Serpil Örümcer Haberleri Ve Son Dakika Serpil Örümcer Haberleri

Serpil Örümcer Haberleri Ve Son Dakika Serpil Örümcer Haberleri

Sinemanın vamp kadını ''Bayan Bacak'' lakaplı Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer, 1952 yılında dünyaya gelmiştir. 1970'lı yılların ünlü pop müzik sanatçısı Berkant ile evlenen Örümcer, Berkant'ın çalıştığı gece kulübunde sahne almaya başlayarak müzik alanında şöhretini duyurmaya başlamıştır. Berkant ile ayrıldıktan sonra müzik alanında kendini geliştiren Örümcer, 5 albüm ve 7 adet 45'lik plak çıkarmıştır. Adım Kan Soyadım Silah ve Benim de Kalbim Var gibi filmlerde yer alan Örümcer, 1969 İzmir Fuarı'nda en çok parayı kazanan sanatçı olarak da bilinir. 1990'lı yıllarda cilt kanseri ile mücadele eden Örümcer, o dönemde büyük maddi sıkıntılar içerisine girmiştir. 2010 yılında Dekodizayn programı tarafından evi yenilenen sanatçı, bir televizyon programına verdiği röportajda pazarcılık ile geçimini sağladığını belirtmiştir.

Serpil Örümcer Haberleri

Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer fotoğraflarından sonra şimdi de şarkılarını satışa çıkardı!

1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabıyla ünlenen eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, geçtiğimiz günlerde faturalarını ödeyemediğini söyleyerek eski fotoğraflarını 200 TL'ye satışa çıkarmıştı. 'Geçinemiyorum' diye isyan eden ünlü isim şimdi de şarkılarını satışa sundu.

Magazin 15-03-2024 08:10

Fotoğraflarını 200 TL'ye satışa çıkarmıştı! Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer 'Geçinemiyorum' diyerek isyan etti

1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabıyla ünlenen eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, geçtiğimiz günlerde faturalarını ödeyemediğini söylerek eski fotoğraflarını 200 TL'ye satışa çıkarmıştı. Ünlü isim zor günler geçirdiğini dile getirdi ve 'Geçinemiyorum' diyerek isyan etti.

Magazin 07-03-2024 16:28

Zor günler geçiren Türk sinemasının usta ismi Serpil Örümcer'den taciz itirafı geldi! Göğsümün arasına...

Yeşilçam'ın ve sahnelerin sevilen ismi Serpil Örümcer, maddi anlamda zor günler geçirdiğini geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir videoda açıklamıştı. Örümcer, Aramızda Kalmasın programına konuk oldu. Sanatçı, hayatıyla ilgili bilinmeyenleri programda anlattı. Ayrıca başına gelen bir taciz olayından da bahsetti.

Magazin 16-02-2024 15:44

Arka Sokaklar dizisine bomba transfer! Usta oyuncu dizinin kadrosuna katıldı

Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer 'Arka Sokaklar'a konuk oyuncu olarak katılıyor. Örümcer, dizide 'Müjgan' karakteriyle izleyiciyle buluşacak.

Magazin 16-02-2024 11:57

Serpil Örümcer

Serpil Örümcer Hakkındaki Haberler Mynet'te. Serpil Örümcer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer faturalarını ödeyebilmek için yardım istemişti! Bakanlık harekete geçti

1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabı ile büyük bir ün kazanan eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, şimdilerde sıkıntılı günler yaşıyor. Elektrik, su ve doğal gaz faturalarını ödeyebilmek için takipçilerinden yardım isteyen Serpil Örümcer için Bakanlık harekete geçti.

Magazin 18-01-2024 13:35

Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer'in son hali yürek sızlattı! Faturalarını ödeyebilmek için yardım istedi

1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabıyla ünlenen eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, şimdilerde zor günler yaşıyor. Yıllardır sıkıntılı bir hayat mücadelesi veren Örümcer, son olarak elektrik, su ve doğal gaz faturalarını ödeyebilmek için yardım istedi. Serpil Örümcer'in son hali yürekleri sızlattı.

Magazin 17-01-2024 15:15

Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer pazarcılık yapıyor

Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak' lakabıyla tanınan Serpil Örümcer, şimdilerde Avcılar'da bir pazar tezgahında çalışarak hayatını devam ettiriyor. Sanat dünyasının vefasız olduğunu söyleyen Örümcer ''Ben sanatçı da olsam ne olursam olayım ama çalışmanın ayıbı yok" diyor

Magazin 13-11-2018 13:38

Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer bakın ne halde?

Yeşilçam’ın 1970’li yıllardaki ünlü isimlerinden ’Bayan Bacak’ lakabıyla tanınan ve yıllarca geçimini çöpten atık toplayarak sağladığı ortaya çıkan Serpil Örümcer son haliyle herkesi şaşırttı

Magazin 08-02-2018 09:33

Serpil Örümcer kimdir? Zuhal Topal itirafı şaşırttı

Eskilerin unutulmaz Yeşilçam yıldızlarından Serpil Örümcer, Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programından para aldığını itiraf etti. Peki Serpil Örümcer kimdir? İşte itirafları ve hayatı!

Magazin 07-04-2016 11:24