinde mini elbisesiyle verdiği poz çok konuşuldu.

Magazin 09-02-2024 14:47

Petek Dinçöz bir göğsünü taşlarla kapadı! Tarzı olay oldu... Gençleşmiş resmen

Serkan Kodaloğlu'ndan boşandıktan sonra çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturan ve sahnelere dönen Petek Dinçöz sahne tarzıyla adından söz ettirdi. Göğsünün tekini taşlarla kapatan şarkıcıya "Gençleşmiş resmen" yorumları geldi.

Magazin 26-11-2023 14:33

Petek Dinçöz kırmızı bikinisiyle nefes kesti! Fit hali dikkat çekti

Serkan Kodaloğlu'dan boşandıktan kısa süre sonra çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturan ve 8 yıllık aranın ardından konser sahnelerine geri dönen Petek Dinçöz, tatil paylaşımlarıyla sosyal medyada gündem oldu. Eşiyle birlikte Çeşme'ye giden şarkıcı kırmızı bikinisiyle adeta nefes kesti.

Magazin 04-07-2023 17:06

Petek Dinçöz'den iddialı seçim! Sırt dekoltesi olay

Geçtiğimiz günlerde idolünün Ajda Pekkan olduğunu açıklayan ve sahnelere dönen Petek Dinçöz sosyal medyayı salladı. Derin sırt dekoltesi ve göğüs dekoltesiyle poz veren Dinçöz'e "Yakıyorsun" yorumları geldi.

Magazin 16-05-2023 11:20

Serkan Kodaloğlu

Serkan Kodaloğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Serkan Kodaloğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Petek Dinçöz transparan detaylı büstiyerini giyip iddialı dekoltesiyle poz verdi

Şarkıcı Petek Dinçöz fit ve güzel görünümüyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Boşandıktan kısa süre sonra eski aşkıyla evlenen Dinçöz son olarak transparan detaylı büstiyerini giyip göğüslerini sergiledi.

Magazin 12-05-2023 08:16

Petek Dinçöz göbeğine kadar inen dekoltesiyle dikkat çekti

Serkan Kodaloğlu'dan boşandıktan kısa süre sonra yeniden evlenen şarkıcı Petek Dinçöz ülkeye geri dönmüş ve sahneye çıkmaya başlamıştı. Dinçöz son sahnesinde göbeğine kadar inen dekoltesiyle dikkat çekti. Şarkıcıyı görenler "Hep güzelsin" yorumlarında bulundu.

Magazin 13-03-2023 08:22

Petek Dinçöz yılbaşı gecesi göğüs dekoltesiyle olay oldu! Paylaşımı yorumlara kapadı

Boşandıktan sonra Miami'ye gidip jet hızında dönerek çocukluk aşkıyla evlenen Petek Dinçöz sahnelere de döndü. Petek Dinçöz yılbaşı gecesi için ise göbeğine kadar gelen dekoltesiyle göğüslerini sergilemekten çekinmedi. Dinçöz'ü görenler yüzündeki değişime de şaşırdı.

Magazin 01-01-2023 16:03

Petek Dinçöz etek boyuna yapılan yoruma tepkisiz kalmadı

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, geçtiğimiz günlerde gençlik aşkı Nida Büyükbayraktar ile görkemli bir düğünle hayatını birleştirmişti. Petek Dinçöz yeni hayatında sosyal medyayı da aktif kullanıyor. İddialı tarzıyla dikkat çeken şarkıcının bir takipçisi etek boyuna takılınca şarkıcıdan yanıt gecikmedi.

Magazin 11-12-2022 15:11

Petek Dinçöz bir döndü pir döndü! Göbeğine kadar inen dekoltesiyle dikkat çekti

Geçtiğimiz aylarda çocukluk aşkıyla dünyaevine giren Petek Dinçöz, 8 yıllık aranın ardından sahnelere döndü. Sosyal medya paylaşımlarına da hız veren Petek Dinçöz, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde giydiği kostümüyle dikkatleri çekti.

Magazin 05-12-2022 16:55