Seversin Dizisi Haberleri

İlayda Alişan son haliyle takipçilerinin diline düştü! 'Yazık olmuş'

Başrollerini Burak Yörük ile paylaştığı Seversin dizisinin final yapmasının ardından tarz değişikliğine giden güzel oyuncu İlayda Alişan, yeni saç rengiyle yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 17-11-2022 10:14

Seversin dizisinin sevilen karakteri Asya'nın giydiği kimonoya uygun fiyatlı alternatifler

Dizi ve filmler kıyafet önerileri hakkında birçok fikir veriyor. Son dönemlerin en sevilen dizileri arasında yer alan Seversin adlı yapımda Asya karakterinin giydiği kimono da en beğenilen parçalardan biri! Siz de günlük yaşamda bluzların ya da plaj kıyafetlerinizin üzerine kimonoları tercih ediyorsanız doğru yerdesiniz. İşte, karşınızda Asya'nın giydiği kimonoya alternatif olabilecek birbirinden şık modeller!

Magazin 13-10-2022 14:16

Seversin dizisinden Asya'nın giydiği mavi elbiseye 600 TL altı alternatif öneriler

Ekranların beğenilen dizisi "Seversin" ile hayranlarıyla buluşan ve duru güzelliğiyle gözlerimizden kalpler çıkmasını sağlayan İlayda Alişan'ın dizideki tarzı büyük beğeni topluyor. Giydiği tek omuzlu mavi elbiseyi de çok iyi taşımış. Siz de İlayda Alişan'ın hayat verdiği Asya karakterinin giydiği elbiseyi en az bizim kadar beğendiyseniz benzerlerine göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 11-10-2022 13:40

Fenomen Sibil Çetinkaya göğüs ucunu yıldızlarla kapattı! ''Dua Lipa sandım''

Aşk hayatının yanı sıra cesur sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren fenomen Sibil Çetinkaya, bu defa örgülü büstiyeriyle olay oldu. Sibil Çetinkaya'nın göğüslerindeki yıldız detayları dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 06-10-2022 11:57

Seversin Dizisi

Seversin dizisinin Asya'sı İlayda Alişan önünü açarak poz verdi! Göğüs dekolteli tenis pozları mest etti

Kanal D ekranlarında yayınlanan romantik komedi dizisi Seversin'in oyuncuları, çoğu kez oyunculuk performansları haricinde özel hayatlarıyla da gündeme geliyor. Dizide Asya karakterine hayat veren İlayda Alişan, bu kez önünü açarak verdiği pozla büyüledi.

Magazin 28-09-2022 15:29

Seversin dizisinin Asya'sı İlayda Alişan set anlarını paylaştı! Burak Yörük ile birlikte poz verdi

Kanal D ekranlarında yayınlanan romantik komedi dizisi Seversin'in oyuncuları, oyunculuk performansları sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Dizide Asya karakterlerini canlandıran İlayda Alişan, bu kez set anlarını takipçileriyle paylaştı.

Magazin 27-09-2022 10:01

Seversin dizisinin Asya'sı İlayda Alişan mini elbiseli pozuyla mest etti! Bu kadar güzellik çok ayıp

Kanal D ekranlarında yayınlanan romantik komedi dizisi Seversin'in oyuncuları, çoğu kez oyunculuk performansları dışında özel hayatlarıyla da gündeme geliyor. Dizide Asya karakterlerini canlandıran İlayda Alişan, bu defa mini elbiseli paylaşımıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 20-09-2022 15:28

Kanal D'nin dizisi Seversin erken finalle ekrana veda ediyor

Kanal D'nin iddialı başlayan dizisi Seversin reytinglere yenildi. Başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün yer aldığı Seversin için final kararı alındı.

Magazin 18-09-2022 21:51

Seversin dizisinin Asya'sı İlayda Alişan beyazlar içinde paylaştı! Yıldız gibi parlıyorsun

Kırmızı Oda ve Masumiyet gibi dizilerde aldığı rollerin ardından oyunculuk kariyerinde çıkış yakaladı. Kariyeri ve güzelliğiyle ön plana çıkan genç oyuncu, şimdilerde Seversin adlı dizide Asya rolüne hayat veriyor. Sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarıyla da oldukça ilgi görüyor.

Magazin 09-09-2022 19:04

Seversin dizisinin Asya'sı İlayda Alişan derin göğüs dekolteli pozuyla mest etti! Yandı buralar

Kanal D ekranlarında yayınlanan romantik komedi dizisi Seversin'in oyuncuları, oyunculuk performansları dışında özel hayatlarıyla da gündeme geliyor. Dizide Asya karakterlerine hayat veren İlayda Alişan, bu kez derin göğüs dekolteli paylaşımıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 09-09-2022 15:35

Seversin 15. bölüm fragmanları yayınlandı! Seversin dizisi son bölümde neler yaşandı? 14. bölüm özeti

Seversin dizisinin fragmanı ve son bölümde yaşananlar merak konusu oldu. Ekranların sevilen dizisi her Çarşamba akşamı 20:00'de Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Kısa sürede izleyicileri kendine hayran bırakan Seversin'in iki fragmanı da yayınlandı. İşte Seversin 15. bölüm fragmanları ve son bölümün özeti...

Magazin 07-09-2022 13:33

Seversin dizisi 13. bölüm izle! Seversin dizisinde son bölümde ne oldu?

Kanal D'de yayınlanan Seversin dizisi 13. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Burak Yörük ve İlayda Alişan'ın başrollerinde yer aldığı romantik komedi türündeki dizide bu hafta neler olduğu merak ediliyor. Peki Seversin dizisinde son bölümde ne oldu? İşte Seversin dizisi 13. bölüm özeti...

Magazin 26-08-2022 08:36

Seversin 13. bölüm fragmanı, son bölümde neler yaşandı? Seversin oyuncular ve karakterlerin isimleri

Seversin dizisinin 13. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar diziyi takip edenler tarafından araştırılıyor. Ekranların sevilen dizisi her Çarşamba akşamı 20:00'de Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Kısa sürede izleyicileri kendine hayran bırakan Seversin'in iki fragmanı da yayınlandı. İşte Seversin 13. bölüm fragmanları ve son bölümün özeti...

Magazin 24-08-2022 16:29

Seversin dizisinin Asya'sı İlayda Alişan derin göğüs dekolteli paylaşımıyla büyüledi! Bu ne güzellik

Kanal D ekranlarında yayınlanan romantik komedi dizisi Seversin'in oyuncuları, oyunculuk performansları dışında özel hayatlarıyla da gündeme geliyor. Dizide Asya karakterlerine hayat veren İlayda Alişan, bu kez derin göğüs dekolteli paylaşımıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 22-08-2022 17:35

Seversin 12. bölüm fragmanı! Seversin son bölümde neler yaşandı?

Seversin dizisinin fragmanı ve son bölümde yaşananlar merak konusu oldu. Ekranların sevilen dizisi her Çarşamba akşamı 20:00'de Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Kısa sürede izleyicileri kendine hayran bırakan Seversin'in iki fragmanı da yayınlandı. İşte Seversin 12. bölüm fragmanları ve son bölümün özeti...

Trend 16-08-2022 17:22

Seversin dizisinin Asya'sı İlayda Alişan güzelliğiyle büyüledi!

Kırmızı Oda dizisindeki Süveyda rolüyle beğeni toplayan İlayda Alişan Serkay Tütüncü, Hülya Avşar, Deniz Çakır gibi oyuncuların da rol aldığı Masumiyet dizisinde başrol Ela karakterini canlandırmıştı. Genç oyuncu Alişan, güzelliğiyle göze çarptı.

Magazin 29-06-2022 19:25

Seversin dizisinin Asya'sı İlayda Alişan'ın set paylaşımına beğeni yağdı! Burak Yörük ile paylaştı: Siz ikiniz ne kadar güzelsiniz

Geçtiğimiz günlerde Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan yazın sevilen romantik komedi dizisi Seversin'in oyuncuları, oyunculuk performansları dışında özel hayatlarıyla da gündeme geliyor. Dizide Asya ve Tolga karakterlerini canlandıran İlayda Alişan ile Burak Yörük, bu defa setten yaptıkları paylaşımla olay oldu.

Magazin 16-06-2022 11:32

Seversin dizisi Asya kimdir? İlayda Alişan kimdir, aslen nereli? İlayda Alişan kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

İlgiyle takip edilen Seversin dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlandı. Dizide Burak Yörük Tolga karakterine, İlayda Alişan ise Asya karakterine hayat veriyor. Peki Asya karakterini canlandıran İlayda Alişan kimdir, aslen nereli? İlayda Alişan kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte hayatı...

Magazin 09-06-2022 09:34

Seversin dizisi Tolga kimdir? Burak Yörük kimdir, aslen nereli? Burak Yörük kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Seversin dizisinde Tolga karakterini kimin canlandırdığı merak ediliyor. Dizide Tolga Tuna'ya hayat veren Burak Yörük daha önce Aşk Mantık İntikam dizisinde rol almıştı. Oyuncunun tam adı ise Erman Burak Yörük olarak bilinmekte. Peki Seversin dizisi Tolga kimdir? Burak Yörük kimdir, aslen nereli? Burak Yörük kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 09-06-2022 09:32

Seversin dizisi nerede çekiliyor? Seversin dizisi uyarlama mı? İşte çekim yeri ve konusu...

Kanal D ekranlarında yayınlanan Seversin dizisinin çekim yeri merak ediliyor. Başrollerinde Burak Yörük ve İlayda Alişan'ın yer aldığı dizide Tolga ve Asya'nın hikayeleri konu alınıyor. Peki Seversin dizisi nerede çekiliyor? Seversin dizisi uyarlama mı? İşte çekim yeri ve konusu...

Magazin 09-06-2022 09:31

Güzel oyuncu İlayda Alişan eski halini paylaştı! Görenler adeta gözlerine inanamadı...

Kanal D ekranlarında yakında yayın hayatına girecek olan Seversin dizisinin başrol oyuncularından İlayda Alişan, Instagram paylaşımıyla herkesi şaşkına çevirdi. Dizide Asya karakterine hayat verecek olan güzel oyuncu İlayda Alişan, çocukluk yıllarındaki fotoğrafını paylaşarak takipçilerini şoke etti.

Magazin 24-05-2022 13:57

Seversin dizisi konusu nedir? Seversin dizisi oyuncuları kimler? İşte konusu ve oyuncu kadrosu...

Kanal D'de yakın süreçte başlayacak olan yeni dizi Seversin'in oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Seversin dizisinin yaz dizisi olacağı bilinirken, dizi hakkındaki ayrıntılar da araştırılmaya başlandı. Dizide İlayda Alişan ve Burak Yörük başrollerde yer alacak. Peki Seversin dizisi konusu nedir? Seversin dizisi oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Magazin 02-05-2022 00:34

Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu nedir? Seversin dizisi oyuncuları kimlerdir?

Seversin dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile araştırılmaya başlandı. İlk tanıtımı ile ekranlara gelen Seversin dizisi yeni sezonda ekranlara gelmeye başlayacak. Burak Yörük ve İlayda Alişan'ın başrolünde olduğu Seversin dizisine dair işte merak edilenler!

Magazin 29-04-2022 14:48